Пържене във високите очен плик

Искам да попитам какво мислите за такъв вид пържене. Как става ? Слага ли се мазнина и ако да би трябвало мазнината да не влиза през плика , нали така? Калориите би трябвало да не се увеличават , нали ? Ще съм благодарен , ако отговорите . 🙂

Изобщо не се сещам какво се има предвид...

Видео/статия да покажеш?

Препоръчани продукти
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1