Подуване на мехурче от изгаряне за втори път

03.10.18
23:37

В понеделник един мой приятел ме помоли да му държа цигарата,докато той си завърже обувката. Обаче аз се заблях и изпуснах цигарата му в ръкава си. И тя ме изгори на три отделни места. Две от тях минават и нямат мехури(кафяво-червени са на цвят) и третото има едно мехурче,което пукнах и сложих лепенка и сега два дни по-късно се подува за втори път. Самото мехурче е много светло кафяво,смесено с оранжево и не ме боли. Но една малка линия започваща от него,която също е също кафяво-червена(повече към кафяво и трите изгорени места). Ще мине ли просто така? Трябва ли да ходя на лекар? Какво да направя,ако не е късно? Моля Ви...помогнете ми!

Отиди на лекар. Най-вероятно се е инфектирало, защото е било пукнато. Първо правило при изгаряне:  Mехурите не се пукат!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1