Чертеж за фитнес колело

15.10.18
21:54

Здравейте не знам дали тук е правилното място за такава тема, но ако админите преценят, че мястото и не е тук нека я премахнат.

Сега въпросът ми е преди време в някакъв руски форум бях гледал велосипед направен като фитнес колело тоест пак си въртиш, но си стоиш на едно място, обяснението ми куца малко 😄, но търся чертежа на тази подобна конструкция понеже мисля да я направя просто имам материалите и искам да видя от любопитство какво би се получило. 🙂

14.11.18
16:24

Има специални стойки за колелета. Закрепваш задната гума и въртиш колелото вкъщи.
Ето пример за една стойка: https://www.amazon.co.uk/PedalPro-Magnetic-Variable-Handlebar-Adjuster/dp/B00J4PNIUQ/ref=cts_sp_3_vtp

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1