24.10.18
14:48
Здравейте, група? Много Ви моля, който може да ми помогне: тренирам плуване, ходя 4 пъти седмично. Чудя се дали да го комбинирам със силови тренировки, например: плуване, силова, почивка,плуване,силова.. и т.н. Въпросът ми е дали в дните, в които имам силова тренировка тя да бъде кръгова (за цяло тяло) или да разделям групите? Или ако имате по-добри идеи как да комбинирам двата спорта, ще се радвам да пишете 🙂 Просто се чудя дали изобщо да комбинирам плуването с фитнес или да си продължавам само с плуване, без да включвам силови тренировки..
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимНе пишеш нищо за самото плуване-какви дисциплини тренираш?
Иначе някои кръгови ,могат много да ти дадат ...и като въздух и като сила в плуването,ако това е идеята.
За плуването-основно кроул, гръб, както и само крака крол (правя го като спринт) около 26 дължини на 50 метров басейн за 1 час правя
Тоест не тренираш ,а ходиш да плуваш-комбинирай както искаш тогава...
Мнението беше редактирано от nervak на 24.10.18 20:40.
Използвай кръгови тренировки първите години и по натам може да специализираш със сплитове, няма да сбъркаш
24.10.18
23:51
Нервак, поясни се де, човека не те разбра.
Прав си Барт ,искам да кажа,че не натискаш някаква дисциплина-примерно 100,200 бруст,крол или бътерфлай-а пък 400 и 800м са ептен друга бира.
Да гониш времена,да имаш структурирана тренировка с различни подходи в различните дни,ускорения,наработване на сила и издръжливост във втората фаза на дистанцията,обръщания итн,и тн.
Ти просто плуваш с някакво натоварване,та фитнеса в този аспект няма да навреди на тренировките ти по плуване ,дори и самите упражнения да не са с кой знае каква подредба.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече