02.11.18
17:18
това означава ли че вече можем да си похапваме хляб,пица,сладолед или шоколадчета без угризения???
Темата беше редактирана от Daniel Mitev на 02.11.18 17:19.
02.11.18
18:30
Задаваш въпрос с много възможни отговори. 🙂
Зависят от гледната точка, зависят и от конкретния човек, който ще ги консумира.
За мен, например, това са по-приемливи варианти на стандартното разбиране за пица, сладолед.
Но и те имат своите минуси, като състав. И те, в моите очи, са по-скоро за епизодични моменти / когато нямаме друго под ръка, а сме готови да “убиваме хора” от глад. Не могат да заместят пълноценното хранене, в което преобладават цели, непреработени храни.
Иначе, и без наличието на такива продукти, е възможно да се похапва пица/сладолед/хляб без угризения. Зависи кой го прави, колко често, какво е ежедневието-активност, в какви количества се хапват.
02.11.18
20:33
това означава ли че вече можем да си похапваме хляб,пица,сладолед или шоколадчета без угризения???
Не.
То винаги е можело 😄
03.11.18
11:59
Тоя протеинов сладолед е много гаден 10/10 не бих го купил никога повече.
06.11.18
11:35
Всички сте настроени доста скептично към тия продукти :( А аз си мислех че дори е препоръчително да се консумират поради високото съдържание на протеин
Повечето хора се доверяват на големите надписи по опаковките.Щом там пише , че е протеинов продукта значи всичко е ок.Но малко хора се заглеждат в ситният шрифт.Информация за скритите захари и транс мазнините остава на заден план.
Ако нещо е шаренко и има обещания - бягам надалеч. Ако ми се яде шоколад, 2-3 пъти седмично ще хапна няколко истински блокчета. Всякакви заместители са измамни и даже доста калорични.
11.11.18
13:36
https://www.youtube.com/watch?v=6MA5Jz28d_Q обобщението на коментарите ви в едно видео