протеинови храни

02.11.18
17:18

това означава ли че вече можем да си похапваме хляб,пица,сладолед или шоколадчета без угризения???

Темата беше редактирана от Daniel Mitev на 02.11.18 17:19.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Задаваш въпрос с много възможни отговори. 🙂
Зависят от гледната точка, зависят и от конкретния човек, който ще ги консумира.

За мен, например, това са по-приемливи варианти на стандартното разбиране за пица, сладолед.
Но и те имат своите минуси, като състав. И те, в моите очи, са по-скоро за епизодични моменти / когато нямаме друго под ръка, а сме готови да “убиваме хора” от глад. Не могат да заместят пълноценното хранене, в което преобладават цели, непреработени храни.

Иначе, и без наличието на такива продукти, е възможно да се похапва пица/сладолед/хляб без угризения. Зависи кой го прави, колко често, какво е ежедневието-активност, в какви количества се хапват.

казано от Daniel Mitev на 02.11.18, 17:18:

това означава ли че вече можем да си похапваме хляб,пица,сладолед или шоколадчета без угризения???

Не.

03.11.18
01:05

казано от Daniel Mitev на 02.11.18, 17:18:

това означава ли че вече можем да си похапваме хляб,пица,сладолед или шоколадчета без угризения???

То винаги е можело 😄

03.11.18
11:59

Тоя протеинов сладолед е много гаден 10/10 не бих го купил никога повече.

06.11.18
11:35

Всички сте настроени доста скептично към тия продукти :( А аз си мислех че дори е препоръчително да се консумират поради високото съдържание на протеин

06.11.18
14:24

Повечето хора се доверяват на големите надписи по опаковките.Щом там пише , че е протеинов продукта значи всичко е ок.Но малко хора се заглеждат в ситният шрифт.Информация за скритите захари и транс мазнините остава на заден план.

06.11.18
15:01

Ако нещо е шаренко и има обещания - бягам надалеч. Ако ми се яде шоколад, 2-3 пъти седмично ще хапна няколко истински блокчета. Всякакви заместители са измамни и даже доста калорични.

11.11.18
13:36

https://www.youtube.com/watch?v=6MA5Jz28d_Q                                                                                           обобщението на коментарите ви в едно видео

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1