13.11.18
20:37
Здравейте 🙂
Видях, че има още една такава тема, но в нея почти няма информация, а и е доста стара. Тук ще споделя моя опит и ще се надявам и вие да се включите. В другата тема имаше добри мнения за ДЖИЕВ, като се споменаваше цена от 7 и нещо за килограм филе, което мариновано. Днес отидох го фирмен магазин. Мариновано филе нямаше, нямало от доста време. Цената беше 9.90лв. за килограм (на мен ми е малко скъпо, ще кажа по-надолу - защо). Иначе е вкусно и според мен е качествено. Моят опит е следния, живея близо до Лъвов мост / Женски пазар, та като тръгна към пазара от към Лъвов Мост на ъгъла още в началото има месарски магазин, от там купувах редовно Пилешко филе за 6.90лв. килограма, което беше овкусено и на мен ми харесва супер много, само че от 2 седмици няма и за това питам тук за алтернативи, а и мисля, че и на други ще им е полезна темата. Моля, като споделяте опит, описвайте адреса / мястото, от където взимате. По-здрави 🙂
15.11.18
12:30
Днес пробвах и това от Кауфланд, замразеното, не ми допадна.
Не знам за това конкретно пилешко, но често овкусените меса се овкусяват, защото са по-стари. Не казвам, че навсякъде е така, но го имай предвид.
16.11.18
11:04
Да, запознам съм с това, но конкретно тук, съм нямал проблем с разваляне, неприятен мирис и т.н.