Въпрос относно креатин етил естер

Здравейте! Имам следното питане тренирам за нормативи по физическа годност за военното във Велико Търново. Имам нужда от консултация с компетентни хора относно добавките за сила и  издържливост. Прочетох внимателно из форума за азотните бустери и мисля да ги пропусна. Направи ми впечатление следният продукт - креатин етил естер. Казват, че е много по- добър от креатина монохидрат и т.н. Бихте ли ми препоръчали конкретна марка креатин етил естер, имаше един, но му забравих марката за около 40 лв пишеше да се пият 3-6хапчета преди тренировка 1 месец и после 4-6 седмици почивка и да се комбинира с гейнър....  Евентуално може да препоръчате нещо по-силно предтренировъчно да взема преди изпита? На 18 години съм, височина 178 см, килограми 76, бавно, но сигурно отивам 80-те...

Монохидрата е най-изследваната и безопасна форма на креатина, а и добавка изобщо. Етил естер кре алкалин и тн са булшит. Освен креатина друго каквото и да си вземеш най-вероятно ще си дадеш парите. Другото всичко можеш да си набавиш от храната, а тя винаги е по-добрия сценарий.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1