Проблем с дясен лакът!!

LO

26.07.05
00:12

ПОлучавам остра болка при правене на определени движения.При тренировка не ме боли .Болакта е много остра и се появяа когато си изпъна ръката напред успоредно на земята и свия лакътя.Малко преди да си свия лакъта на 90 градуса болката е нетърпима.Някакви хапчета да ми препоръчате да пия.Преди две  седмица играх канадска борба и започна де ме боли малко, но  боката се усили след като направих една импровизирана борба с един приятел и днес като се върнах от тренировка ми нямаше ништо доиде един френд в нас поборичкахме се малко и започна да ме боли доста.

26.07.05
01:25

спри да се боричкаш спри канадската борба
и си почини малко
1-2 седмици :idea:

26.07.05
09:13

Отиди на лекар. Сигурно имаш възпаление. На един приятел му предписаха Аулин; можеш да пробваш с около 1 грам вит. Ц, калций и магнезий - също могат да ти помогнат.
:D

LO

26.07.05
13:57

Днес ми няма нищо.Абсолютно никаква болка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1