Психика или реалност ?

23.11.18
05:00

Здравейте, Добро утро или каквото се води в този час : D . Пиша тази тема в 4: 48 сутринта.
Та имам един въпрос, който може би е някак психически.
В момента съм на 18 години, 11 години от моя живот аз бях едно дебело дете ) : От 5 месеца отслабнах, вече съм 68 килограма, тренирам 6 пъти в седмицата ( възстановявам се перфектно, не чувствам умора, болка, спя като цар 9- 11 часа за денонощие : D ( Буквално ), храня се здравословно, но има един проблем. Три дена няма да мога да се придържаме към режима си, на екскурзия ще съм с класа и буквално ми се налага да ям ( пилешки кренвирши, кисели млека, яйца, солети, овесени ядки, моркови и предполагам някое сладко мога да хапна ) : . Знам че е невъзможно да надебелееш за 3 дена, знам че дебелите не са дебели от 3 дена мръсни хранения, а са дебели от месеци мръсни хранения. Но понеже толкова години съм бил дебел и сега имам лек страх от някои храни.
Не знам и аз вече, объркан съм от тази каша : D

Кажете си вашите мнения ! На психична основа ли се дължи ?
П.П: От фитнеса и здравословното хранене, никога не бих се отказал ! Те са най- хубавото нещо, които са ми се случвали в живот.

ПП2: Дано бившата ми учителка по БГ, не прочете тази тема, че....... Мисля ,че имам много грешки.

23.11.18
09:15

Всъщност каква алтернатива имаш? Да стоиш три дни гладен е по-зле, отколкото да хапваш джънк, след като така или иначе си решил твърдо да продължиш с добрите навици след това.
Разбира терзанията ти - няма да изчезнат, но с времето ще се научиш да ги контролираш и да не им обръщаш ненужно внимание.

24.11.18
13:13

Яж бе 3 дена яж каквото си искаш тъкмо ще се заредиш малко/После пак си минаваш на режима и няма никакъв проблем

Иван

24.11.18
14:29

казано от Asen Ivanov на 23.11.18, 05:00:

От фитнеса и здравословното хранене....Те са най- хубавото нещо, които са ми се случвали в живот.

На подобни екскурзии, ако си изиграеш картите правилно, се откриват още по-хубавите неща в живота, така че не го мисли тоя джънк.

25.11.18
21:25

Прибрах се, утре към 19:00- 20:00 ще кажа какъв е резултатът, както килограмов, така и във фитнеса. Общо взето не ядохме много, но всичкия този Джънк, който погълнаха за тези дни ми дойде доста разтоварващ ,, Психически ,, . Даже имам някакво чувство че съм отслабнал ,, мазнини ,, : ).

Благодаря на всички за отговорите.

П.П: За 2 дена на екскурзията изпих под 500mll вода и 1.5Л. Бира 🙂
Не ме мразете че се подведох на бирата : D.

Видя, че няма страшно, нали? Вече ще знаеш и занапред  🙂
3 дни не обръщат каруцата, когато през останалите 362 дни се грижиш за себе си.
Образно казано - дали ще са 3 или 30 дни годишно, смятам си разбрал идеята.

Боби много точно ти го е казал. Пожелавам ти по-бързо да се научиш да не обръщаш чак такова голямо внимание на подобни казуси и да не им позволяваш да ти попречат да си изкарваш приятно с приятели.

Ако пък толкова много те тормози, че на подобни сбирки не разполагаш с това, на което си свикнал или ти се иска, просто избирай по-малкото зло. и това се учи

30.11.18
14:52

Много съм прост.... Трябваше преди 4 дни да кажа какъв е резултатът, съжалявам за това.
От тази вредна храна в продължение на 2 дни, която консумирахме на екскурзията ми дойде перфектна. Покачиха силата си на лежанката, набиранията +1, лицеви опори +10 ( Вече правя 45, психически съм вече много по добре. Цялата тази Джънк Фууд ми подейства много добре. С килограмите съм -0.5 и -0.6 в Талията. Като тръгвахме мислех че ще съм регресирал, но се оказа точно обратното.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1