27.11.18
21:37
Здравейте. Тренирам канадска отскоро (да вметна и преди тренирах и спрях точно заради това). Начинаещ съм, но имам невероятен треньор, който ми обяснява и ме гледа всяка една секунда за грешни напъни и т.н. Започнах да играя преди 4-5 дни и до вчера нямах проблеми с болката в раменете. Играя “отвътре”, защото съм много по-силен там и играя както е правилно за да не се контузя, но след няколко игри започва болка, която не мога да опиша.. не е като мускулна треска, удрят ме в рамото, но не ме боли.. болката е някъде много навътре.. не мога да си вдигна раменете като почне тази болка или ако успея, то много треперят целите ръце.. и пак казвам и да ме удрят силно в раменете не ме боли.. болката е странна и е някъде доста навътре, даже мисля, че болката не е само в рамото, но там я усещам, май се спуска и надолу, към трицепса особенно.. не е да си ударите кокълчето на пръстта на китката в стената и после да ви боли при мърдане, стискане на предмет или докосване.. при мен боли постоянно дори и да не мърдам.. след около 1-2 часа максимум след последния напън т.е. като съм спрял да играя болката утихва даже спира напълно.. едва ли съм се изразил правилно, но се надявам да сте ме разбрали. Може ли да ми кажете как точно се нарича тази болка, някой имал ли е подобна, как се е справил с нея и продължил ли е с канацката? Тежа около 62 кг., на 15 години съм и съм висок 175 см.
Темата беше редактирана от Emiliqn Iordanov на 27.11.18 21:50.
15.12.18
17:17
Доста изостанал форум..