29.11.18
12:46
Здравейте!Казвам се Дени,на 17години,171см,за жалост наддадох кг и сега съм 64кг....През лятото тренирах интензивно-тичах всеки ден на открито в продължение на 2 месеца...Имаше резултат....доста се стегнах като бях 59,60кг(тогава исках да отслабна...а при 64 кг сега ми се струва невъзможно)Започвала съм толкова диети,спазвала съм десетки хранителни режими,имало е ефект,но в момента в който прекъсна се връщам към старите си навици....и оставам с впечатлението,че когато отслабна спазвайки режим спра ли,след това ги качвам двойно...Чувствам се в безизходна ситуация,Защото вместо да се приближавам към мечтаното тяло аз се отдалечавам от тази своя мечта.....ходя на народни танци 2пъти седмично,но имам ЖЕЛАНИЕ да ходя на фитнес,но не знам от къде и с какво да започна.....НУЖДАЯ се от вашите компетентни мнения и съвети....Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете с хранителен режим и последователност от упражнения във фитнеса,за да постигна значими резултати!Благодаря!
Темата беше редактирана от Денислава Ш на 29.11.18 12:47.
29.11.18
15:01
Щом бързо качваш и бързо сваляш значи трябва да имаш хигиена на храненето .За съжаление с 2 месеца спазване на режим и 2 месеца със неспазване няма да стане.Танците и фитнеса ще ти помогнат но без правилно хранене никога няма да имаш мечтана фигура.Доста е дълга темата но ако трябва да съм кратък избягвай високо калорични храни.Наблягай на месо,зеленчуци и плодове и повече вода.Хляб,солети,сандвичи,чипс,кола,сокове и сладки работи ги забравяш.Грижи се за тялото си и то ще ти се отблагодари аз години не го правих и сега съжалявам но каквото такова