Протеин

03.12.18
02:19

Имах проблем със бъбреците имах камък , но вече се оправих дълго е за разправяне точно какво ми правиха. Въпросът ми е може ли да пия пак протеин? Ще ми навреди ли?

03.12.18
05:55

Дали ще е протеин на прах или протеин (белтъчни) от месо, яйца, млечни продукти, бобови и тн. в по-голямо количество биха ти навредили, съответно най-добрия съвет би получил от медицинско лице, което е наясно с диагнозата и процеса ти на възстановяване. Ако в момента лекаря ти е казал, че спокойно можеш да си ядеш месо и яйца например, един шейк няма да ти навреди, белтъка в един шейк се равнява горе долу като количество на една пържола. Не прекалявай с общото количество на протеин, не само протеиновия шейк трябва да те вълнува.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1