04.12.18
16:33
Здравейте,
От около месец/два опитвам да тренирам всяка вечер, във вечерите в които правя съответно гърди, рамене, трицепси все едно нещо правя грешно. Загубата на сила се появява по мое мнение само когато правя лицеви опори, понеже тренировката ми е 3 серии по 10-15 повторения в 3 пози (incline,flat,decline) и след това работа с дъмбели.
Проблема е следния има дни в които мога да си правя повторенията без проблем, но има и дни, като вчера, в които едва едва избутвам.
Чувствах лека болка в мускулите преди тренировка, но си мисля че не е това проблема, понеже беше студено.
Четох тук-там какво не правя добре, и стигнах до заключението, че не почивам достатъчно, а всъщност почивам поне 1 денонощие, опитвам да се храня добре, дневно съм под 2000кал, приема ми на месо е леко орязан,понеже живея сам и сам си готвя.
Въпросът ми е как мога да оправя този проблем?
04.12.18
16:59
Не знам какви точно са ти тренировките и целите, но ако под “опитвам да се храня добре” се разбира, да приемаш по-малко храна от болшинството дами тук, значи успяваш. Като живееш сам, значи че трябва да има повече месо за теб, а не обратното J.
04.12.18
17:14
Имах предвид, че се храня разнообразно и има от всичко в умерени количества, но месото е по-малко.
04.12.18
19:33
казано от Brown Bomber на 04.12.18, 16:59:
Не знам какви точно са ти тренировките и целите, но ако под “опитвам да се храня добре” се разбира, да приемаш по-малко храна от болшинството дами тук, значи успяваш. Като живееш сам, значи че трябва да има повече месо за теб, а не обратното J.
Като цяло идеята ми е да започна да отслабвам и през това време да оформям различните мускулни групи 🙂