Личи ли си гейнърът

Здравейте, имам 1 въпрос, който маже би е малко странен.
Ще влизам във военно училище и преди това ще ми правят изследвания.
Примал съм хранителна добавка - гейнър. Да, знам че гейнърът не е проблем за военното и, че не е повод за притеснение, но баща ми неразбира от тези неща и мисли, че и най-обикновените добавки като протеина са ЗОБ и са вредни, даже стотици пъти ми е казвал, че ще остана без черен дроб, ако ги приемам. 😄
Та, не искам да го притеснявам, затова питам, ако пия гейнър ще излезе ли на някави изследвания и кои са те, мисля че ще ми правят ПКК, но незнам още.

Темата беше редактирана от Анаснас Иванов на 07.12.18 22:48.

Освен ако в гейнъра няма добавени някакви забранени вещества, за които не е отбелязано на етикета, то няма от какво да се притесняваш.

казано от Тихомир Велев на 08.12.18, 06:54:

Освен ако в гейнъра няма добавени някакви забранени вещества, за които не е отбелязано на етикета, то няма от какво да се притесняваш.

Няма забранени неща разбира се и знам, че няма от какво да се притеснявам. Въпросът ми по-скоро беше, ако се приема гейнър дава ли някакви отклонение на изследвания, дори да е обикновен. Everbuild е гейнърат междудругото.

Hustle

08.12.18
17:50

Не виждам проблема. Гейнъра е добавка към храната. Всичко което има в него може да си го набавиш и от храната...следователно няма смисъл да се чудиш дали ще покаже нещо

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1