Прием на Фет бърнър и Аминокиселини на гладно сутрин.

09.12.18
18:37

Добър вечер от мен! Казвам се Стефан, на 18 години съм. Имам следния въпрос: Тъй като започвам един период , в който искам да сваля излишни килограми малко искам да се допитам и до Вас. Въпросът ми е , тъй като ще тренирам сутрин, ще ставам в 08:00 и от 08:30 ще съм на фитнес, ще тренирам на гладно и искам да питам веднага след ставането , дали е удачно да пия фет бърнър 30 мин преди тренировка ( на капсули ) и в края на тренировката да изпия 5 капсули аминокиселини ( Аmix AminoPacks ). Единственото , което ме притеснява е , че на гладно ще ги пия тези таблетки. Боледувал съм от жълтеница преди повече от 10 години. Този фет бърнър, който приемам с него успях за месец и половина и усилени спортни занимания ( баскетбол ) да сваля почти 5 килограма ( 87кг - 82 кг). В последствие станах 78 и сега съм точно 80. Искам да сваля до 75. Благодаря предварително!
Ето я и тренировката:
Понеделник - Кардио + лицеви и коремни.
10 минути загрявка (стречинг + скачане на въже 5 мин )
Кардио:
Пътека - 5 минути джогинг - 2 минути интензивно бягане. Това е 1 цикъл
Общо 4 цикъла и половина.
След кардиото имам 3 серии х макс повторения лицеви + 3 х макс коремни преси.

Вторник - Силова тренировка
Тя ще се състои следобед ( ученик съм последна година )
Силова тренировка А:
Тренировка за горна част на тялото:
Загрявка 10 мин. цяло тяло.
1. Избутване от лег - 3х10 ( 1 загряваща )
2. Гребане с дъмбел или лост - 4 х 10 ( 1 загряваща )
3. Трицепсово разгъване от седеж - 3 х 12 ( 1 загряваща )
4 Военна преса - 15-15-12-12
5. Коремни преси под наклон - 4 х 30 без тежест,
След тренировка изпивам 5 таблетки Amix AminoPacks.

Сряда:
Кардио или спортен ден ( баскетбол, футбол, тенис на маса)
Кардиото е същото като в понеделник , но са 5 пълни цикъла.
След кардиото ще се прави 3х20 лицеви и 3х30 коремни преси стил Роки ( със завъртане на тялото)

Четвъртък: Силова тренировка.
Силова тренировка В:
1. Повдигане от лег с дъмбели - 10-12-15
2. Набирания - 3 х макс
3. Кофички - 3 х макс
4. Набирания с раменен хват - 3 х макс
5. Коремни преси - 4 х макс от нормално положение.
След тренировка ще приемам 5 таблетки аминокиселини Amix AminoPacks.

Петък: Кардио.
Загрявка 20 мин на цялото тяло.
10 минути скачане на въже.
Цел: 2 км или 3км. бягане под наклон на пътека.
След тренировката стречинг 10 мин.

Надявам се да споделите мнение и да ми кажете за фет бърнъра и аминокиселините на гладно.
След отговорите Ви, ще постна цялата тренировка и храненията ми в дневникът , който ще поддържам в следващите 3-4 месеца, тъй като се подготвям за изпити. Благодаря!

Темата беше редактирана от Течката на 09.12.18 18:54.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

По принцип не е проблем, освен ако в бърнъра не се съдържат определени съставки, които да създават проблем при прием на празен стомах, например екстракт от лют червен пипер (cayenne).

10.12.18
22:48

Във Фет бърнъра се съдържат следните съставки:
- L-Carnitine Tartrate
- Chlorine Bitartrate
- Inostriol
- Taurine
- Betain HLC
- CLA
- Garkinia Cambolga Extract
- Methionine
- Vitamin 6
За аминокиселините пише да пия по 2-3 пъти по 5 таблетки на ден и за оптимални резултати по 5 вечер , преди да легна. Смятам да пия след тренировка 5 и вечер преди да легна. Сега ги започвам и се надявам да има ефект.

06.01.19
12:49

Фет бърнара е липотропен тип и е абсолютно подходящ при чернодробни проблеми. Холин, метионин, инозитол, бетаин и карнитин са вещества помагащи неговата функция при мастна инфилтрация.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1