Клек Лег Тяга - помощ

Здравейте, занимавам се с бойни спортове но ми се налага да правя сила поне 1 път седмично на 27г съм и започнах да ходя в Зала от 4 месеца  да правя 3 те упражнения, искам да ви попитам няколко насочващи въпроса и дали е правилна методиката ми.

Сила.
Загрявка - или бързо ходене или напади с мое тегло 1-2 серии до болка.
Клек - 1 ва серия 60кг 2 ра серия 80кг 3 та серия 110кг 4 та серия 120кг 5 та серия 125кг
Лег - 1 ва серия 60кг 2 ра серия 70кг 3 та серия 80кг 4 та серия 90кг 5 та серия 95кг
Тяга - 1ва серия 80кг 2ра серия 100кг 3та серия 120кг 4та серия 150кг 5та серия 165кг

Искам да ви питам мога ли да скъскам или да направя травма, че при тягата започвам директно с 80кг, но се чувствам загрял след тежкия клек и нямам никакви пробреми нито болки.

Не ме разбирайте погрешно не съм дете на 5г, аз правя нещата бавно и с помощта на хора от НСА за техниката, но ми е неудобно да ги питам за серии и килограми.

Темата беше редактирана от Атанас Василев на 13.12.18 09:50.

13.12.18
10:08

Директно и на работната тежест може да отидеш, няма проблем.

Благодаря ти Жив и Здрав!
Как се казва това леко извиване когато човек е легнал на лег-а в кръста, искам да си го запиша тук на тефтера, че така ми харесва да бутам повече, но не чак мост

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1