18.11.20
19:50
18.11
Ходих на отливка. Пак излиза тая люспа, та ми направиха 2
5000 крачки навръщане през пазара
14.00- 5 ролца от раци, крактавица
18.00 малка водка
19.00- салата краставици, печена тиквичка, кюфте от съомга, басмати с куркума няколко миди от салата
Ще гриза нещо после. И без това заспивам в 3.00
И тъй като в темата Коронавирус не ми харесва атмосферата и налагането на мнение и разни политически драми, ще си пиша тук
Навръх рождения ми ден съм благодарна, че имам приятели които изцяло са на моите вибрации( в момента са 4)
Пети ден с ковид са абсолютно адекватни, спокойни, позитивни и не психират нито себе си, нито другите. Кофти, че няма да празнуват с мен, но ще е виртуално
За жалост малкото ми останали живи възрастни роднини( другите умряха от рак, инсулт, инфаркт, о чудо) са емоционално смляни и паникъосани. Майка ми е ужас. Не говори и не слуша нищо по различно от Ковид и илачите за него. Вуйчо ми и вуйна ми са се барикадирали вкъщи. Буквално
Кръстниците ми са в Параграф 22.
Дълго е , но направленията за ПСР са мираж, а ПСР е задължителен за да те прегледа някакъв доктор, без значение какъв и да си направиш снимка. Личната пише антибиотици като замаяна ..... ПО ТеЛЕФОНА.
Задължен си като ти е кофти нещо да дадеш 120 лв за да те прегледат.
И ми казвате да вярвам в здравната система.
Майка ми няма 120 лв и затова изпада в ужас, че може да се налага да си прави тест.
И не мога да и помогна финансово , пък и психически в момента.
И да над 50-60% от познатите ми го минаха и да с кръвен тест 😉
Топ са. 3-4 дни, после малко вкъщи и не бръснат нищо което чуят
Останалите. .....
Живите Мъртви 😔
Айде със здраве!
18.11.20
20:11
Дени,
аз не разбрах майка ти защо се притеснява, нали не е болна, не знае ли, че повечето хора го карат леко? По Нова телевизия има едно предаване Пресечна точка и тази седмица има поканени двама професори и една певица- и тримата са против мерките и правят голямо шоу- дано хората спрат да се страхуват, като ги слушат, все пак професори..:) Аз в Пловдив не забелязвам такава паника, през уикенда в Стария ни град имаше Фестивал на младото вино и беше пълно с народ, във фейсбука ми хората от София са доста оптимистични, казват,че почти всички са болни и скоро ще имат стаден имунитет и ще се свърши. Аз за Пловдив нямам такова усещане, че всички са болни, та не знам...Надявам се всичко със зъбите да протече по най-добрия възможен начин!
18.11.20
20:19
казано от Joyplovdiv на 18.11.20, 20:11:
Дени,
аз не разбрах майка ти защо се притеснява, нали не е болна, не знае ли, че повечето хора го карат леко? По Нова телевизия има едно предаване Пресечна точка и тази седмица има поканени двама професори и една певица- и тримата са против мерките и правят голямо шоу- дано хората спрат да се страхуват, като ги слушат, все пак професори..:) Аз в Пловдив не забелязвам такава паника, през уикенда в Стария ни град имаше Фестивал на младото вино и беше пълно с народ, във фейсбука ми хората от София са доста оптимистични, казват,че почти всички са болни и скоро ще имат стаден имунитет и ще се свърши. Аз за Пловдив нямам такова усещане, че всички са болни, та не знам...Надявам се всичко със зъбите да протече по най-добрия възможен начин!
Притеснява се че е в рискова група, че ще се разболее, няма да може да си плати теста и ще умре сама с котката. Предавам ти буквално. Освен това ходи на работа като гувернантка на приятелката си, чиито деца са с Ковид макар и в София. Добре са, нямат дори оплаквания просто положителен ПЦР, но та е в ужас
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 18.11.20 20:20.
19.11.20
23:13
Здрасти😀
Полудях с още една година 😂
Та...
Цяяяял ден шетане
Тая сурова торта изобщо не беше това което трябваше да е, ама... стана супер
Дребния си заби цялото лице вътре от кеф. О чудо 😂
Всъщност това беше частта за мама, а големия банкет ще е утре със всичките му там роднини и останалите пораснали деца
Храна няма до 19.00
17.00 си налях една водка щото вече ми прималя от шетане
19.00- зелена салата с ролца от раци, наколко скаридки, малко басмати,още една водка.
Ще гризкам нещо още
И утре банкет втора серия
Ето ни на... лудо семейство.
Толкоз енергия имам.... все така да е 🔥🔥🔥
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 19.11.20 23:16.
21.11.20
12:37
20.11
Тренирах,чистих,празнувах с роднините.
Беше прекрасен банкет
Носиите, дойдоха тъкмо навреме за идеята ми.
Кифленски рокли нямаше тоя път
Трен
4х8-12-20
Лицеви опори
Отпади
Странични напади
Раменно преса
Предно рамо
Задно рамо
Кофи на пейка
Крънчове
Хиперекстензии
Храна
13.00-30 гр царевичачки с домат, маруля, песто и маслинена паста
Не ми понесоха на стомаха бляк
19.00-3.00- мезвах салата, картофено кюфте, маринован домашно пресен чернокоп, водка, танци, хора
И снимки и така и така 😂
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 21.11.20 12:38.
22.11.20
13:56
21.11
Почивен от всичко
Ядеше ми се рибена чорба.
Скалъпих една набързо и чили и лимон 🔥🔥🔥
11.00 кафе
16.00 2 купи супа, картофено кюфте, малко пържен хек, квадратче линдт с лешник
19.0-3 мини брускети с лютеница без захар, картофено кюфте
22.11.20
22:11
О ,въздух и слънце и море ♥️
Разходка 8000 крачки.
Щеше да е повече ама малкия се блъсна челно с още едно лапе с тротинетка и орева света, та скатахме едни 2 км.
То стана и бая усойно към 16.30
През деня няма храна
18.00 на кварталната кръчма ъгейн. Водка с фреш, зелена салата, пресен сафрид на скара, варени картофи, препечена филия с прасно малинован чертокоп, краставици
И да. Постенето ме прочиства адски бързо,което не елошо, ама навън и малко кофти 😂
Не мога да си представя живота далеч от море ♥️♥️♥️
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 22.11.20 22:11.
25.11.20
00:06
Дълъг пост🤔
23.11 гости вкъщи. Двама приятели за имения ден на малкото и мъжа. Дълга и широка. Ама от копче, парти правим 😀
24.11
Много домакинстване. Реших да оправя цялата къща преди операциите, че едва ли ще ми се занимава
Разстроен стомах цяяял ден
Тренирах
+ 5000 крачки с багаж
Глад до 20.00
Трен
4х8-12-20
Двустранно гребане
Арнолд прес
Странично рамо
Чуково
Разгъване за трицепс
Странични отпади
Странични напади
Хиперекстензии на шв топка
Крънчове с крака върху шв топка
Имаше още нещо ама гладих и прибирах пране в паузите и забравих 😔
Храна
на гости бяхме
Зелена салата с ролца от раци и скариди, басмати, черен хляб с домашна лютеница без захар, няколко тиквички и 3 хапки съомгова пъстърва, водка, розе, квадратче линдт с лешник
И ми дойде 😔
И малко конспирация 😂😂😂
Локдаун без ясен план за компенсация на безработните от налагането му, обучение на най-малките, работещи!!!!!!! кризисни щабове и телефони, патронаж и грижа за самотните възрастни хора....... това си е НокАут не Локдаун
И как да няма сива икономика
В момента събирам информация от реални случаи на сблъскали се с Параграф 22 и здравната ни система. Пък да видим какво ще се получи накрая. Ще го прочетете, ама не в бб тийм
И да. Утре ми е първата операция. Но съм в прекрасна кондиция и здраве. И децата вкъщи не ми пречат, с мъжа ми от 6-7 години сме 24/7 заедно и вкъщи и на работа. Перфектно се забавляваме. Мокрият бар е зареден, приятели ще купят прасе. Аз си имам риба тон и замразени скариди.
Имаме заден двор в блока, морската ми е на 7 минути.
Парите днес ги има утре ги няма
Та аз съм добре в Локдауна
И между другото. На предния Локдаун за сметка на тия с профилна снимка и агитации Стей Хоум, които бяха в Кауфланд и Лидл, моето семейство дисциплинирано и чинно си спази всички мерки, даже два пъти се натрових от ПРЕдезинфекзия и баш си стояхме вкъщи.
И все още ги спазвам тия мерки.
Обаче .... дали ще умрем от болест или от лудост не е ясно.
Към Модератор
Не желая мнението ми да бъде прехвърлено в Общи теми(коронавирус)
Благодаря!
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 25.11.20 00:19.
25.11.20
00:16
казано от Деница Малковска на 25.11.20, 00:06:
Към Модератор...
Това може да се случи само и единствено по твое изрично желание.
26.11.20
21:06
Привет!
25.11
Мина операцията.
Изчести гнойта. Кистата изяла костта и прояла венеца. Доцента каза че инструмента излязал от другата страна.
Инжектира колагенов гел за да стимулира оздранителни процеси и самоизграждане на кост
10 шева.
Минах с 1 аулин вчера.
Май яйчтиците засенчиха зъбната балка
Вечерта вече бях пушка
Малкия довърши деня с 37.9. Ударно вит с, клеева тинктура, съблечен по гащи и малко нурофен.
Дабре е да чукна
Само дето аз приличам на компилация от Ханибал Лектър, Фреди крюгер и пенсионирана вещица
Движение вчера не много, ама ясно защо. Все пак излязох на пазар поне
Храна хмм. Такава ще е няколко месеца
До 19.00 глад
Малка водка🤭 и пуша без вакуум щото не трябва да има такъв
Омлет от 1 я и 3 б накълцян на трохи, крем(по скоро смути) супа от спанак, тиквичка, морков, басмати попреварен
По съсно био мини банан
Сън на 2 часа до 7.00 защото следях и моята и на малкия Т
26.11
Перфктни сме
7.30 кафе
И се почна домашния садизъм👹
Цяяяяял ден съм на печката, мивката и обирам неща из цялата къща
14.00 крем супата
16.00 пазар
18.00 водка с фреш😀
19.30 басмати с 1 яйце, намачкан на пюре белен домат с песто и тофу(( постя уж), опит за дъвкане на салата ролца от раци
Утре съм на корекция на временното чене за фацата
Вторник ще ми махат конците
И започваме домашните партита, кросовете в марската и километричните разходки.
Ако се наложи ще вземем куче или ще ни дават назаем😂
Айде със здраве
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 26.11.20 21:08.
28.11.20
00:12
27.11
И Локдаун Дъ бигининг 😔
Ама Бляк Фрайдея си върви
Пътьом видях народа и пълните паркинги.
Салоните за красота бачкат
Заведенията са отсвирили мерките, кат за последно
В аптеките се презапасяват с лекарства
Останалият народ яко е запразнил
Вероятно тези шизофренични решения на управляващите ще ги помня до живот
Абе изобщо тая година ще я помня до живот
6.00 кафе
9.00 на преглед
10.00 се разходих. Беше прекрасно време
11.00 тренирах
13.30 смучех остатък от царевичочки до каша към 40 мин
16.00- малка водка. Преуморена съм и изнервена
18.00-23.00- прощално на кварталната кръчма. Нещо като гала вечеря ми беше 😂Ядох каквото имаше възможно най -наситнено. Не съвсем постно. Снежанка, сафрид на скара и варени картофи намачкани на каша, 2 палачинки с дом сладко от диви ягоди, още 1 водка
Трен 4х 8-12-20
Едностранно гребане
Тяга на 1 крак
Странични напади
Флоор прес
Предно рамо
Задно рамо
Чуково
Френско
Коремни на лежанка с тежест
5000 крачки
Еми готови сме за Нокаута
Орхидеите са ми от РД. Приятелите ми знаят, че не обичам трупове на цветя(букети)
Децата са заредени с книжки
Караокето е в бойна готовтост
Ние сме заредени с “антибиотици”
И аз в цялата ми ужасна”прелест” и стърчащи конци 😂👹
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 28.11.20 00:48.
28.11.20
00:17
Прати снимката на онзи умник, който ти е затворил зъба със счупен инструмент вътре и му прикачи нежно послание.
По-добре да беше снимала как се смуче остатък от царевичочки.
28.11.20
00:24
казано от Brown Bomber на 28.11.20, 00:17:
Прати снимката на онзи умник, който ти е затворил зъба със счупен инструмент вътре и му прикачи нежно послание.
По-добре да беше снимала как се смуче остатък от царевичочки.
😂😂😂
То само инструмента да беше. Изненадите валяха една след друга.
Да ти кажа предпочитам да му изпратя касовия бон за осребряване
Царевичочкити са за 18+ 🤭
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 28.11.20 00:24.
29.11.20
00:20
Ден 1 от Локдауна
15 градуса
Цяла Варна е навън.... без маски
Повечето кафета и бистра работят Ту Гоу и Тейк ъуей
Дистанцията е към 20 см
Джъмбо работело чух,както и Аико, техно маркет и полис и т.н
Контрол,мерки нещо, дисциплина???
Хиляди навън псуващи и невярващи канспиратори в прекрасно здраве 😂
Но пък поради което ще затворят и парковете и площадките а след Коледа ще има и КПП та
А на бас 😉
12000 крачки
Нама сън, няма и храна до 20.00
Трудно ми е, неприятно накак в устата. Това ще мине
На гости бяхме
Домашни снежанка, лимецови гризини с моркови, разядка от нахут, къри, тахан, печен пипер, басмати, малко печен чернокоп,водка малка и розе
Десерт 3 хапки мъфин какао
Ям по час -два една чиния.
Вичко намачкано като за захранване на бебе. Супер тъпо ми е.
Силно се надявам да не падна под 42 кг щот после хормона ми се бъгва
Вода си пия доста
И напук на всичко съм ок
казано от Деница Малковска на 29.11.20, 00:20:
Явно, че няма държава, ама що за наглост и безобразие е това тяхното. И на какво разчитат, че няма да ги изперкат с глоби. Полиция и РЗИ няма ли в тоя град, защото да са някакви единици, ама щом казваш повечето. Да не са някакви магазинчета за цигари и алкохол и натурили по някоя маса.
29.11.20
10:09
казано от Optimus Prime на 29.11.20, 01:13:
Явно, че няма държава, ама що за наглост и безобразие е това тяхното. И на какво разчитат, че няма да ги изперкат с глоби. Полиция и РЗИ няма ли в тоя град, защото да са някакви единици, ама щом казваш повечето. Да не са някакви магазинчета за цигари и алкохол и натурили по някоя маса.
В заповедта пише че може да се вземе за вкъщи, ако не се консумира на място и не се сяда и се спазва дистанция 1.5 м. Поради което всеки е обърнал масите настрани и лепнал табела Забранена консумацията на място. И познай наплива какъв е от чакащи и неседящи и без маски.
Това са снек бараве по морето хич не са магазинчета.
Ама и фургон за захаренпамук и петлета имаше 😂
И на всеки слънчев ден ще е така.
Но пък поради което ще затворят и парковете и площадките а след Коледа ще има и КПП та
А на бас 😉
Дени, няма хора в прекрасно здраве. Има безсимптомни преносители...
По подразбиране всички сме болни, но тези, които се чувстват здрави, просто не са се твствали. А единствения верен тест, е положителния...
А след Коледа ще кажат: ето, бяхте недисциплинирани, не спазвахте мерките, на ви сега тея КПП-та.
Мнението беше редактирано от Margi на 29.11.20 11:31.
29.11.20
12:24
казано от Margi на 29.11.20, 11:29:
А на бас 😉Дени, няма хора в прекрасно здраве. Има безсимптомни преносители...
По подразбиране всички сме болни, но тези, които се чувстват здрави, просто не са се твствали. А единствения верен тест, е положителния...
А след Коледа ще кажат: ето, бяхте недисциплинирани, не спазвахте мерките, на ви сега тея КПП-та.
Точно това имах предвид. С ирония го напасах в прекрасно здраве без маски. И аз се чувствам прекрасно здрава, но спазвам правилата защото съм наясно че съм потенциален претосител. То не само Ковид. В момента има сезонен грип, чревен вирус и кво ли не.
Вярвам или не в Ковид и ПСР спазвам самодисциплина. В името на общата кауза всичко да отмине и да сме свободни, но уви.
Една птичка пролет не прави. Та поради което ще го д...ме всички
Аз пък го писах с доза сарказъм. 😂
Здрава съм и мразя да ме приемат за разносител на каквото и да е, още повече, спазвам си това, което е модерно да се казва мерки по време на всеки грипен сезон, а и извън него. Просто обичам дстанцията между хора, които не споделят един покрив.
Нещата няма да отминат като се спазват мерките.
Мнението беше редактирано от Margi на 29.11.20 12:39.
29.11.20
13:08
казано от Margi на 29.11.20, 12:37:
Аз пък го писах с доза сарказъм. 😂
Здрава съм и мразя да ме приемат за разносител на каквото и да е, още повече, спазвам си това, което е модерно да се казва мерки по време на всеки грипен сезон, а и извън него. Просто обичам дстанцията между хора, които не споделят един покрив.Нещата няма да отминат като се спазват мерките.
😂
Аз също не съм от тия които обичат да ми се завират отгоре непознати хора, да щипят и мляскат децата ми и затова и ненавиждам хипермаркетите и детските плащадки.
Те нещата ще отминат когато там пише по сценарий.
Но пък е показателно това което се случва. Равносметка за лична отговорност, преквалифициране в бизнес план, отношение между хората като цяло, отсяване на ненужни контакти, и още полезни неща.
Не е лошо това. Ма доста хора изчаткаха, което вече е кофти
казано от Деница Малковска на 29.11.20, 13:08:
Равносметка за лична отговорност, преквалифициране в бизнес план, отношение между хората като цяло, отсяване на ненужни контакти, и още полезни неща.
Не е лошо това. Ма доста хора изчаткаха, което вече е кофти
Личната отговорност никога не я е имало у 80% от хората. Ако я имаше, всички щяха да се хранят добре, да не свинстват, да не пушат и да са доста по-защитени от вируси. Не мога да нося маска за да се чувства защитен някой, който пафка по една кутия цигари на ден.
А хората изчаткват, няма как да е като по цял ден не може да пуснеш радио/тв без да чуеш поне 10 пъти “ковид”, ” ограничения”, “ваксини”, ” ново нормално” и т.н. Аз самата се чувствам ужасно сдухана от месеци масам. Иззеха радостта на хората от живота. Нито може да планираш нещо в момента, нито да мечтаеш, защото очакваш следващите ограничения.
#makeorwellfictionagain
ПП: Сори за спама, но ако решиш, ще го изтриеш.
Мнението беше редактирано от Margi на 29.11.20 13:22.
Редки глупости,Маргиту запуши кенефа направо.Само тя е ограничена...хрупайте дървесни гъби и дерзайте.
Мнението беше редактирано от nervak на 29.11.20 16:12.
29.11.20
17:36
В България положението не е толкова зле. В Португалия въвеждат ограниченията според както и когато им скимне. В момента нямаш право да излизаш навън след 13ч през почивните дни и след 15ч през седмицата. Извън тези часове, дори не може лично да си вземеш храна за вкъщи, единственият вариант е да поръчаш от сайт за доставка, улиците са пусти с изключение на многобройните скутери на доставчиците.
29.11.20
19:53
Да обобщя тия полемики от моята гледна точка
Аз дървесни гъби не ям. Пия Рейка и пуша даже, което не ми пречи да бягам маратони.
Всичко е в дозата общо взето.
Уважавам лудостите на всеки съответно изисквам същото.
Не уважавам шмекерлийте, схемаджийте и тарикатлъците на дребно, което в момента се случва основно в нашия бранш и не само.
Вероятно не само в Португалия, ами в доста държави(от приятели чувам) същесвува това митично нещо наречено дисциплина.
Ма то при нас е каквито са управниците, такъв и народа
Няма дани се получат нещата скоро. Тва е положението. Ние вече мислим в перспектива Тенерифе.....емиграция
Днес 29.11
Поради вчерашната лудница решихме да не слизаме в морската
И да. Същото е било и днес
Разходихме се около нас.
Отидохме на площадката, докато едни “мили родители” си изхвърлиха децата вътре със следното изречение “Отиваме до магазина за бира, тукъ шъ сидите и няма да мърдъти. Ясно ли е”
Съответно 2 към 10 годишни момчета и 1 към 6 годишно момиченце направиха площадката на мармалад за 3 минути, овикаха света и ние с дребния само се спогледохме и се разбрахме на секундата че сме дотук😂😂😂
Намерихме си междублокови пространства с лостове , пейки и алея за колело в случай че затворят морската.
План А,Б и тн
Мъжете ме оставиха да поспя до 9.30
Може би най-свестния ми сън от месеци насам
Храна няма до 18.00
Просто мисълта че трябва да ям ме съсипва
18.30- малка водка 😉, “салата” по скоро каша от айсберг, риба тон и варено яйце, задушени до каша зеленчуци, 4 безгл филийки наронени на трохи с вчерашната нахутено таханена разядка
И вероятно ще смуча още нещо 😂😂😂
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 29.11.20 21:58.
30.11.20
16:45
Да използвам трите минути лично време 😂
10.00 кафе
11.30 тренирах да събера адреналин, преди да отида до Енерго про да вдигам панаир
12.30-13.30 навън
14.40- останалите задушени зеленчуци, 4 царевичочки с пушена съомга 50 гр. Ядох ги на трохи до 16.00, после царевични мини гризки. Те се ядат лесно, топят се
Сега започвам онлайна
Ще се надявам да легнем преди полунощ днес
Тренировката беше
4х8-12
Двустранно гребане
Отпади с кик
Странични напади
Арнолд прес
Странично рамо
Бицепсово сгъване
Кик бек
Хиперекстензии на шв топка( х 15 в серия)
Крънчове с крака върху шв топка(х 20 в серия)
Енерго про. Миличките. Никога нищо не знаят
Взимаш номер чакаш навън в студа. Въппеки празните номера преди твоя пак чакаш
Казусът ми е следния. Фирмени апартаменти. Единият продаден преди над 15 години, другия преди 3. Внезапно от миналия месец започвам да получавам фактури за ток. Партидите са прехвърлени а купувачите си плащат редовно
Обяснение за въпросните фактури нямам от служителката. “Не мога да ви кажа” ей това беше отговора
Накрая след петото Не мога да кажа ми връчи бланка и каза да напиша възражение в свободен текст и да чакам официален отговор
Та така
Какво възражение, бре. Направо жалба до “Енергопро”АД...или както е там
Относно: Безобразия спрямо клиентите и брутална некомпетентност на служителите на дружеството.
Уважаеми господа,
Пиша тази гневна жалба........и започваш да сер.ш, ама аргументирано
😀😀😀😀😀
30.11.20
17:20
казано от Optimus Prime на 30.11.20, 17:09:
Какво възражение, бре. Направо жалба до “Енергопро”АД...или както е там
Относно: Безобразия спрямо клиентите и брутална некомпетентност на служителите на дружеството.
Уважаеми господа,
Пиша тази гневна жалба........и започваш да сер.ш, ама аргументирано
😀😀😀😀😀
О каква сценография съм намислила. То ще има пропуснати ползи, ще има излагане на риск по време на извънредно положение, ще има емоционален стрес, морални обиди и тн. Всичко ще си напиша. И без това мозъка ми заби и забравих буквите. Упражнения малко😂
02.12.20
21:07
Много приятничка разходка днес
6000 крачки
Само дето....призрачен град
Вчера гости
Много водка, почти никаква храна
Днес доста се псувах
Чистият въздух ме оправи
Махнаха конците. Раната бързо зараства вече мога да ям по нормална храта и да си мия зъбите спокойно и общо взето всички обичайни дейности с уста 😀
Храна да 18.00 няма
После спаначна супа с две безгл филийки, 3 магданозени кюфтета, печена белена пиперка на ситно
2 хапки безгл кокоска и ще ям банан може би
Утре ще ходим да тичаме и на лостовете на плажа
И последна снимка с конци
На който му е гадно да не гледа
Аз си ги качвам за архива
Полезно е
03.12.20
23:41
3.12
Времето лети
Днес мойте лигльовци се отказаха от тренировката в морската. Отложихме за утре
Аз си тренирах обичайното вкъщи
4х 8-12-20
Едностранно гребане
Тяга на 1 крак
Флоор прес
Предно рамо
Задно рамо
Чуково
Разгъване за трицепс
Странични напади
Обратни екстензии
Мнооого чистене, домашни, онлайн глупости. Писах жалби, документи за помощи от държавата 😂
Ако ги вземем ще е чудо
Много зор ми е храненето
Отлагам го максимално, но ми пада кръвното много. Падна ли под 43 кг, винаги е така
42.5 днес с дрехи и чехли😔
Тайната вечеря на кварталната кръчма, идеята беше да подпишем и попълним документите за помощите. Шефовете ми я държат таз кръчма
Половин зелена салата, сафрид на скара, варени картофи,1/2 препечена филия, малка водка, 1/2 чаша розе
Вкъщи опит за безгл кокоска от Пармъксъзов
И честно казано ще ям още нещо след като ми мине лошото
И да знаете, че не е добра идея да кихате докато правите флоор прес 😂😂😂
Щях да се самонокаутирам с дъмбела
04.12.20
18:58
4.12
Е стигнахме до морската
5 км крос
После на лостовете
5х20
Джъмпинг джак
Планински катерач
От лицева опора коляно към рамо( забравила съм името на упражнението)
После пеша обратно по баири
И разбира се глад и чистете цял ден
Бабата каза хремава съм гледайте си децата
Та си ги гледаме
10.00 кафе
15.00-16.30 трен
18.00 малка водка докато готвя
18.30- зелена салата с краставица нарязана на спагети, кюфтета от риба тон(варен картоф, филе тон от консерва, подправки), останалите 3-4 сафридчета от вчера, 2 мини пиперки с ориз и гъби
Ще доям с нещо поносимо и лягам
И да Весела Ковида и Честита нава Ваксина
(М...ма ви уруди)
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 04.12.20 19:00.
05.12.20
19:57
Заспах в 3, станах в 10. Дребния в 11 останалите в 12.00 🤔
Закуската започва но обяд. Търкаляне по пижами цял ден
Малкия каза, че ще прави бухти. И... прави
Моето първо сядане беше в 19.00
След чистенето, прането, готвенето, пазаренето, украсяването на елха и още 20-30 неща
И честно казано предпочитам да пътуваме, да правя с..с , да спортуваме, да танцуваме и да бячкаме това което обичаме, вместо тъпата изкуствена елха.
Традициии 🤮🤮🤮
Пускат чалга по Дъ Войс и сити тв
Храна н 19.00
Салата стърган морков с китайски подправки и сусамено олио. Останалите от вчера рибни кюфтенца, няколко миди, 1 рол постно суши,3 заревичочки с постет от сьомга, малка водка
И 1/2 чаша бяло вино ще си а ближа до лягане
И ето ни
Малката бухта
И аз духам на ориза за сушито с ветрило
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 05.12.20 20:24.
08.12.20
20:53
6.12
Мога да кажа само олеле🤭🥃🥃🥃🥃🥃🥃
Гости, лапета, адско слугинствяне.
Но пък яко
Храна няма
7.12
Ужъст
Зареждащ и почивен ден
Не постих
Прилична храна
8.12
Чистене на пораженията от банкета цял ден. Лепило ат лапетата имаше и на екрана на ТВ в спалнята и още няколко стотин дизастъри 😂
Тренирах вкъщи
4х8-12-20
Двустранно гребане
Странични напади
Странични отпади
Арнолд прес
Странично рамо
Бицепсово сгъване
Френско
Хиперекстензии на ив гопка
Крънчове с крака в/у шв топка
После пазар с дребния към 4000 крачки
19.00 половин малка водка 😂
Салата с риба тон, няколко миди и рапани от салата, 2-3 царевичочки с пастет от сьомга, квадратче линдт, 1 тофифи и шепа оризов”чипс”
Излигавям се нещо
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 08.12.20 20:58.
09.12.20
20:30
9.12
О Боже😔 Държавна администрация , Божееее😳😳😳
Ходих по инстанции . Загубих си половин ден в глупости.
Излязах както обикновено с мокра коса, ама не очаквах да хвана всички часове за дезинфекция в НАП и кметството и да вися навън по половин час
Некадърни, долни пиавици
От Социалното ми казаха че съм имала 4 фирми 😳😳😳 и трябвало служибна бележка иначе целева помощ йок. Да съм отиделя в НАП за документ накакъв там да докажа. Какъв не е ясно
В двете фирми не съм на трудов договор от над 5 -6 години
Другите две ги чувам за пръв път в живота си. Че и запор съм имала. Направо бях в потрес
В НАП ми казват тука няма такива Фирми. В двете сте само съдружник и сте неактивна трудово. Отидете в Търговски регистър 😡😡😡
После в кметството да подам малба за копие на архитетектурен план на мазите,че не знам коя е моята а имаме дърва за прибиране
Таз баба ти мига мига и ми вика “Нот акт имате скица на апартамента също, а къде е за избеното помещение 😂😂😂😂😂😂”
Викам Госпожо, аз ако имах скица на мазата дали щях да съм тук 🤭🤭🤭
Тя мига, мига и ми даде входящ номер за след седмица
Та така
Гладуване през деня
18.00 се прибрах первна, гладна, бясна
Малка водка с фреш
19.00- салата краставица с копър и малко пресен чесън, 2 кюфтета от съомга на туч, салата варени картофи(200-300 гр), 2 хапки яйчна салата без картофи, малко печени тиквички, 1/3 спаначна супа
После квадратче линдт и 2 мини данонино хачерпка от малкия
Поръчах си табелка от дърво, а дребния рисува книга със задачи 😂
11.12.20
19:46
Вчера
5 км противоковидно бягане в морската
После вкъщи
4х8
Лицеви
Кофи на столче
Странични напади
Крънчове и обратни екстензии х 20 в серия
Един луд да има в тоз град и аз ще го срещна. Последният киламетър бягане основно ръмжах и го къшках тоз досадник
Много ме болеше корем от лука и чесъна предния ден. Хем си знам
Та не ядох до вечерта
После от социалното ме “зарадваха” че им спускат още няколко нови критерия за помощите, та с две думи ще го духаме бая народ
Та отново съм бясна
Вечерта в кварталната кръчма го оцърнахме на бар до 2.30
Опитах да хапна но не много успешно. Пих водка 😔
Като се прибрах си сварих малко нудъли с чукнато сурово яйце, банан
Заспах в 7.00 сутринта
Нещата не отиват на оправяне. Вероятно доста хора са прогледнали за тякои истини. Ще има екшън
Разходка днес към 9000 крачки. Приятно беше
18.00- бяла риба”пане”, спаначно-картофена запеканка, малко салата морков и наколко печени картофчета, квадратче линдт с лешник
Ще опитам да заспя по рано, че утре пак банкет
На градина е училище няма да се ходи, така че презареждам системата и нервите и чакам януари
14.12.20
21:20
12.12 и 13.12
На гости. Млядоженски уикенд. Размазвация
Тонове домакинска работа. Много нерви покрай тез дела и социални тъпанари
Не ми се ядеше, не ви се и пиеше ама пих
3.00 сутринта ми почна първото ядене. Малко басмати , салата, 3 скариди, 2 магданозени бейби кюфтенца
После в 5.00-4 слим царевичочки запечени с кашкавал, айрян
Абсолютно безуспешен опит за сън. А1 ме зачукаха с оферти по телефона и смс в неделя в 9.00. Изядоха няколко груби фрази, но файда няма
15.00- омлет със сирене малко басмати, 3 чушлета пукани не люти
21.00- 3 (май) царевичочки с кашкавал, копривена супа
После гризане на морков, мандарина, малко оризов”чипс” и квадратче линдт
Абе хапнах и заспах в 2 посреднощ
14.12
Трен 5х 8-12-20
Едностранно гребане
Тяга на 1 крак
Флоор прес
Предно рамо
Задно рамо
Чуково
Концентрично
Разгъване за трицепс
Странични напади
Странични Отпади
11.30- кафе
Слугинстване, онлайн уроци и домашни
16.00- тренирах
17.00 солариум
18.00- малка водкадокато готвя
19.30- салата с риба тон, печена тиквичка и домат с подправки, басмати с куркума, останалите от закуска 3 палачинки( да напомня че моите са белтъчни с вода и почти без брашно), със сладко без захар от боровинки,
Па късно шепа оризов “чипс”
Утре на гости, в петък гости у нас, неделя на ражден ден на племеника
Здрави да сме
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 14.12.20 21:22.
19.12.20
19:45
15.12
Ходене по мъките (институции) половин ден
Другата половина шетане, солариум
На гости
Водка, салата с риба тон, брускети, и другото не помня
16.12
Нищо особено. Дори не помня. Само това, че правихме бухти и медени безглутенови бисквитки с дребния. Той е крив щото ще ми идва. 😂Абсолютно доказана закономерност
Храната бива
17.12
Отново по инстанции. Чакахме над 2 часа пред социалното с детето в студа. Почти ни пратиха на майната си в друг клон щото били се объркали , обаче като полудях и се стигна до шефката приеха документите.
Тренирах
4х8-12
Двустранно гребане
Арнолд прес
Странично рамо
Бицепсово сгъване
Френско
Странични напади
Отпади с кик
Крънчонве колело х 30
После към 5000 крачки пазар с торби 12-13 кг
После солариум
После готвих и внезапно ни поканиха на бързо гости уж за лед и децата да поиграят та си взех манджата, басмати, магданозени кюфтенца, салат микс с песто, там и 4 суши със съомга, малко алкохол
18.12
Вкъщи гости 10 човека. всички са минали Ковида и са семейства. И всички безработни в момента
Цял ден с парцала и на печката
Доста лошо ми беше като цяло, но изкарахме вечерта приятно
Салата с риба тон, 3 брускети с филаделфия и пушен калкан, басмати
Коледни бисквитки от нашите
Сън няма особено. Поради което не се възстановявам добре дори и от елементарни натоварвания. Аз не знам има ли нормален човек, който да спи спокойно през последните месеци
Вероятно не съм нормален...но последните три месеца си спя така както и последните 9 месеца....
19.12.20
21:41
казано от nervak на 19.12.20, 20:47:
Вероятно не съм нормален...но последните три месеца си спя така както и последните 9 месеца....
Щастливец. Завиждам ти😔
Аз мисля, че почивка на планина(може и сама) ще ми реши инсомнията.
20.12.20
20:55
19.12
Пижамен ден
Филми, хапване, обмисляне на един нав проект
Храна за целия ден до среднощите
6-7 слим оризовки с кашкавал и сирене запечени, 40 гр риба тон, омлет от 1 я и 3 б, 1/3 шопска салата, няколко безглетенови, коледни бисквитки
До към 16.00 писах и четох относно проекта. После задрямах и в 19.00 като се разсъних-край
Филми(психарии) до 2.10 и легнах
20.12
Станах в 8.30 щото бяхме на ражден ден по обяд и ходихме за подарък
13.00-16.00 рождения ден на племеника.
Не ядох пица и хапки де 🤮
18.00-20.30 кварталната кръчма
Краставици, варени картофи, сафрид на скара, малко маринован чернокоп, малка водка, чаша бяло вино
После вече вкъщи 3-4 безгл коледни бисквитки и 2 триъгълничета тоблерон
Кортизол-естраген в небесата 😂
Ама мога да си се оправдавам с годините, децата, стреса, ковида 😀😀😉
Лягам сега, гледам Сексът и градът точка! 😂😂
Утре тренировка с тийновете в марската
22.12.20
01:22
21.12
Цяла нощ се гърчих от болка. Дойде ми посред нощите. Заспах към 5 станах 10.30
Тренирах вкъщи, тийновете се отказаха. Пък и аз трябваше да си ходя с чантичка за първа помощ с тоя кръвотеч 😂😂😂
4 х 8-12-20
Едностранно гребане
Арнолд прес
Странично рамо
Концентрично
Разгъване за трицепс
Странични напади
Странични отпади
Хиперекстензии на шв топка с тежест
Крънчове с крака в/у шв топка
Мих две бани
Пране, чистене, закуски, обяди, игри, домашни и бля бляяяаа
19.00- в кварталната кръчма. Шопска салата с половин варено яйце, 3 дом картофени кюфтета, няколко пържени картофа, водка с фреш и ще ям банан
И доживях да се радвам , че съм алергична към туй-онуй. Ще си подаря правото на ваксинация на някой. По тази тема без коментари моля
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече