18.12.18
20:37
Здравейте!
Искам да попитам конкретно за този продукт. Взимал ли го е някой и какво ви е мнението за него? Знам,че има подобна тема,но тя е отпреди няколко години,а и четох,че преди капсулите са били кафяви(или нещо подобно),а сега тези,които имам аз са бели. Онзи ден дочух във фитнеса от някакви момчета,че единия от тях си бил взел от този продукт и го определи като пълен боклук в сравнение от този с кафявите капсули. Лично аз го ползвам от около седмица и не мога да кажа нищо конкретно. Спазвам хранителен режим и го комбинирам с трибулус,аминокиселини и казеин... Та ще се радвам ако някой ми каже конкретни впечатления от скорошно приемане на продукта.
Благодаря предварително за отговора!
Поздрави!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Кафяви са били, защото може би са били прозрачни като тези на майпротеин. Според мен няма никаква разлика в състава, а само в цвета на капсулата. Отвори една капсула и виж какъв е цвета на съдържанието. Като марка са добри, ама честно казано в момента не бих ги препоръчала само, защото на пазара има по-изгодни оферти. Иначе и аз съм пила от същите преди 1,5-2г. за цената не бих казала, че са боклук. Принципно се препоръчва прием от 2 месеца и не излиза евтино в комбинация с трибулус например от същата марка, така че не всеки би си купил, та и отзви да даде.
Мнението беше редактирано от Дени на 19.12.18 06:07.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече