ВемоХерб Екдистерон

Здравейте!
Искам да попитам конкретно за този продукт. Взимал ли го е някой и какво ви е мнението за него? Знам,че има подобна тема,но тя е отпреди няколко години,а и четох,че преди капсулите са били кафяви(или нещо подобно),а сега тези,които имам аз са бели. Онзи ден дочух във фитнеса от някакви момчета,че единия от тях си бил взел от този продукт и го определи като пълен боклук в сравнение от този с кафявите капсули. Лично аз го ползвам от около седмица и не мога да кажа нищо конкретно. Спазвам хранителен режим и го комбинирам с трибулус,аминокиселини и казеин... Та ще се радвам ако някой ми каже конкретни впечатления от скорошно приемане на продукта.
Благодаря предварително за отговора!
Поздрави!

19.12.18
05:52

Кафяви са били, защото може би са били прозрачни като тези на майпротеин. Според мен няма никаква разлика в състава, а само в цвета на капсулата. Отвори една капсула и виж какъв е цвета на съдържанието.  Като марка са добри, ама честно казано в момента не бих ги препоръчала само, защото на пазара има по-изгодни оферти. Иначе и аз съм пила от същите преди 1,5-2г. за цената не бих казала, че са боклук. Принципно се препоръчва прием от 2 месеца и не излиза евтино в комбинация с трибулус например от същата марка, така че не всеки би си купил, та и отзви да даде.

Мнението беше редактирано от Дени на 19.12.18 06:07.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1