* Предизвикателство Бийчбоди Лято 2019 *

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

17.06.19
18:03

казано от Димо на 17.06.19, 14:27:

Макар и финалната дата за предизвикателството да мина, плажния сезон съвсем не е свършил, аз призовавам да си качваме тук плажни снимки от сезона лято 2019.

Не е много на място, защото при мен промени няма нито зиме нито лете, та сме си за дисквалификация директно, но, за младежта, чичко и лелка, реколта 1972 г. и двамата 🙂

19.06.19
14:00

Гледам хората се отчитат, да драсна и аз.
Не съм шампион по плочки- виждат се достатъчно, за да ми личи , че тренирам. Истински плочки извадих , когато бях 59кг през 2017г.  От есента на миналата година най-сетне постигнах отдавна мечтаната цел да кача по-сериозно тегло. Кантарът спря да ми бъде критерии- след като вманиачено държах на 60-62 кг почти цял живот, експериментирайки в диапазона 58-63 кг, сега виждам колко неща могат да се получат доста по-нагоре. През изминалите 6 месеца имах леки върхове и спадове в теглото- от 69-70кг (вечерно тегло) до 65 кг най-ниско сутрешно тегло.
Калорийният прием от 2700-2800 средно го свалих на 2500-2600ккал, с които поддържам стабилни 66 кг.
Планирах да  направя няколко нвд нискокалорийни дни да извадя литър -два вода и да проличи повече  релеф, но се отказах от идеята, защото не отивам на състезание или фотосесия, а предпочитам да се виждам такава , каквато съм всеки един ден.

Както каза Рони, предизвикателството е да покажеш прогрес спрямо себе си в началото. Не съм се променила кой знае колко за изминалите 6 месеца. Ако сложа снимките една до друга, разликите само аз си ги виждам и по-скоро усещам. Чувствам се по-плътна и по-твърда, първоначалния puff ефект от качените килограми спадна, учестих тренировките с още една full body на седмица и повиших издръжливостта си до неочаквани за мен нива. Силата на някои упражнения (лег,  тяга- не и клек, разбира се) се повиши мъничко за последните 6 месеца.
Не мога да се похваля нито със нормална светлина, нито с добра камера 🙂
Все пак се псотарах да са идентични като местоположение и дрехи с началните

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 19.06.19 14:11.

20.07.19
09:09

Аз продължавам с предизвикателството: предизвиквам се до следващото лято да съм с бийчбоди. 🙂 Плочките не са ми задължителни. 🙂

От 1 ноември 2018 г. до днес - 20.07.2019 г. свалените килограми са точно 20. Тренирам 3 пъти в седмицата във фитнеса, но всеки ден ходя пеша по около 10 километра. Калориите са около 2100-2200, и честно казано не смятам да ги намалявам засега. Свалям си по 2 кг средно на месец и това ме устройва.

На снимките съм с едни и същи дрехи и с почти 20 кг разлика.

Мнението беше редактирано от Елена на 20.07.19 09:26.

Сис

23.08.19
21:06

Хелооооу, сладури-поздрави от Варна . Ии понеже се бях записала за предизвикателството, пък и да не кажете- тя Силвена несериозна излезе- прикачвам 2 снимки- първата от декември 25 (точно като за празника) 😂 - 2018/72кг/, а втората от август 22 2019/61кг/. Промяната продължава разбира се... но днес и утре - ще се празнува - мисля да си похапна добре 😂🐖- пораствам с още една година. И след това отново с пълна сила! 🙂

ПС: Страхотни сте!

Деян

23.08.19
21:45

Промяната ти е брутална-друг човек, браво 😎

19.01.21
14:47

Здравейте! :)

Аз не успях да постигна бийч боди за лятото на 2020-та, но възраждам темата на Димо, защото не е далече лятото на 2021-ва! ?
За период от 2 години успях да сваля 30 кг, като в един период ми помагаше екипа на BB-Team, а след това продължих сама.
Сега тренирам вкъщи и това ме устройва.
Доста промених храненето и се радвам, че го направих.
Благодаря на всички от форума на BB-Team, а също и на екипа за подкрепата, насоките и мотивацията.
Пожелавам на всички здрава, щастлива и успешна 2021-ва година!

Мнението беше редактирано от Елена на 19.01.21 15:30.

19.01.21
15:07

Оууу браво. При теб има голям напредък.

24.09.21
15:05

Калояне, благодаря!!!

Отчитам още 8 кг надолу. Общо станаха 38, за период от почти 3 години.
Благодаря и успех на всички!

Допълвам, че и здравните ми показатели много се подобриха. Не съм на кето, не съм веган, не спазвам крайни режими. Моят начин на хранене е следният: ям много зеленчуци, плодове, полезни мазнини (ядки, авокадо, семена, малко зехтин), варива, риба и пиле, кокосови продукти и в по-редки случаи червено месо. Гледам да се движа много, също и тренирам, но има какво да се желае по отношение на постоянството ми с тренировките. Чувствам се все по-добре. Не ме болят коленете, стъпалата, чувствам се по-енергична и с по-добро настроение. Промяната си струва!

Мнението беше редактирано от Елена на 24.09.21 15:49.

24.09.21
16:32

Ние тука докато нищим коранавируса, някой тихичко си е цъкал и е свалил 38 кила ?
Браво Елена !

24.09.21
16:57

Благодаря! :)

Bart Simpson

24.09.21
16:57

Биларева, това вие ли сте?????
Браво, шапки долу.

24.09.21
16:58

Не ме ли познахте, Chef?! :D
Thank you very much!

Bart Simpson

24.09.21
17:43

Мале, аз цялата 2019 съм изпуснал май май.

21.09.22
14:33

Здравейте! :)
Тъй като нямам дневник, отчитам резултатите си в тази тема. :)
Мина година от предишния ми отчет и реших, че имам достатъчно добър прогрес, за да го покажа тук.
От септември/октомври 2018 г. съм свалила общо около 44.5 кг. - бавно, с постоянство и радост от процеса.
Желая на всички да постигнат и най-смелите си цели и мечти. ?

08.09.23
16:08

Hi everyone! :)
Здравейте! ?

Вече ми стана навик всяка година да се отчитам в тази тема. Време си е отново да го направя. :)
Първо искам да кажа, че чета форума сравнително редовно и стискам палци на всички да постигаме целите си и най-вече да сме по-здрави и да се чувстваме добре.

Аз поддържам около 73-74 кг вече една година и се чувствам супер. Плочки нямам, даже имам корем, който засега не успявам да изчистя, но работя по въпроса. Май трябва по-усилено да работя по тоя въпрос :))))) Правя някои фини настройки в  храненето в момента, защото движението ми напоследък е по-малко и за да не качвам тегло, се наложи още малко да намаля въглехидратите.
В момента, като вид тренировки, наблягам на силова йога с hiit елементи и тренирам кратко и сравнително често.

Това е. Друго няма.
Здраве и късмет на всички! ☀️ И успехи!!! ?

Мнението беше редактирано от Елена на 08.09.23 16:11.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1