* Предизвикателство Бийчбоди Лято 2019 *

Прескочи до:

02.01.19
12:14

ЧНГ, АSL, ВНЛ, етц, нова година е, пак равносметки, пак планове за ново аз.

Навън е сиво и е 5 градуса, но всъщност моренцето и знойните плажове са зад ъгъла. Който като мен е натрупал на неправилните места излишни килограми и иска да си намери съмишленици, подкрепа и компания да се отърве от мазнинките за да е секси на плажа е добре дошъл да се присъедини, жени, мъже, атакчопъри - важното е да искаме бийчбодита 😄. Имаме 6 месеца до началото на сезона, хем е много, хем като миг ще се изтърколят, така че най-добре да се захващаме овреме.

Всеки е свободен да качи снимки на начална форма и да поства ъпдейти на седмица или две или колкото сметне за уместно. Състезателен елемент няма да има, но на всички които на края на предизвикателството имат напредък обещавам пуул парти и студени напитки за моя сметка (да си покажем бийчбодитата пред публика 😄 )

Ще помоля тук само регистрации - начални снимки, мерки, теглилки и планове и после периодичните отчети, а приказките ще са в другата коментарна тема.

Успех на всички и “вътре мечки няма” (май в случая ще има поне една в мое лице хаха)

Темата беше редактирана от Димо на 02.01.19 13:04.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

02.01.19
12:52

Хайде аз да съм пръв с излагацията 🙂 Нека. Колкото по-зле сега, толкова повече мегдан за подобрение до лятото 🙂

02-01-2019

Целта ми е да сваля 15 кг в следващите 6 месеца. Както винаги съм действал в такива ситуации, всеки ден ще броя калории, ще вдигам щанги и ще правя кардио. Имам Маратон Пловдив да бягам в началото на май, така че и това ще ми е допълнителен стимул да се отърва от мазнините.

Положението е зле в момента, но съм оптимист.

02.01.19
14:14

Аз малко се обърках с тия 2 теми.В последствие ми се изясни картинката.
Включвам се в предизвикателството.До лятото си поставям за цел да смъкна около 7 кг като се надявам това да се основно мазнини .
До няколко дни ще приложа начални снимки.

02.01.19
16:02

Тегло - 87+ кг., талия 90+ см.
Горе-долу така изглеждам в момента, снимката е на 2 месеца, но нямам промяна.
Имам около 10 кг. излишни.

Мнението беше редактирано от Петко К на 02.01.19 16:04.

02.01.19
18:56

Супер начинание Димо 🙂 Включвам се и аз разбира се  🙂 След почти два месеца болки в кръста нещата са по-добре и е време за започване.
02.01.2019г.
Мерки и теглилки:
Години-52
Тегло- 80кг.
Гръден кош-максимално стегнат-113см.,пълно вдишване без стягане-109см.,издишване-102см.
Врат-41см.
Предмишници-дясна 30,лява 29см.
Рамене-121см.
Бицепс-десен 36,ляв-34,5см.
Талия-100см.
Ханш-98см.
Бедро-дясно 58,ляво-57см.
Прасец-38см.
Цели за идните 6 месеца:
Откъм здравословност-спиране на алкохола,солта и белия хляб(през изминалата година успях да се справя частично само с последното...)
Откъм визия-понеже съм мазен,но нямам мускули,ще приложа различна стратегия от другите участници в предизвикателството,а именно ще кача в първите месеци десетина килограма докъм 90-92кг. (впрочем никога не съм бил повече от 82 и не знам ще се получи ли 😄) ,и през май-юни и началото на юли  да поизчистя до 82 примерно.
Доста съм бил непостоянен в изпълнение на целите,но се надявам взаимно да се надъхваме и да успеем 🙂 🙂 Успех на всички!

Мнението беше редактирано от old_man на 03.01.19 16:53.

Деян

02.01.19
20:41

То се е видяло, че пак аз ще съм най-дебелият участник и с най-много лой, както и това, че е много вероятно разлика голяма да няма /ако не оправя храненето/ при приключването на поредното предизвикателство, но от уважение към форума и участниците, ще се включа. Мисля визуалната промяна и телесната композиция са най-съществени, та освен ръста и кг. ще опиша и обиколките просто за инфо.

Години: 45
Ръст: 179 см.
Тегло-106 кг.
Обиколка през пъпа с издишан въздух и стегнат корем, но без хлътване-102 см.
Обиколка талия с хлътнал корем-100 см.
Ръце-42 см. лява и 41 см. дясна.
Бедра-63 см.
Гръдна през зърната отпуснат-117 см.
Раменна отпуснат-135 см.
Врат под адамовата ябълка-45 см.

02.01.19
21:31

Здравейте, аз също ще пусна, понеже много се отпуснах покрай контузията, а като цяло съм най-зле понеже нито съм як, но за сметка на това шкембето порасна добре.
Целите са ми да си върна издръжливоста и да сваля сланинките, като за мен това значи под 80 см минимум, сила и тежести не тренирам, затова че не очаквам голяма разлика освен в корема. Сега тези мерки ги взех след като хапнах и пийнах добре, но си усещам сланинките.
Въпреки че с храната не съм прекалявал, поради занижената физическа активност килограмите нарастнаха.

Години: 36
Ръст: 174 см.
Тегло - 74 кг.
Обиколка през пъпа отпуснато -88 см.
талия отпуснато -86 см.
Ръце - 32-33
Бедра - 54 см.
прасци - 40
Гръдна обиколка  - 99 см.

П.С - Аз също се включвам от уважение към хората, които искат да променят нещата и да си дадат малко зор през тази година.

П.С  - 2 - Понеже най-големият ми проблем е алкохола и редовната му консумация, мисля през седмицата да го намаля до 50-75 мл твърдо и до 150-200 мл вино. Като ще го меря всеки ден от тук насетне. Евентуално до без алкохолни дни. Така и така с рогата напред.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 02.01.19 22:05.

03.01.19
06:24

Много хубаво предизвикателство. Аз се включвам задочно, защото е почти невъзможно до юни да сваля 30 кг, а и искам да свалям бавно, но ще следя темата с интерес и ще си свалям килограми... малко отстрани. 🙂
Много е хубаво, че хората тук се мотивираме взаимно и се радвам, че съм част от BB Team! 🙂

03.01.19
08:18

Коригирам си част от мерките спрямо сутринта иначе няма да е честно, после да напиша еди колко си съм свалил 🙂

Тегло - 73 кг.
Обиколка през пъпа отпуснато -85 см.
талия отпуснато -83,5 см.

03.01.19
14:16

казано от Елена на 03.01.19, 06:24:

Много хубаво предизвикателство. Аз се включвам задочно, защото е почти невъзможно до юни да сваля 30 кг, а и искам да свалям бавно, но ще следя темата с интерес и ще си свалям килограми... малко отстрани. 🙂
Много е хубаво, че хората тук се мотивираме взаимно и се радвам, че съм част от BB Team! 🙂

Чудесно е , че се включваш Елена.Предизвикателството няма състезателен характер.И всеки постигнал прогрес през този период е победител.Важно е да имаме фокус който да ни води към целта.
Очакваме още някой да предизвика себе си 😉

04.01.19
08:45

Ами записвам се 🍸
Очертава се напрегнато начало на годината, та ми трябва отдушник, развлечение, малко допълнителна мотивация 😊

Т. Тодорова

04.01.19
10:54

Е, айде и аз. 😃
Очертава се да е по-забавно от предния път и да кипи мохабет. 😃
Току-виж с новата мотивация не потъна в девета глуха пак. 🐽

Бийчбоди надали, ама 20 кила ще ги смъкна. 🐖

04.01.19
17:53

Ще се джойна в партито и аз 😁

Моите цели са тези:
- не плочки, а да смъкна мазнините в по-здравословни граници
- няма да следя калории, ще се храня интуитивно, но без да преяждам и както казах и в дневника искам да се науча да оставям храна в чинията, ако съм се нахранила 😉
- да правя по-здравословни избори
- да съм постоянна в тренировки и хранене
- няма да се тегля и да взимам мерки, ще разчитам на снимки

Но за протокола в момента съм към 62кг, може да се претегля отново в края.
Слагам някаква начална снимка (която може да сменя с по-коректна) с готини чорапи 😁

Мнението беше редактирано от Sanya на 05.01.19 08:53.

04.01.19
18:55

Видях, че не съм си сложила пост тук. И аз съм в кюпа. И аз не за плочки. Гоня 66кг тегло. Започвам от 73.5кг тази сутрин. Броя калории ориентировъчно. Гоня окооо 2к на ден. 4 тежки тренировки в седмицата. До средата на февруари ще се опитвам да имам бонус по един 5км крос, но няма да е задължително. Снимки по-натам.

Т. Тодорова

04.01.19
19:15

Моите цели за следващите 6 месеца:

*** Стартирам от 96кг (да, знам, че е супер много, но и повече беше)
*** Искам да докарам до 76кг
Други неща, които бих желала:
*** Да се науча да ям по-бавно и да оставям храна в чинията, ако ми е било достатъчно (тук се припокрива със Санините желания, но важно е)
*** Да не правя компромиси с тренировки, освен в свръхнатоварени откъм ангажименти дни (тоест, ако се налага)
*** Да изключа пороците - да, трябва да ги изключа, защото не мога да бъда умерена с тях. Винаги си казвам: е, едно от това, едно от онова, голяма работа - не ми се получава така, няма и да ми се получи.

Снимки засега не искам да качвам. То е ясно какво става. 🙂

Тренировките ще си останат основно по интервалите, които напоследък правя, като ще си добавям и по нещо друго (йога, пътека с наклон, по-рядко някоя групова, пудовки - в зависимост от това къде съм и как съм).

И така. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.01.19 23:20.

04.01.19
19:18

Цоп и аз! Днес успях да се снимам тематично по бански. Ще напиша кг без мерки:63 кг.
Целта ми е чистене на гърба, ръки и коремна област. Ще се снимам 1 път в месеца и това ми е критерия.
Стратегията и нагласата ми е като на Саня.
Успех на всички батковци и мацки за бийчбоди 🙂

Здравейте и от мен 🙂 Казвам се Крисия и се включвам в предизвикателството хубаво тяло за лятото. От днес започнах упражнения за крака и дупе, също и за плочки на корема 🙂 Въпроса ми към по-компетентните е кои упражнения са по-ефективни за хубаво дупе - клекове и напади или дънки кик и бридж лифт?

казано от Крисия Иванова на 04.01.19, 20:49:

Здравейте и от мен 🙂 Казвам се Крисия и се включвам в предизвикателството хубаво тяло за лятото. От днес започнах упражнения за крака и дупе, също и за плочки на корема 🙂 Въпроса ми към по-компетентните е кои упражнения са по-ефективни за хубаво дупе и махане на бричове - клекове и напади или дънки кик и бридж лифт?

Така изглеждам в момента,  дано ги разкарам бричовете

05.01.19
00:25

И аз като мерудийка на манджа се включвам. Мерките за два месеца са надолу, но резултата не е красив. Още малко да сваля без да качвам ММ ще се нацепя, ама на стрии яко и краката ми ще станат като на Фики 😀 Нормално при малкото тренировки последните два месеца да не съм в топ форма. Време е да вляза в ритъм, не защото е началото на годината, а защото целите ми изискват тренировки по план и без оправдания в следващите 9-12 седмици. Дали ще кача килограми или ще свяля е без значение, честно казано за първи път не знам на къде ще тръгне кантара. Просто искам да се чувствам жива и да усещам якост във всяка част от тялото си, както преди. Постигна ли го дори на 65кг. ще имам плочки. По-важно за мен е да имам стегнато тяло без целулит и стрии, пресата е лесна имайки се предвид, че в момента съм по-ниско тегло от обичайното за сезона.

168см/58,9кг
Мерки:
Талия:68см
През пъпа:78см
Ханш: 93см
Бедро: д55,5см/ л55см
Прасец: 33см/32,5см
Раменен пояс: 100см

05.01.19
09:20

Хайде и аз да се отчета с начални снимки и мерки
Години: 40
Ръст: 162
Тегло: 59
Талия: 65.6
През пъпа: 70.5
Ханш: 92
Гръдна: 83.5
Бедро л : 54
Бедро д : 55
Пръсец л : 36
Пръсец д : 36.5
Ръка: 26
Цел изчистване на мазнини най-вече  в долната част.

Мнението беше редактирано от Get Fit на 05.01.19 09:38.

Сис

05.01.19
11:32

Цели:
- спиране на сладки и тестени неща форевър/ съжялавам бабо- от баницата ми запази само яйцата и сиренцето/ 😀
- спорт -колкото се може по-често, напр. всеки ден
- сваляне на килограми/поне 10/ и оформяне
- справяне с преяждането
- мисля да не следя калории до определено време
Такаа до март месец трябва да сваля 10 килограма-може и повече и да изградя/ запазя горепосочените навици. От 1-ви януари- досега имам 5 свалени килограма- храня се равномернобалансирано и правя кардио почти всеки ден, а силови-3 пъти/седмично. Мисля като стигна плато с кг, да започна да ограничавам въглена до 50гр..даже и за кетоза мисля,но ще видим.
Мерки:
години: 22
ръст: 171см
тегло:68,6кг
талия: флексирани мускули- 75/
отпуснати-80см
умбиликално: 90см
ханш: 98см
гръдна обиколка: 91 см инспириум/ 88 см експириум
бедро л/д : 64см
прасец: 39 см
мишница: 30см
Тегля се всеки ден/мерките ще ги обновявавам веднъж седмично в темата.

05.01.19
11:41

казано от Сис на 05.01.19, 11:32:

От 1-ви януари- досега имам 5 свалени килограма

Хехе, ти, с тия темпове, до 15 януари ще си с плочки. 😄 😄 😄

05.01.19
17:02

Добре. Включвам се официално. 🙂 Моята цел е да падна под 100 кг до юни. Това значи минус 10 кила.
Обиколки няма да пиша - всичко е в дневника ми. Нямаме голямо огледало, затова снимките са... такива.
Успех на всички!

Мнението беше редактирано от Елена на 05.01.19 17:06.

05.01.19
19:55

Хайде, като сте казали, да пробваме. Плочки в никакъв случай няма да изкарвам, ама съм позагубила форма, така че ще пробвам да видя с такъв тип стимул докъде ще стигна.

Записвам се, ще си редактирам коментара със снимки и мерки 😂

И ще си подновя дневника!

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 05.01.19 19:57.

05.01.19
20:13

Да влезе и кака ви в клуба 🙂
Я да видим...
Мерки:
Редактирам ги- взех ги наново “студени” и с моя метър, с който си ги следя!!!
години: пише ги в профила
ръст: 170см
тегло: 66кг
талия: 67 см
ханш:  99-100 см
бедро л/д : 59/60 см
прасец: 37 см
бицепс стегнат : 33 см

Пораснах най-сетне. Това е най-
видокото ми тегло EVER. Тренирам цялото тяло 4 пъти седмично.
Храната средно 2500-2700 ккал.
Плочките могат да излязат за 2 седмици дефицит, но не са ми приоритет.
Целта ми не е да свалям, а да дообработя наличното, както следва:

- повече мускул в задницата, по-малко мас
- по- широк и плътен гръб в горната част и яко задно рамо
- по-изразени странични рамене
-да започна да тренирам ръцете
- да продължа да тренирам прасците на всяка тренировка
- да се върна към тренировката с тежести за корема

Снимките са в криво китайско огледало с крив китайски телефон на шибана директна светлина от наполовина спуснати щори. Но важното е да сме красиви, другото е суета.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 06.01.19 10:25.

05.01.19
20:35

Welcome to the club Кобра 😜

12.01.19
10:51

казано от Maria Kenen на 05.01.19, 09:20:

Тегло: 59
Талия: 65.6
През пъпа: 70.5
Ханш: 92
Гръдна: 83.5
Бедро л : 54
Бедро д : 55
Пръсец л : 36
Пръсец д : 36.5
Ръка: 26

12 Януари - седмица 1
Тегло:            58.3
Талия:            63.5
През пъпа:      69.5
Л. бедро:        54
Д. бедро:        55
Л. пръсец:        36
Д. пръсец:        36
Ръка:              26

Мнението беше редактирано от Get Fit на 12.01.19 10:55.

Т. Тодорова

12.01.19
11:45

Добър ден, здравейте, грух-грух, минавам да се отчета. 🙂

Всичко ми върви много леко засега, изобщо не ми се налага да полагам усилия.
Не тъпча, храната ми е с прилично качество, не пуша, не пия, тренирам с желание.

Средно тегло за първата седмица - 95.3кг.
В следващите седмици ще го следя по същия начин, доста по-обективно е от тегленето веднъж на еди колко си време.

Не ми се снима, срам ме е, но от друга страна, за килограмите си изглеждам (според хората около мен, пък и според огледалото) сравнително прибрана и нищо не ми виси & не ми се тресе като на почти 100кг женска. (да изречеш 100кг на глас носи един такъв вайб... брррр) 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.01.19 13:40.

12.01.19
12:59

Честно казано Кобрата, Дени и други си имат бийч тяло, ама айде, нека са в кюпа и да ни мотивират.

12.01.19
14:48

Точки, точно това щях да кажа и аз - визуално си поне минус 25 кг.
What kind of sorcery is that 😳

Здравейте отново 🙂 От 4ти правя упражнения всеки ден. Плочки на корема лесно ще направя, проблема ми е дупето и бричовете. Дано ми се получат нещата. Някой да препоръча кои упражнения са най-ефективни за тези зони?

Мнението беше редактирано от Крисия Иванова на 12.01.19 21:20.

9ти ден тренировки. Скачам на въже, правя упражнения за дупе, крака и корем.

Мнението беше редактирано от Крисия Иванова на 13.01.19 13:13.

13.01.19
13:35

Криси, дупето и плочките са до ген, но не пречи да се опитваме да стигнем. Аз плочки не целя де.
Има доста материал по темата упражнения за “обло дупе”.  Ти какво правиш и защо всеки ден?

Deadeye

13.01.19
14:48

Нека се включа и аз, макар и със закъснение:
Години - 37.
Ръст ≈ 2 м.
Тегло - 109,4 кг.
Процент мазнини - нямам идея, предполагам над 30 %
Спортувам от около 2 месеца, вписвам се тук с цел да съм по-стриктен в храненето и тренировките. Идеята ми е да окастря поне 10-тина кг. мас, и евентуално покачване на ММ.
Като се има предвид изходната позиция, ясно е че няма да го докарам до бийчбоди за 6 месеца, но поне имам мегдан за прогрес 🙂

14.01.19
12:00

14-01-2019 отчет.

За 12 дни съм свалил 3 кг - от 103 до 100 кг, което е супер. Сантиметрите на обиколките и милиметрите на кожните гънки и те плавно спадат, добре се движа. Снимки няма да слагам, не мисля че има осезаема визуална разлика още. И това време ще дойде 😄

Т. Тодорова

19.01.19
13:04

Средно тегло за седмица 2:
95.3kg

Точно колкото и предната седмица, но тук е включена и водната задръжка, та следващата седмица разликата ще е осезаема.

Позволих си през тия дни малко повече неща, но не и нещо, от което да се притесня или оплача.

Тренирам си с желание и нямам оплаквания от мързел в това отношение.

Всичко е точно. 😎

21.01.19
12:59

Да отчета и аз първите шест дни 🙂
Тегло сутринта на гладно-79,8кг.,почти същото като при започването.
Среднодневен прием-около 2430ккал.Калориен баланс изчислен за около 2350.Не можах да достигна планираните 2600 на ден,тогава може би щях да кача някой грам.
Ясно е,че трябва да вдигна още малко храната,но как?? 😄 Ще опитам сутрин рано да вкарвам повечко калории,па белким има ефект 🙂
Мерки със сантиметъра ще вземам веднъж месечно,евентуално и със снимките ще е така,за да се види има ли разлика.Продължаваме напред 🙂

22.01.19
13:22

Здравейте,
и аз се включвам.
В момента се храня по интуиция, като от време на време залитам към пиците. След края на зимния сезон, започвам и да следя калории, ако още съм цял. Тренировките също са разпокъсани, защото се пребивам на всяко каране.
Тегло в момента - 70.3 кг
Цели :
- рекомпозиция + малък cut
- да остана цял до края на зимния сезон
- бонус : да видя плочките, които не съм ги виждал от 8-ми клас.
ПС: Миналата година от Март до Май бях в cut и от 74 кг станах 67. Така, че тази година смятам да мачкам още повече.

Мнението беше редактирано от BuFu на 22.01.19 13:37.

Т. Тодорова

26.01.19
10:58

Седмица 3:
93.5кг 🐽

Без проблеми, само вирусът да развее белия флаг и започвам да тренирам по график.

*** тук почнах от 96кг, преди НГ бяха 98.5кг 😳Мисля, че вървят добре цифрите.. засега поне

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.01.19 11:02.

31.01.19
15:36

Да се отчета и тук на официално. Последните 2 седмици съм свалил 1 кг и малко см от обиколки и повече мм от кожни гънки.

За месеца свалени 4 кг. Не е много, не е и малко, но аз и не съм се напъвал много с тренировките и с дефицитите. Потренирвам си във фитнеса полека, хапвам си добре около 2К. Има време за настъпване на педала, засега още ми е далечно и не ми е дошло времето може би. Иначе позитивното е че нямам ден в който да съм си превишил калориите за деня, имам 3-4 дни на баланса, всичко друго в дефицит.

Снимки още няма смисъл според мен, но може и да се снимам и да добавя по-късно.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1