Начинаеща бъдеща Машина

11.01.19
14:21

Цели:
1. Хармонично, с хубави пропорции и извивки тяло. Стегнато, с малко подкожни мазнини, тонизирано.
2. Повишаване на гъвкавостта (винаги съм била изключително непластична и разтягането в края на тренировката ми е изключително мъчително нещо).
Избягване: прекалено трупане на мускулна маса, особено на ръцете - не го намирам за женствено, а за съжаление ръцете са ми по-дебеличката проблемна част от тялото и тлъстинки отстрани на гърба :(
Сегашно състояние: Тренирам 3 пъти седмично от месец (средата на декември). Имам резултат в стягане цялостно. Не мисля, че имам особена нужда от сваляне на килограми и обем (освен горната част на ръцете и гърба), но искам да изчистя тлъстичко - вътрешната част на бедрата, коремче и така цялостно по тялото. Тренирам кондиционни тренировки, които, обаче наблягат като гледам на крака, ръце, гребане (сиг. е за гръб) и по-малко на коремен пояс.
Въпрос: Съвети за мерене/теглене - по кое време на деня, нещо друго...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1