20.01.19
19:22
Здравейтр искам да споделя с вас един набързо скалъпен режим, и ако може мнение за него разбира се. Първо да кажа, че съм се охранил доста в последно време понежр претърпях операция(скъсан менискус) после и други проблеми и близо 1 година, го карах само на ядене лежане и т.н. Стигнах критичните 125 килограма, което хич не е добре. Засега ще се огранича само с храненето, понеже за тренировки е малко трудно в момента след интервенциите... Поне още половин година. Та нека си дойдем на думата:
Сутрин - 5 6 белтъка +2 жълтъка бъркани със спанак и един домат+ салата(маруля, краставица, зеле- ще ги редувам)
За обяд + вечеря смятам да си правя разни гозби - 500 600 грама пилешко Филе задушено с зеленчуци около 500 гр + плюс ориз или елда. На другият ден мисля да мина на някаква риба - треска, мерлуза, скумрия, лаврак и т.н. (обичам риба) плюс разбира се елдичка или оризче със задължителната гарнитура от зеленчуци и така да ги редувам през един два дена. Също смятам да заменям рибата или пилето с равностойни на тях пуешко или телешко месо.
Отделно междинно мисля да си хапвам извара през деня да речем с плод (зелена ябълка) или краставица.
Горе долу ги сметнах и съм в голям дефицит но мисля, че ще успея да се справя. Поздрави и се надявам да споделите дали мога да добавя нещо вкусно, което да не ме омазнява така.