Лумбална сколиоза.

08.02.19
14:59

Здравейте, драги приятели. Преди няколко дни ходих на ортопед и ми откриха сколиоза в частта на кръста. За щастие ъгъла на изкривяване е малък, но все пак се вижда на рентгеновата снимка.
Ходя на лостове седмицата 5 пъти, тренирах акробатика от малък, но се отказах още преди 2 години. На 16 години съм, висок не повече от 1.71/72.
Лекаря ми каза да ходя на плуване , но в моя град няма басейн, и не мога да пътувам..
Искам да попитам дали има оправяне това изкривяване с нужните упражнения и активното ходене на лостове. Очаквам вашите предложения..
П.п На снимка не си личи, само когато клекна едната ми част е по-изпъкнала от другата.

Темата беше редактирана от Иван Димитров на 08.02.19 15:00.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1