Препоръка за протеин

Здравейте!
Отскоро тренирам по-усилено в залата и спазвам хранителен режим. Целта ми е сваляне на 6-8кг и стягане. Спазвам режимите от 2 седмици, но се старая да съм максимално стриктна и вече имам видими резултати, които разбира се не са огромни имайки предвид малкия диапазон от време, но за мен са напредък и мотивация да не се отказвам.
Работя в офис и нямам много движение. Използвам обедната си почивка (1 час) за разходки и тренирам в залата 4-5 пъти седмично след работа около 6-7 вечерта. След тренировка се чувствам ужасно гладна, а докато се прибера става 8:30-9 вечерта, което имайки предвид, че си лягам рано, не е подходящо време за вечеря. Понякога пропускам вечерята, тъй като след това усещам стомаха си натоварен. Причината е, че никога не съм обичала да се храня късно вечер. Винаги съм вечеряла около 7 и всичко изядено след това ми е носило някакъв дискомфорт преди заспиване - чувство на тежест и т.н.
Когато пък не вечерям след тренировка, ми става лошо и се чувствам ужасно отпаднала.

Въпросът ми е: суроватъчният протеин добър избор ли е в моя случай за приемане веднага след тренировка вместо последното хранене за деня? И ако не, какъв протеин бихте ми препоръчали и изобщо смятате ли, че е необходимо или има друг вид добавка, която е по-добрата опция?
Благодаря предварително!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1