ReStart - M.I.

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

12.02.19
12:07

‘Айде ся забихме към здравето. Жената не се е оплакала че е болна, иска да свали едни 30 кила, които и да се претрепе във фитнеса, ако не оправи храната няма да стане, най-много да реши че нищо не се получава, да ѝ дойде ташкън в натоварения график да отделя задължително време за фитнес и да се откаже изобщо и да реши да си седи дебела и нещастна.

Аз съм по безплатните съвети 😄

Bart Simpson

12.02.19
12:19

Аз имам други наблюдения, ако отслабването е цел номер едно.
Може да се отслабва с джънк фууд, сникерси, сандвичи.
.......Само тр да бачкаш в месопреработвателна фабрика повечето време на -12 градуса.
Там тупах по около 5000 калории на ден и половината от шололад.
Така, че аз смятам че с правилния стрес може да се изгори всичко.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 12.02.19 12:21.

12.02.19
12:23

Че колко са 5000 Ккал бе човек. Недей казва така смело “всичко” 😄

Bart Simpson

12.02.19
12:24

Е как колко са, два дни ядене на средно натоварвн,  средностатистически мъж.
Как колко са?
Ся ти ако ги млатиш на ден,  няма да има плочки.
Всъщност, Димо, ай удари по 5000 калории със сникерси и сандвичи, да видя за колко време ще станеш кръгъл и дали ще.съумееш да издържиш подобаващо натоварване да ги гориш.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 12.02.19 12:29.

12.02.19
12:29

На едно ядене мога, не на ден.

казано от Bart Simpson на 12.02.19, 12:24:

Ся ти ако ги млатиш на ден,  няма да има плочки.

А ако работя в хладилник? 😄

Майтапа на страна, аз съм работил в хладилник, знам как е. Ама и тогава не бях по плочки.

Мнението беше редактирано от Димо на 12.02.19 12:31.

Bart Simpson

12.02.19
12:30

Само казвам, че аз тогава отслабвах на тези калории защото имах подобаващ стрес и натоварване.
Аз влязох в чила 108 кила и след три месеца бях 90, като ти казвам, че нямам ден под 3500-5000 калории и много сникерс.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 12.02.19 12:33.

12.02.19
12:41

Е то това за отрицателния калориен баланс и свалянето на кила стана ясно.
Ама защо да трябва отслабването да е в разрез със здравословния начин на живот? Хубаво ще гориш по 6000 калории и ще ядеш по 5 сникерса и т.н., ама това добре ли е за организма ? И защо трябва да си подлагаш тялото на стрес, за да свалиш килограми?

Bart Simpson

12.02.19
12:42

В мнение N42 казах, че може ако отслабването е цел номер едно- може.

Привет!
В крайна сметка... снощи ходих 40 минути по наклон. 😁 Разбирайте Редутски баири. Отказах се от тичането. 😁 След малко отивам на фитнес. ❤
Да, отслабването е цел номер едно. Ама нали все пак и да е здравословно отслабването де. Щото при 90 кила е нормално и кръвна захар да е нагоре, и кръвно и т. н.
Аз напрежението си го имам (даже в повече :(), на фитнес ходя, та остана яденето да оправя.
Де да знам. Май нещата за взаимно свързани.
Преди си хапвах. Не джънк, щото покрай алергията на малката не мога да ям почти нищо пакетирано, но наблегнах на месо, хляб, ориз, картофи, биричка - чат пат, за да има кърма..И резултатът не закъсня. Примерно преди - закусвам яйца, месо, лютеница, хляб, после преди обяд банан/кекс, на обяд манджа с 2-3 филиики хляб, следобяд задължително се мушка още нещо, вечеря обилна - месо, картофи, салата хляб. + почти никакво движение.
Действително май ще се насоча към балансирано, разнообразно и здравословно меню, като намаля въглехидратите, и по- интензивни тренировки както до момента.

Мнението беше редактирано от Малина Илиева на 12.02.19 13:51.

Да попълня и днес:
Във фитнеса Около 1:40 мин.
Пътека - 15 мин.
Бутане от лег (4 кг. гири) 5*20
Пек - дек (20 кг.) 5*20
Лежанка (с лоста) 5*20
Разгъване на дъмбел зад глава (3кг. Гира) - 5*20
Разгъване на скрипец за трицепс (12 кг.) - 5*20
Сгъване на крака от лег - 4*15
Пътека -15 мин.

Хапване :
Закуска - овесени ядки, чиа, ленено семе, мед и малко ядки с кокосово мляко.
Обяд - свински суджук със зелена салата.
Следобяд: 30 гр. Био барче с чиа
Вечеря - пилешко филе на грил със салата Айсберг, моркови, краставица и лук.
Вода около 2.5 л.

Мнението беше редактирано от Малина Илиева на 12.02.19 22:33.

Виктория

13.02.19
00:50

Тъкмо си викам, още една майка дойде, скука ще е, то пък излезе сербез. :>>

Виктория

13.02.19
01:07

казано от Виктория на 13.02.19, 00:50:

Тъкмо си викам, още една майка дойде, скука ще е, то пък излезе сербез.

Гого,  ако толкова се дразните и ви са скучни и неприятни  “майките” , който имат смелост, да си признаят,  колко трудно е да подариш нов живот и всеки ден да опитваш да промениш себе си, търсят съвети, подкрепа и просто да общуват с интелигентни и интересни хора, защо просто не подминавате нашите “скучни” дневници???  Гледайки коментарии от този сорт, в такъв форум, просто се губи смисъла, и се появява разочарованието. Значи тук има някакъв модел, идеал, и само избрани личности могат да са част от този форум?  Вие интересен ли сте??? Учтивоста ви липсва определено!!!

Bart Simpson

13.02.19
01:11

Гого, чу ли, бе.
Ай, малко по- учтиво.

Bart Simpson

13.02.19
01:13

казано от Виктория на 13.02.19, 01:07:

казано от Виктория на 13.02.19, 00:50:

Тъкмо си викам, още една майка дойде, скука ще е, то пък излезе сербез.

Гого,  ако толкова се дразните и ви са скучни и неприятни  “майките” , който имат смелост, да си признаят,  колко трудно е да подариш нов живот и всеки ден да опитваш да промениш себе си, търсят съвети, подкрепа и просто да общуват с интелигентни и интересни хора, защо просто не подминавате нашите “скучни” дневници???  Гледайки коментарии от този сорт, в такъв форум, просто се губи смисъла, и се появява разочарованието. Значи тук има някакъв модел, идеал, и само избрани личности могат да са част от този форум?  Вие интересен ли сте??? Учтивоста ви липсва определено!!!

Що, татковците не даваме ли живот?

Виктория

13.02.19
01:25

Малина здравей, аз искам да ти подкрепя и да ти каже, че си силна, хубава и прекрасна жена и майка!  Всичко ще се получи, сигурна съм, най важно е здравето!!! Успех!!!

Виктория

13.02.19
01:27

[quote author=“Bart Simpson”

Татковците дават семето,  но не и живота!!!!  🙂

Bart Simpson

13.02.19
02:05

Яйце, кокошка......

13.02.19
11:02

казано от Виктория на 13.02.19, 01:27:

казано от Bart Simpson на 13.02.19, 01:13:

Ебаси и заключението, та чак и четири удивителни...

Мнението беше редактирано от James Hinks на 13.02.19 11:13.

Днес съм още по-надъхана. Нямам търпение за тренировка. Днес е за крака. Май по-скоро нямам търпение да избягам от два броя мрънкащи бебета за 1 час 😀. Вчера даже треньора ме е похвалил, че съм стриктна и изпълнителна. Ще види той кат стана машина. 😁😁😁
Сигурна съм, че Виктория говореше за това, че майката износва бебето, жертвайки тялото си, здравето си в някои случаи. Раждането после, възстановяването, коремът, който си стои там... и трудно се сваля, депресията след раждането и т. Н. В тази насока да - таткото не участва! Стои си същите кила, същия корем, може да си тренира и като цяло малко неща от ежедневието му се променят. Освен ако не брои калориите, които гори, тичайки до магазина март месец за пъпеш примерно. 😁 😂 😁
А иначе да! Новият живот се прави от двама ❤ и таткото е другата половина, без която няма как да се получат нещата.
Да, действително всички знаем за онези жени, които забременяват и след раждането вече са с плочки на корема. Може би е истина! Всеки е различен.

13.02.19
14:52

Хм..., по повод разговора за птичките и пчеличките, ето една вълнуваща статия: 🙂

Сръбската премиерка ще има дете от приятелката си

Мнението беше редактирано от Marcheto на 13.02.19 14:53.

13.02.19
15:04

казано от Малина Илиева на 13.02.19, 11:18:

майката износва бебето, жертвайки тялото си, здравето си в някои случаи. Раждането после, възстановяването, коремът, който си стои там... и трудно се сваля, депресията след раждането и т. Н. В тази насока да - таткото не участва! Стои си същите кила, същия корем, може да си тренира

Май не си чувала за синдрома на квачката? Докато жена ми носеше второто ни дете, аз качих сигурно 15 кила - повече отколкото тя 😄

и като цяло малко неща от ежедневието му се променят. Освен ако не брои калориите, които гори, тичайки до магазина март месец за пъпеш примерно. 😁 😂 😁

Една история с претенция да е истинска: През 1947-ма година на един нюйоркски гангстер жена му е бременна и много раздразнителна. И една сутрин казва че ѝ се ядат кайсии. Но е зима след края на войната и такива екстри не се намират. Този обаче излиза и отива да търси, защото жена му е нетърпима и го психясва. Обикаля 2 часа и само мисли как да ѝ намери скапаните кайсии, докато накрая не стига до офиса на шефа на мафията и кво да види - на масата купа с кайсии. Без много да му мисли, да се обяснява и да рискува да получи отказ, гангстера вади пистолета и застрелва шефа на мафията, отмъква кайсиите и веднага вкъщи да угоди на жена си, а после ще му мисли къде да емигрират и да се крият от отмъщението. Прибира се вкъщи и от вратата вика: “Скъпа! Нося ти кайсии!” а жена му го поглежда със свити рамене: “Ъ! Кайсии, мен вече не ми се ядат кайсии, вече ми се ядат ягоди.”

Bart Simpson

13.02.19
15:29

13.02.19
15:45

Не знам за другите мъже от форума,ама аз лично не съм си лягал изпотен от  притеснения и дискомфорт по време на бременността на съпругата ми....и при двете деца.
В сравнение, което е преживяла тя по това време и първите 2-3г от всяко дете,моето е смешно да се коментира...пък не е като да не съм бил ангажиран в отглеждането.

gggddd

13.02.19
16:19

казано от Виктория на 13.02.19, 01:07:

Подаряващата животи, освен към граматиката, ще бъда снизходителен и към чувството Ви за хумор.

Виктория

13.02.19
16:51

казано от James Hinks на 13.02.19, 11:02:

казано от Виктория на 13.02.19, 01:27:

казано от Bart Simpson на 13.02.19, 01:13:

Ебаси и заключението, та чак и четири удивителни...

Първо искам да ви попитам  “ебаси”  е псуване или просто изказване на удивление и обида?  За съжаление, не мога да се покажа емоциите когато пиша, затова исползвам удивителните знаци и виртуалните емоции като ” 🙂  и :( ”
Поради езиковата бариера, не винаги разбирам българския говор,и често мен не ми разбират правелно :(  повечето чювам уличния говор и за съжаление много английски и турски думи,  отколкото правилния, книжовен български язък.  7 години да учиш един красив и толкова богат язък като български, е много трудно и не е достатъчно, особено когато повече чювам турска реч в моя град, затова и започвах да уча и този язък.

Гого,  извинете за моят коментар, не ви разбрах, и моето изказване не беше уместено.

Когато става въпрос за майки, деца и излишни кг, просто избухвам, особено, когато някой, незнайки колко труд, сили и жертвеност е да си майка плюс с излишни кг, а дава “съвети “.

James Hinks,  аз не искам да обидя или унижа татковците,  те са много важни в “създанието”  на нов живот,  но лъжа ли съм казала?  Почвата без семе ражда ли нещо?

Bart Simpson

13.02.19
17:00

Цяла Добруджа пустее незасята.
Може да идете да накосите няколко наръча житО.
Родитела си е родител по рождение, или си или не си.
Няма майки, няма татковци, няма по-важни, няма по-маловажни.
Ако ти се изправя косата докато ходи прав по облегалката на дивана, няма значение сял ли си, раждАл ли си.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 13.02.19 17:01.

Виктория

13.02.19
17:08

Днес съм още по-надъхана. Нямам търпение за тренировка. Днес е за крака. Май по-скоро нямам търпение да избягам от два броя мрънкащи бебета за 1 час 😀. Вчера даже треньора ме е похвалил, че съм стриктна и изпълнителна. Ще види той кат стана машина. 😁😁😁
Сигурна съм, че Виктория говореше за това, че майката износва бебето, жертвайки тялото си, здравето си в някои случаи. Раждането после, възстановяването, коремът, който си стои там... и трудно се сваля, депресията след раждането и т. Н. В тази насока да - таткото не участва! Стои си същите кила, същия корем, може да си тренира и като цяло малко неща от ежедневието му се променят. Освен ако не брои калориите, които гори, тичайки до магазина март месец за пъпеш примерно. 😁 😂 😁
А иначе да! Новият живот се прави от двама ❤ и таткото е другата половина, без която няма как да се получат нещата.
Да, действително всички знаем за онези жени, които забременяват и след раждането вече са с плочки на корема. Може би е истина! Всеки е различен.

Малина благодаря ти за подкрепата, но най много за това, че ме разбра, точно какво исках да кажа 🙂
Хич не е лесно да си чужденец където и да е, но пък сама си избрах този път,все пак  децата ми са на половина българчета 🙂  така, че продолжавам напред да се “интегрирам”  във всичко “българско”,  и  продължавам битката с мазнините и неправелното хранене!!!! 🙂

Виктория

13.02.19
17:13

[quote author=“Gogo”

Благодаря.

Нервак, ето затова говоря 🙂
Аз в никакъв случай не омаловажавам ролята на мъжа ❤ Ето моят гледа децата цели 2 ч. Докато съм на фитнес 😁

Bart Simpson

13.02.19
17:24

Цели два часа.........дайте му медал.

Ииии днес 🙂 1 ч. и 45 мин. Във фитнеса. Не е ли много време това? 😁 Имам чувството, че хората идват, тренират, а аз си стоя там. 😀 😁

15 мин. пътека тичане
Напади с гири (4кг.) 5х20
Бедрено разгъване (17кг.) 5х20
Разтваряне на бедра (35 кг.) 5х20
Затваряне на бедра (30кг.)5х20
Лег преса (50 кг.) 5х20
Повдигане на ръце напред с гири 4 кг., 5х20
Разтваряне на ръце встрани с гири 4 кг., 5х20
Вдигане на крака от лег 5х20
Пътека тичане 10 мин.

Бая се изморих 🙂

Хапване:
Закуска - в бурканче (овес, чиа, ленено семе, кокосови стърготини, мед, малко ядки с кокосово мляко) + кафе
Към 13:30ч. Хапнах малко ядки (10тина),че отивах на фитнес, а не бях обядвала.
15:30 обяд-пилешка пържола от филе и малко зелева салата +кафе
Към 17 ч. Веган сурово барче (27гр.)
19:30 вечеря- 3 бъркани яйца + неква зелена салата
Вода: около 2 л.

За една седмица се чувствам супер. Кантарът показва - 3 кг., което не знам ок ли е или....

13.02.19
21:33

Първата седмица обикновено се сваля най-много, 3 кг е супер. Според мен и храната ти е много добре. За тренировката не мога много да коментирам, защото не разбирам особено, но според мен час и 45 мин. е доста.

Мнението беше редактирано от Елена на 13.02.19 21:40.

13.02.19
22:50

Тренировката ти е доста дълга и в зависимост колко си почиваш между сериите не се учудвам че ти е отнела толкова много. Но пък повдиганията на ръце 20 повторения с 4кг са доста силни (сравнявам си ги със себе си де), та евала. 🙂))

13.02.19
22:52

С тва ме разби, ти си за медал, ако не си на успокоителни: “Две операции секцио за последните две години. През 8 месеца.”

Шегата настрана. Хубаво е, че си се взела в ръце. Ако успееш да се запалиш в залата - до 6-8 месеца има шанс да имаш драстични резултати. А ако само буташ по това някой да е написал нещо- шансът е 5%. Не съм лош пророк, просто трябва навик и любов(даже не е воля).

Като лек съвет, без да се имам за експерт: 1-2 многоставни базови в началото след загрявката. После с машини, ако ти харесват.

казано от Radost на 13.02.19, 22:52:

С тва ме разби, ти си за медал, ако не си на успокоителни: “Две операции секцио за последните две години. През 8 месеца.”

Шегата настрана. Хубаво е, че си се взела в ръце. Ако успееш да се запалиш в залата - до 6-8 месеца има шанс да имаш драстични резултати. А ако само буташ по това някой да е написал нещо- шансът е 5%. Не съм лош пророк, просто трябва навик и любов(даже не е воля).

Като лек съвет, без да се имам за експерт: 1-2 многоставни базови в началото след загрявката. После с машини, ако ти харесват.

Благодаря много за коментара. Аз май доста се запалих, което ме радва. 🙂 Относно упражненията, уж разчитам на треньор, че съм доста боса. 😁 Той каза, че щял да вкарва още по едно упражнение за всяка група. Е тогава вече и по 2 ч. Ще карам във фитнеса.

Иначеее отдавна съм на успокоителни 😀😂 А днес след тренировка (бях оставила децата, спящи на свекърва ми), влизам вкъщи и двамата реват като магарета, търсят мама и въобще голяма драма 😁

Мнението беше редактирано от Малина Илиева на 13.02.19 23:16.

казано от Лили на 13.02.19, 22:50:

Тренировката ти е доста дълга и в зависимост колко си почиваш между сериите не се учудвам че ти е отнела толкова много. Но пък повдиганията на ръце 20 повторения с 4кг са доста силни (сравнявам си ги със себе си де), та евала. 🙂))

Почивам по около 20-25 секунди.
А самите упражнения правя умерено бавно.
Но да, тренировките са дълги определено.

13.02.19
23:56

Нищо няма да напиша за треньора ти, макар че тук всички сме много скептични към платени услуги хахах
Обаче 40 серии както виждам от последната ти тренировка - много са за начинаещ, много са за напреднал, много са за всеки! За 2 тичания - много е по всеки критерий, много е за този обем силова, много е за твоите кг. Даже добре се вместваш в това време с този обем!
Аз например също правих по 35-40 серии преди не знам колко месеца, но по едно време ги намалих и сега съм на 20-24 серии най-много. Напълно достатъчно, както виждаш и от други дамски дневници. Лошото на големия обем не е само времето, а че в един момент може да изпушиш. Според мен като си коментираш с тренера ти как се чувстваш и какво ти харесва, ще се напаснете още по-добре. Продължавай си разбира се 🙂

13.02.19
23:59

И аз съм на мнението на Радост, но и аз изхождам от моите тренировки и фактът че имам доста сериозна предварителна подготовка и въпреки това не правя по повече от 5, най-много 6 упражнения на тренировка с 4 серии всяко.

Индивидуален си е всеки де, успех 🙂

14.02.19
11:31

Включвам се с един въпрос... ммм защо пиеш успокоителни?
И подвъпрос - знаеш ли, че от повечето видове такива хапчета ( не става въпрос за валериан и валидол, а за антидепресанти) се пълнее?

14.02.19
12:30

казано от Виктория на 13.02.19, 16:51:

Когато става въпрос за майки, деца и излишни кг, просто избухвам, особено, когато някой, незнайки колко труд, сили и жертвеност е да си майка плюс с излишни кг, а дава “съвети “.

Да си майка не знам какво е, знам какво е да си баща.

казано от Виктория на 13.02.19, 16:51:

James Hinks,  аз не искам да обидя или унижа татковците,  те са много важни в “създанието”  на нов живот,  но лъжа ли съм казала?  Почвата без семе ражда ли нещо?

Май и ти не знаеш какво искаше да кажеш...Вероятно нещо за категорията, които след засяването пият 5 ракии и удрят 2 шамара ей така - да си знае почвата 😄

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1