13.02.19
13:49
Здравейте! От вчера почнах да си следя калориите и да си записвам в myfitnesspal ( грубо казано ). В началото ми беше трудно, защото е на английски но схванах основните неща как се правят. Та проблема идва от днес като започнах да сканирам баркода на овесени ядки (борче) . И какво се оказа, самият етикет не отговаря на написаното в myfitnesspal ? Някой има ли обяснение за това и ако може да се оправи? Като го сканирам и ми излиза 66,3g въглехидрати, 6,9g мазнини и 16,9g белтъчини докато на етикета пише 56g въглехидрати, мазнини 7,1g и белтъчини 11g. Според мен има голямо значение. съвсем не са близки цифрите, а и според мен това го правят за тяхна изгода. Няма друго яче. Мислят си, че ние сме балъци и не ги гледаме тези неща...
13.02.19
20:51
За да продават продукти с невярно съдържание значи има нещо гнило... като държавата например. Такъв ни е манталитета 🙂
13.02.19
20:57
Човече, това не ти е сайт на производител да търсиш съвпадение на кода. Храните в myfitnesspal се въвеждат от потребителите !! Всеки може да впише квото си ще там. Като не ти пасва, въведи го ти наново според етикета.