Добавка за убиване на апетит?

16.02.19
19:13

Здравейте, търся си някоя добавка, която да убива апетита към сладко?
В доста бърнъри виждам, че пише “намаля апетита към сладко” и т.н. но ми трябва нещо, което е изпитано и помага точно в тази насока!

Януари 2019 бях 109кг., декември 2019 станах 84 кг. като 9 от тези килограми ги свалих през октомври, направих си собър октобър, но спрях изцяло сладкото.  За целият месец да съм приел не повече от 100-200 гр. сладко.
След това обаче пак започнах да си хапвам и в момента съм 89-90кг.
Не искан бърнър, нямам намерение да свалям килограми, искам да убия апетита към сладкото..

П.С. Снимките на бърнъроте са илюстрация просто, не търся бърнър!

Темата беше редактирана от 1948 1948 на 02.04.20 15:20.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
Bart Simpson

02.04.20
17:19

Коментар от преди година, две, три:
А. К. :
-Кюфтета. 🙂

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 03.04.20 03:44.

02.04.20
18:11

Благодаря ти за мнението. Сега очаквам някок друг потребител с по-сериозен коментар. :)

RR

02.04.20
18:51

и аз търся))), ама няма такова чудо! Остава да включвам своя разум, малко воля и така)))...Сладкото не е вредно, а количеството е вредно. Сега ям по 3 много големи супени лъжици с мед и се чувствам супер. Ям и баунти и шоколад и какво ли не, но мааааалко и си седя на същите кг)).....

02.04.20
19:55

Сладкото е вредно под формата на рафинирана захар и купешки пакетажи. Не ям дори и една хапка, защото е по-пристрастяващо от хероина.

Качествени храни-източници, много зеленчуци, пълнозърнест хляб, плодове и подправки. При желание за сладко правиш сам като подслаждаш с фурми, мед, банани и т.н. Примерно правиш си “Нутела” от лешников тахан, мед и какао.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 02.04.20 19:56.

Деян

02.04.20
20:04

Добавката за убиване на апетит и то точно към сладко/десерти, се нарича воля, която много от нас нямат. И това не е като да се лишиш от цяла група макроси.
За мен, влчението към сладко си е влечение към бърз въглехидрат. Бих опитал като начало, когато ми се дояде, да хапвам някакъв плод. Да, знам-не е същото като марса, сникърса, туикса, ама поне като начало.
Осъзнаване и воля, това е.

02.04.20
22:44

Яйца, колкото и странно да звучи

Bart Simpson

02.04.20
22:49

Като изпия два литра вода и нищо не ми се яде.

Иван

02.04.20
22:49

Не си купуваш подобни неща и си готов или, ако имаш у вас такива, ги изяждаш всичките и отново изпадаш в ситуация, в която нямаш, и се връщаш на първата част от изречението.

02.04.20
22:58

казано от Dymag на 02.04.20, 22:44:

Яйца, колкото и странно да звучи

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22948783
Ахах - нищо не разбирам, но нали така е модерно да се прави ... друго си е като го напише някой на английски :)

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1