Креатин

Здравейте,имам креатин монохидрат марка creapure
На опаковката пише да се пие 2 седмици и една пауза после пак така.Искам да ви попитам така ли трябва защото имам приятел той има друг креатин пие го 2 месеца и 1 месец пауза?

HU

21.02.19
21:00

Пий по 5гр след тренировка в продължение на 30дни.

23.02.19
21:28

Според мен взимай първите пет дни 4 пъти по 5 грама зареждаща  доза, а след това 5 грама преди тренировка и 5 след това. Хубаво е да го пиеш с някакви захари, някакъв сок за по добро усвояване. Не го взимай повече от два месеца, а после поне два месеца почивка иначе няма да усещаш ефектът му. Също намали приема на кофеин защото го изхвърля от организма.

казано от Unrivaled на 23.02.19, 21:28:

Според мен взимай първите пет дни 4 пъти по 5 грама зареждаща  доза, а след това 5 грама преди тренировка и 5 след това. Хубаво е да го пиеш с някакви захари, някакъв сок за по добро усвояване. Не го взимай повече от два месеца, а после поне два месеца почивка иначе няма да усещаш ефектът му. Също намали приема на кофеин защото го изхвърля от организма.

Единственото нещо, което е под въпрос, е дали има нужда от зареждаща фаза.
Останалото в това мнение се разминава с истината.

В статиите на сайта са обяснени нещата.

23.02.19
22:39

Аз пия креатин по 1 година без прекъсване (прекъсванията ми са били щото ми е свършил и не съм си взел веднага например) по 5 грама на ден, обикновено след тренировка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1