Идеи за здравословни закуски

26.02.19
12:32

Днес ще ви представя мои идеи за добри закуски ,искам да си искажите мнението отностно и дали ви звучи добре?
Хубаво е денят ви да започне с шейк или смути добре ще е да имате блендер за това...очевидно.
Предлагам да смесите:

(Шейкове)

Соево мляко или кисело
Спанак
Ментови листа
Чия 2 лъжици
Мед или фъстъчено масло(по вкус) 1 лъжица
———————————-
Соево мляко или прясно
Мед или фъстъчено масло
Банан или замразени боровинки,малинки,капинки т.н
2 лъжици чия
———————————-
Соево мляко или прясно
Банан
Протеин на прах за препоръка(шоколадов или ванилов)
1 лъжица мед или фъстъчено масло
Натрушени бадеми
———————————-

Други идеи
4 яйца бъркани със спанак + купичка овес със соево мляко,плод ,лъжица фъстъчено масло и ядки(бадеми)
4 бъркани яйца с бекон или луканка или саламче и свежа гарнитура като краставички или пресни чушки

Кисело мляко 200 гр със плод ,мед и чия заедно с ядки по ваш вкус и лъжица канела

Темата беше редактирана от Миро Николаев на 01.03.19 23:14.

Кое налага ползването на соево мляко вместо нормално краве такова?

26.02.19
15:17

Най-вероятно това, че в соевото мляко няма лактоза. Но пък колко хора са чувствителни към лактозата?! Друга възможна причина е, защото е модерно. Аз лично не харесвам идеята да си блендирам и изпивам закуската.

26.02.19
15:55

Проблемът със соевото мляко е, че съдържа киселина която затруднява усвояването на някои витамини и минерали. Отделно не е много подходящо за мъже, заради високото съдържание на естроген. Поне така съм чел.

П.п. - въпреки това го пия в някои периоди. като заместител на кравето

Мнението беше редактирано от I`M на 26.02.19 16:00.

26.02.19
16:00

Идеи? Пилешка/свинска пържола с филийка хляб , 7-8 бъркани яйца, овесена кажа с масло и сирене...

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 26.02.19 16:01.

Bart Simpson

26.02.19
16:03

Кобре, тва за Обеликс ли е?

26.02.19
16:04

казано от Bart Simpson на 26.02.19, 16:03:

Кобре, тва за Обеликс ли е?

Абе мъж да закусва соево мляко със спанак и мента- заеби 🙂

Bart Simpson

26.02.19
16:27

Тва е като да те срежа през кръста и да викам,  че си незавършена.
Стига глупости, пича е дописал и мед и фъстъчено масло.
Аз лично не знам.какво е на вкус бадемовото мляко и докато има крави нямам намерение да го опитам.
Ама като цяло нещата, които е написал са свежарии.
Пържоли и яйца за закуска, заеби, няма как да ми тръгне деня така.
Предпочитам неговите вариянти.
Ментата пък само като я помириша и ми оправя настроението.

Така, ся да са едитна, че все недочитам:
Не прочетох втората част от заглавието на темата, соре.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.02.19 16:32.

Може и с прясно мляко както ви харесва соевото мляко е богато на протеин ,калций, витамин B2 B12 и D

Мнението беше редактирано от Миро Николаев на 26.02.19 22:10.

Идеи за закуски, ако човек има нужда да закусва - много.. и зависят от лични предпочитания.
Включвам се само да уточним, че такова животно като “закуска за покачване на мускулна маса” няма и е подвеждащо някой да си мисли, че като закусва някаква такава комбинация, то автоматично ще почне да качва мускули. 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1