26.02.19
20:38
Здравейте. Направих си хранителен режим предимно от растителни източници на протеин, но понеже не съм много запознат с точно тези изготвяния с растителни протеини, искам вашето мнение 🙂 И дали ще ставам по силен с това меню ?
Преди тренировка ( 5: 50 )
• 40гр. Протеин
• 80гр. Овесени ядки
Закуска ( 8: 30 )
• 4 Яйца
• 100гр. Овесени ядки
10: 20 ( Това ми е тостера !
• 2 Филии
• 200гр. Извара
• 50гр. Кашкавал
Обяд ( 13: 00 ) ( Всичко в едно 😄 )
• 150гр. Леща
• 2 Яйца
• 70гр. Сирене
18: 00
• 500гр. Спанак
• 150гр. Извара
Вечеря ( 20: 30 )
• 150гр. Леща
• 150гр. Извара
Причината за това меню, е че нашите вече ме дразнят, че за здравословна храна отиват 230 Лева на месец, ама не се дразнят, че след няколко години трябва да дават пари за хапчета от диабета, който ги дебне. Само майка ми изяжда + 150гр. Захар.
Темата беше редактирана от Asen Ivanov на 26.02.19 20:40.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим01.03.19
14:55
Здрасти! В това меню няма само растителни източници на протеин, доколкото виждам на всяко хранене имаш яйца или извара... Дали ще ставаш по-силен с това меню няма как да ти кажем, има още фактори, които трябва да се вземат предвид.
Тренирай на гладно и направо яж първо хранене в 8:30… И ако си ял в 8:30, не виждам за какво ти е този тост в 10:30. Направи си направо един стабилен обяд.
Добави и зеленчуци на основните хранения.
Вместо да купуваш протеин на прах, инвестирай тези пари в храна.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече