Въпрос относно марката

27.02.19
20:05

Здравейте, първо да кажа знам, че има доста теми където е споменато за това, но някой са по стари (преди 3-4 г.) има и малко по-нови. При по-старите се среща, че марката е добра, а при по-новите коментари, че не била толкова добра вече.
Става въпрос за “Myprotein”.
Да попитам дали някой от тук в момента пие техен протейн и дали е доволен като цяло от страна на цена/качество. В момента в официалния им сайт им доста добра отстъпка и точно за това се чудя дали да поръчам. Също така дали сте срещали проблеми при поръчка от официалния им сайт или пък някакви здравословни проблеми с конкретния протейн или други неща.

Темата беше редактирана от Blazy на 28.02.19 08:08.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

28.02.19
17:30

Също така заради тези големи намаления стоката, която докарват да не е някаква примерно с оставащ 1-2 месеца срок на годност.

здуеси

10.03.19
19:14

какво стана разбра ли добри ли са продуктите или не

10.03.19
19:23

Добър им е протеина от към цена/качество. Няма проблеми с поръчките от официалния сайт, но ще почакаш около седмица.

27.03.19
21:22

Възможно ли е за адрес на доставката да се зададе офис на компанията доставчик, която работи с тях ? И да си взема пратката от там ? Казаха ми, че работели със “Speedy”

27.03.19
21:30

Няма такова нещо. Пращат с DHL ако правилно си спомням или друга международна фирма. До адрес, който посочиш. Няма значение офис, домашен, стига да има кой да приеме пратката.

27.03.19
21:35

А преди да я доставят до посочения адрес има ли предварително позвъняване от тяхна страна или нещо такова, защото ако примерно я доставят 11:00 до вкъщи, а аз съм на работа, няма кой да я приеме.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1