Страничен ефект от тестостерона

Темата е заключена.
VF

20.03.19
08:52

Здравейте, не съм влизал скоро а и нещо психиката ми постоянно се мени, но тренирам без да спирам....  ще пускам от време на време постове. В момента правя 2 пъти седмично силови тренировки и съм много доволен, само имам 1 лек проблем, преди тренировка ми е супер скапано и супер много ми се спи и съм супер много преуморен, и това е само Понеделник, затова ще мисля Понеделника да бъде или Вторник или Неделя.

Тренировка А - Вторник
- Загрявка - Навеждане напред с 10кг диск 1 серия 50/ Кръгове с диск около тялото 50/50 на страна.
1.Пълен клек с щанга 5х5 - 70/90/110/120/130кг
2.Повдигане на щанга от лег 5х5 - 90/90/90/110/120кг
3.Кофички на успоредка от Хавос (много съм доволен от нея) 5х до отказ (парене болка)

(Благодаря много на един човек от форума дето ме просветли за това че, реално погледнато само на 1 вото упражнение правя вработваща серия от 70кг, а на 2 рото упражнение нямам нужда от загряване, и не губя време нито сила....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1