Моята хронология за борбата с досадните килограми

Темата е заключена.
Миленита

21.03.19
10:38

Здравейте! И аз се присъединих към форума с идеята да комуникирам с хора  със сходни на моите интереси. И така, до момента: вече втора седмица посещавам фитнес. Тренирам по един час, шест пъти седмично, като гледам силови и кардио да са 50:50. Храненията са ми поне четири. Сутрин след кафето хапвам някакъв плод( най-често грейпфрут), на обяд кисело мляко с половин авокадо и едно варено яйце ИЛИ нещо разделно готвено, следобед малко ядки, а за вечеря най-често някакво печено месо+зелена салата и чаша бяло вино. Как съм с калориите, според вас?
Да допълня, че съм висока 1,67 и тежа цели 72 кг. Бих желала да отслабна до 60 кг.  По правилния път ли вървя към момента и кога мога да очаквам първите видими резултати, ако продължавам в същия дух?

Темата беше редактирана от Миленита на 21.03.19 10:56.

21.03.19
12:19

Правилен път ще видим като започне да описваш. Това е околосветско пътешествие, а не футболен мач. Начин на живот и тн.. затова че да, ще има резултати но трябва постоянство.

21.03.19
14:45

Закуската и обядът са слаби. Да прекарваш един час във фитнеса като цел не виждам какъв смисъл има.

21.03.19
14:49

Докато не дадеш описание на конкретни хранения с количества и активност за деня, няма как да се даде отговор. Средно 1 почистено авокадо е 200 гр., така че 100 гр. авокадо с 1 кофичка кисело мляко е добра порция, ако искаш лек обед. НЕ знам какво количество разбираш под “месо и салата”. Аз примерно хапвам ок 300 гр. месо (измерено сурово тегло) и между 600 и 800 гр. салата със зехтин (20гр.) и семена. Това е да си мериш порцията. Опитай и тогава ще знаеш калориите.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 21.03.19 14:50.

21.03.19
15:23

Те хората са ти го казали, но аз от моя опит ще ти пиша:
* Това дали “прекарваш” в залата 3 или 6 пъти в седмицата не е фактор колко е успешно това прекарване 🙂
* 50:50 кардио/силово за МЕН лично не е ОК, защото не можеш да се раздадеш и на двете - или ще си направих хубавото кардио и после ще буташ гирички с кофти форма, или ще направиш някакви добри за теб тежести и после ще се държиш 30 мин на пътеката прегърбена или още по-зле на велото с телефона. В доста статии съм чела: първото нещо,което правиш и се раздаваш, то ти е по-важното. Ти си прецени кое е то.
* За храната почти нищо не може да се каже, освен, че е добре че си готвиш и си намалила или избягваш пакетираната храна.

Започни да пишеш тук по-подробно какви са ти тренировките и храната като грамове и вид. Желая ти успех и да не се отказваш! 🙂

Мнението беше редактирано от Radost на 21.03.19 15:23.

Добре дошла и успех!

С воденето на дневника ще става по-ясно какво и как правиш, за да получиш повече мнения. 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1