28.07.05
11:22
Значи аз съм на 17 години,висок съм 1,75,тежа 58кг и съм сравнително слаб,като изключим седалищните части :( :( :( и част от бедрата.
Потърсих и намерих теми за диети,но на мен с тези килограми не ми трябва да отслабвам навсякъде,а само в желаната по-горе област,а и миказаха че не е здравословно.
Кажете ми ако може горе-долу какви хранителни продукти да приемам и какви упражнения/тренировки да правя
? (обърнете внимание на хранителните продукти,защото там нямам представа :oops: )
През цялата седмица ми се събират около 5-6 часа тенис на маса(където не се тича много много) и няколко часа футбол.Ходя на фитнес 3 пъти седмично.
Надявам се някой да ми помогне,предварително ви благодаря :wink:
П.П.Не съм сигурен дали темата е за тук,ако прецените,че не е моля модераторите да я преместят :oops:
П.П.2 Ако можете да кажете дали изброените продукти са вредни(всмисъл покачват теглото :)) :солети,кисело мляко,сирене,безалкохолно,пуканки,картофи,супи
За всичките ти въпроси има отговор във форума. Накратко - тялото гори мазнини от всякъде, а не само от желана от теб област. Всички безалкохолни, чипсове, пуканки и т.н. на са здравословни храни, но това не значи, че непременно се пълнее от тях.
1 темата не е за тук
2махни солетите и газираното
3 неможеш да си избираш от къде да сваляш
4Гледай повече месо да ядеш и млечни продукти гледай след 6-7 часа вечерта да не приемаш въглехидрати а протеини
Не мога да се сьглася с някои мнения тук:
1.При истинска НВД забравяш за всякакви млечни продукти,може би освен извара.
2.По моему месото трябва да само пилешки гьрди и риба.
За останалото как да си я направиш НВД има достатьчно инфо.Имам и един вьпрос-в таблицата за храните в саита дават,че в сиренето почти няма вьглехидрати,е питам кьде отиват те от млякото(3%вьгл) като в суроватката няма и в маслото няма?
29.07.05
00:30
А пречат ли на диетата-кисело/прясно мляко,сирене,сладолед и обичйните за този период от годината зеленчуци и плодове.Защото гледам,че StanTheGreat казва да “забравя за млечните продукти” при сериозна НВД
П.П.Благодаря ви за информацията ако имам още въпроси ще попитам отново вас ;)
[quote author=“researcher”]А пречат ли на диетата-кисело/прясно мляко,сирене,сладолед и обичйните за този период от годината зеленчуци и плодове.Защото гледам,че StanTheGreat казва да “забравя за млечните продукти” при сериозна НВД
П.П.Благодаря ви за информацията ако имам още въпроси ще попитам отново вас ;)
Не знам защо приравняваш сладоледа с млякото или сиренето. Сладоледа трябва да го спреш, ако искаш да отслабваш. Най - просто е да се придържаш само към определени храни и да спреш другите изцяло.
За сиренето не мисля че пречи, освен че е доста калорично а ще трябва да се съобразяваш с дневната нужда от калории.
Плодовете пречат, заради фруктозата. Зеленчуци е желателно да се ядат. За млякото ще чуеш различни мнения, но според мен може да се приема с мярка. Може да не го спираш засега, а ако не сваляш, тогава.
30.07.05
00:55
Аз не ги приравнявам,просто ги изброявах :)
Ще видим какво ще се получи и дали ще п;остигна в крайна сметка желания ефект-храните ще се пробвам да ги по-огранича все пак./въпреки,че съм 1,75,58кг/
Иначе 3 пъти в седмицата ходя на фитнес,почти всеки ден изминивам средно 10 до 20км с велосипед и отделно тичам(под формата на футбол).
Но фитнеса може да се наложи да го спра,защото трябва да се поогранича с яденето и ще стане доста трудно мисля (затова не съм сигурен де,ако не е така казвайте :))
Определено ще ти стане по трудно като намалиш храните които съдaржат въглехедрати но за сметка на това ще трябва да увеличиш белтъчините и все пак като ограничиш храната ще ти е по трудно с фитнеса казвам го от личен опит и аз сам като иначе сам мършав пък на някои места сам доста мазен те са 2 места де корема(шкембенцето ми) и паласките сега и аз се пробвам да отслабна но за сажеление се сваля повече мускулна маса от колкото мазнини поне аз така сам чувал аз съм новак като теб не ми обращаи особено вниение просто си казвам мнението !!!