Фермер си търси же-леза

Прескочи до:

28.03.19
19:44

Привет на све,аз съм Доктора и се гоним с шестата петилетка. Имам опит в залата,но нищо повече от посредствени резултати и сега няма да бъде по-различно. Минаха близо 3 години откакто не спортувам нищо и първите седмици очаквам да ми треперат коленцата. Тренирам в полеви условия.Отскоро се изживявам, като селянин и все още фитнеса е в процес на изграждане. Криво ляво съм 83-4кг на 178см със симпатично бирено шкембе,умело прикрито под широка тениска. Строги диети нямам намерение да пазя,както и да се лиша от бирата, и без това комшиите ме гледат странно, като докарах железата.
Тренировката днес:
тяга: 2х12@60 4х8@80
гребане надхват: 4х6@60
набиране 3х5 надхват
военна преса 3х5@40
кофички 3х10
След тренировката падна яко къртене, търсихме със сестра ми ВиК тръбата къде минава,за да изкараме мивка за лятната кухня. Падна около 2 часа къртене,като счупих кирката,спуках и тръбата, добре че с това не си изкарвам прехраната.
ПП: чакам да пристигне лежанката и утре да правим с татко вис,успоредка и някакви куки,които да ползвам за клек и военна,че иначе не става.

Темата беше редактирана от Muddy Waters на 28.03.19 19:46.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Добре дошъл! 🙂

Bart Simpson

29.03.19
13:38

Ето един човек, на който завиждам не благородно.

02.04.19
18:34

Уж вчера да тренирам, ама съм взел един двор и цял ден с него се разправях, че един форумен банкет с органик чушки и био домати да заформим. Върнах се по тъмно и не бяхме заварили куките, които да държат щангата, а после каква игра падна пък да се нивелира земята под стойката.
клек 3х10@50 3х8@60
военна 6,5,6,5 @ 40
набиране надхват 10 10 10 8
лицеви упори с 20кг диск 2х8
планк 1 минута с 20кг, 1;30мин. СТ
Много лежерна тренировка, племенника тренира с мен и между другото поливахме тревата. Иначе си ме влече да почна 5х5, ама първо ще си се движа, като свободен електрон и ще тренирам едно към гьотере.
До другата седмица очаквам да пристигне лежанката и 2 чувала с всевъзможни добавки. Щеше ми се да почна с креатин, цитрулин малат и магнезий ама какво са ми изпратили е загадка.
Едит: Добре заварил!
ПП: Барт, да се разтърся за къща, ако нещо ? Работа бол има...

Мнението беше редактирано от Muddy Waters на 02.04.19 18:37.

Bart Simpson

02.04.19
18:42

Просто си обичам на село, брат, влече ме, селото ми е в душата, има една такава особен на романтика.
А бе, харесва си ми.
Само тук в  целия си живот съм се чувствал у дома и спя кат пор.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 02.04.19 18:52.

02.04.19
19:08

Оффф, и аз съм селско момиче 🙂.
Барт, тези мекици не се лепят на дупето за разлика от другите, които продават по София из закусвалните по спирките!

Мнението беше редактирано от maria на 02.04.19 19:10.

Bart Simpson

02.04.19
19:26

Кат фанеш косата или вилата нищо не мое се залепи.
Не че аз много съм ги фащал де, ама съм опитвал.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 02.04.19 19:29.

04.04.19
13:05

Запалих дечурлигата от махалата да тренират с мен. Мускулната треска ни е обзела, като гербаджия нов апартамент.
Тяга: 2х8@60 7х8@80
кофички: 3х10
повдигане краката от вис 2х10
Някой от вас има ли представа от къде мога да купя брезент или платнище от билборд,за да си направя импровизиран навес за лежанката и тежестите?

Мнението беше редактирано от Muddy Waters на 04.04.19 13:15.

04.04.19
13:20

От всяка фирма, която продава покривала за прицепи.

Bart Simpson

04.04.19
13:27

Много са скъпи.
Виж някоя рекламна фирма, която сваля стари билбордове.
Или някоя която се занИмава със сито печат, за някое бракувано платнище.
Или разпродажба на някое военно поделение.
Или в продавалник Стара военна палатка.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 04.04.19 13:28.

Т. Тодорова

04.04.19
13:50

Този дневник се очертава да е готин, интересен и полезен май 🙂

Добре дошъл и от мен! 🙂))

04.04.19
14:14

казано от Muddy Waters на 04.04.19, 13:05:

Някой от вас има ли представа от къде мога да купя брезент или платнище от билборд,за да си направя импровизиран навес за лежанката и тежестите?

В OLX потърси “винил билборд” , има много за по 2-3 лв квадрата.

gggddd

04.04.19
14:34

Олекотеният винил, дето масово го ползват за билбордове, ще ти се напука и разкъса от слънцето и вятъра за 2 години. Зависи и колко е ползван преди това. Може по-бързо да се разпадне.
Ако си вземеш промазан винил, там работата е дебела. В олх се срещат и под името гумиран винил.

05.04.19
20:21

Благодарско за насоките. Намерих на 2 лева кватрата, уж гумиран винил,че даже и гаранция му дава човека. Ако ме изкара това лято ще викам ура. Само да минат няколко дни,че се очертава много работа и ще снимам как е станало.
ПП: Не знам едно време как са смогвали хората по тия села.... аз почна едно нещо, забатача друго и така се лутам в някакъв омагьосан кръг...

08.04.19
21:13

Днеска бързо раздвижване под дъжда
клек 5х8@60
военна 5,5@40 4,4@45
Първи ден на нова работа, после разтоварване на едно ремарке цимент, гипсов картон и някакви други джунджурии, дето даже не ги знам как се казват. Тия дни ще се лее плоча, в една от стаите.

Bart Simpson

08.04.19
21:25

Къртиш, брата, под дъжда, якооо.

08.04.19
22:04

Човече а колко яко замириса, като заваля. Само лоста да не се разпадне от 2-3 мокрения,че е китаец милия...

10.04.19
09:13

казано от Muddy Waters на 08.04.19, 22:04:

Човече а колко яко замириса, като заваля. Само лоста да не се разпадне от 2-3 мокрения,че е китаец милия...

Той за разпадане няма да се разпадне, ама ще спрат да му се въртят кобурите и ще стане убиец на китки. 🙂

10.04.19
14:32

казано от Boby_ на 10.04.19, 09:13:

казано от Muddy Waters на 08.04.19, 22:04:

Той за разпадане няма да се разпадне, ама ще спрат да му се въртят кобурите и ще стане убиец на китки. 🙂

Опаа, току-що приоритет №1 стана навесчето за тежестите и лоста, за което ти благодаря, че така щях да си се мотая цяло лято или поне докато китаеца се прецака.
ПП: Нервак, да не спамя в чужд дневник с тъпотии, ще ти отговоря тук (ако евентуално стигне до теб). Впечетленията ми от комисиите са от лични посещения на доста комисии в няколко различни общини и точно затова ѝ нямам вяра. В момента работя с хора, които са с психични разтройства и работата с тях е доста по-лесна и приятна, отколкото когато търчах из събранията на общински съвети и комисии. Надявам се,че ти и хората, с които работиш сте някаква бяла лястовица в ятото от гарвани.

10.04.19
14:50

Нашата сфера е такава,че нямаме право на грешки...за да попаднеш в такава комисия има куп условия-от образование до n на брой квалификационни изпити  в същата сфера.
По разни ТКЗСта...може и да са улави комисиите.

10.04.19
15:36

казано от nervak на 10.04.19, 14:50:

Нашата сфера е такава,че нямаме право на грешки...за да попаднеш в такава комисия има куп условия-от образование до n на брой квалификационни изпити  в същата сфера.
По разни ТКЗСта...може и да са улави комисиите.

Не знам каква е твоята сфера,но аз определено нямам предвид комисии по разни ТКЗСта.Говоря ти за комисии в областни градове и народно събрание, където например готвач със средно образование е член на комисия за приватизация, машинен монтьор за образование и т.н. Селата и по-малките градове изобщо няма да ги коментирам, щото картинката е още по-страшна. Та тия бутафории за квалификации и образование малко не вървят...а как се придобиват тия квалификации и образование е друга бира, но и тя е една такава разгазирана и топла....

10.04.19
15:49

казано от Muddy Waters на 10.04.19, 15:36:

Та тия бутафории за квалификации и образование малко не вървят...а как се придобиват тия квалификации и образование е друга бира, но и тя е една такава разгазирана и топла....

Пробвай да придобиеш  квалификации и образование с сферата на ядрената физика и пак ще си говорим.

Deadeye

10.04.19
15:59

Аз лично не вярвам, че в България има образование или квалификация, които не могат да се купят. А за участие в комисии или каквато и да е служба в сферата на изпълнителната власт е излишно да се коментира. Примерите са безкрайно много и навсякъде.

10.04.19
15:59

казано от nervak на 10.04.19, 15:49:

казано от Muddy Waters на 10.04.19, 15:36:

Та тия бутафории за квалификации и образование малко не вървят...а как се придобиват тия квалификации и образование е друга бира, но и тя е една такава разгазирана и топла....

Пробвай да придобиеш  квалификации и образование с сферата на ядрената физика и пак ще си говорим.

Тук е по-лесно придобиването на квалификации, отколкото на знания, без значение от сферата (мога и с ци$ри да ти говоря). Чел съм твои коментари свързани с физика и ти свалям шапка, но ти си по-скоро изключение на ситуацията, а не описание.

10.04.19
16:05

Явно такова ти е обкръжението.
Аз имам куп приятели,които притежават и ползват куп квалификации в средата си...и смело мога да твърдя,че нито един от тях не си ги е купил.
А пък за мен да ти кажа....ако можех ,някои бих си ги купил-вместо да си изпилявам и малкото останали мозъчни гънки на дърти години.
Е ся пак ме чака седмица обучение...

10.04.19
16:23

казано от nervak на 10.04.19, 16:05:

Явно такова ти е обкръжението.
Аз имам куп приятели,които притежават и ползват куп квалификации в средата си...и смело мога да твърдя,че нито един от тях не си ги е купил.
А пък за мен да ти кажа....ако можех ,някои бих си ги купил-вместо да си изпилявам и малкото останали мозъчни гънки на дърти години.
Е ся пак ме чака седмица обучение...

То ако беше обкръжението е лесно поправимо, лошото е че обстановката в страната е такава. Иначе миналата седмица и аз бях сефте на обучение в България и искрено ти съчуствам 😄

10.04.19
22:17

Айде цялата страна била-тоя лаф едни от северозапада при нас го повтарят като латерни.
Мен образованието и всички обучения са ми минали в страната,та няма за какво  да ме съжаляваш.
И въпреки ,че само тук са ме обучавали имам име в моята сфера.

Мнението беше редактирано от nervak на 10.04.19 22:18.

11.04.19
00:19

Четеш много избирателно или просто говорим за съвсем различни неща. Квалификаационни изисквания в комисиите на общините няма! В парламента също. Ако говориш за някаква професионална комисия може да се съглася. Твоите приятели притежават куп квалификации и дипломи, ами че то и Шиши си има дипломи и квалификации пък да ти кажа аз в университета не съм го засичал. To и моето образование си е от тук, ама това не го прави най-доброто, а вярвам баснята за гарджето  я знаеш и айде сега целия интернет с тоя лаф за обкръжението на непознатите. Недейте така бе хора, не се знае човека отсреща какви ги е надробил.

Мнението беше редактирано от Muddy Waters на 11.04.19 00:37.

11.04.19
09:25

E те тоя негативизъм и поглед го гледам в цял регион....по-горе го споменах,явно  там работите са си по дифиниция шуробадженащина.
Хубавото е,че това няма,как да повлияе на хора като мен и близката ми среда.

Мнението беше редактирано от nervak на 11.04.19 09:26.

11.04.19
09:55

Пример е “хидроинженерът” от с. Пчеларово. Сега си купи ТЕЦ през милите дечица на бившия транспортен министър, за да се сдобие с лиценз за пристанище и предстои да построи нов контейнерен терминал, което се очертава една от най-големите и печеливши инвестиции в града и държавата (ако изобщо има такава).

15.04.19
20:39

След няколко дена дъждове, дойде време и да потренирам:
клек: 7@50 60 70 70 70 5@80
военна: 5,4,4,5 @ 45 (последната серия позасилих с тяло)
набиране 4х9 СТ
повдигане краката от вис 2х12
планк 2минути
въпреки,че много мразя най-накрая започнах да разтягам след тренировка
Стегната тренировка,чак се изненадах,че има стабилен аванс на всичко без военната

Тия дни изливахме плоча и бях общак, та още ми гърмят раменете. Дойде ми и лежанката ама нещо ме домързя да я сглабям и я отлагам за следващия път. Изпратили са ми някаква смес за палачинки и тая вечер ще я сефтосвам с на Марги шоколада (ебати якия шоколад).

21.04.19
21:45

Нещо разредих писането, ама от няколко дена съм болен на куче. Днеска обаче времето беше уникално и се престраших да пробвам лежанката, докато рамото не се обади и спрях. То като цяло само си търсех причина да спра.
Няколко серии с 60кг на 8 повторения, последните две серии ги избутах до 6.
ПП: Честит имен ден на празнуващите.

21.04.19
21:45

казано от Muddy Waters на 21.04.19, 21:45:

Нещо разредих писането, ама от няколко дена съм болен на куче. Днеска обаче времето беше уникално и се престраших да пробвам лежанката, докато рамото не се обади и спрях. То като цяло само си търсех причина да спра.
Няколко серии с 60кг на 8 повторения, последните две серии ги избутах до 6.
ПП: Честит имен ден на празнуващите.

Мнението беше редактирано от Muddy Waters на 21.04.19 21:48.

23.04.19
19:44

Определено трябва да избягвам писането от телефона. Днеска пораздвижих:
тяга: 8@60 70 80 90 90 (на 90 заключих палеца)
набиране надхват: 2х8СТ 2х3@10
тесен хват: 8@40 3х6@50
бицепсово сгъване 2х8
Намерих си колана с веригата и си рекох да пробвам да се дръпна с тежест и стигнах до някакви измъчени тройки. Иначе добавките седят по чувалите, не съм ги и барал, само днеска натегнах някакви протеинови веган барове,че постя а на работа по някое време освирепявам от глад.
ПП: не съм веган
ПП2: и сектант не съм

26.04.19
21:18

клек: 8@60 70 75 75
лег: 60@7 7 7 6
кофи: 8СТ 6@10 10 10
повдигане краката от вис 2х12
планк 2х 1;15мин.
И днес, докато тренирах не се мина без гости, задаващи стандартните въпроси “ми тоя лост колко е?”, “колко дигаш” и любимото ми “аз като бях млад....” и това от 30-40 годишни мъже. Явно всичко над 25 годишно не е младо.
На вас колеги, пожелавам светли празници.

26.04.19
21:26

Ся...30 или 40 годишни...че има разлика?
Едните тепърва стават мъже))))

26.04.19
21:44

казано от nervak на 26.04.19, 21:26:

Ся...30 или 40 годишни...че има разлика?
Едните тепърва стават мъже))))

Покрай празниците и дълбокия прованс живна и всякакви гости си имахме днес от 5 до 55 годишни, ама съществена разлика във въпросите нямаше.

26.04.19
22:07

казано от Muddy Waters на 26.04.19, 21:44:

гости си имахме днес от 5 до 55 годишни, ама съществена разлика във въпросите нямаше.

Явно са на един акъл.

26.04.19
22:24

казано от nervak на 26.04.19, 22:07:

казано от Muddy Waters на 26.04.19, 21:44:

гости си имахме днес от 5 до 55 годишни, ама съществена разлика във въпросите нямаше.

Явно са на един акъл.

Колкото и да обичам да споря, тук няма как 😄

28.04.19
21:20

Христос Воскресе!
В последно време все си търся оправдания,за да не чета,затова вчера и днес се наложи да понаваксам с мат`риала. След цялото това време прекарано забит на стола резко ми се прищя да се раздвижа и ей го на резултата:
военна: 6@40,45 5@45 45
гребане: 7@40 55 55 55
напади 4х7(на крак) @40
Тия дни се надявам да завършим с ремонта на стаята и най-накрая да си осъществя една мечта, стаята ми да е спалня&читалня. Спрял съм се на нещо такова, а по-ценните книги ще ги отделя в отделен кабинет (стига да позволи мястото).
ПП: хич няма да се разсърдя,ако някой подхвърли някоя и друга идея за библиотека.

28.04.19
21:41

Интересна е и е сигурна защита срещу нападатели с обсесивно-компулсивни разстройства, но не е много практична за оползотворяване на пространството според мен.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1