Питки от карфиол с пармезан или кашкавал

5-600 г карфиол
2 яйца
60-80 г пармезан или кашкавал
1-2 с.л. смляно ленено семе

Карфиолът се смила в кухненски робот. Изстисква се с ръце, за да падне част от сока. Към карфиола се добавят яйцата, настърганото сирене/кашкавал и лененото семе. Може да се добавят чесън на прах и малко сол. Разбърква се добре и се оформят питки/кюфтенца, които се пекат 30-35 минути на 200 градуса.

След секунда ще пусна снимка.

Темата беше редактирана от Елена Биларева на 03.04.19 22:50.

Препоръчани продукти
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1