06.04.19
09:51
Здравейте! Реших и аз да споделя своя проблем. Първо да кажа, момиче съм на 27, 155см и в момента тежа 64 кг. Преди не бях имала проблем с кг мога да кажа че спокойно си стоях на 54 /55 кг не съм била слаба никога, но се чувствах добре така. От две години насам започнах сезонна работа в Англия, с това и проблема ми с килограмите. Идва пролетта заминавам, започвам работа и хоп за месец, два си ставам пак 54,дойде ли септември октомври, като с магическа пръчка всичко си се връща и аз пак съм десетина кг по-тежка. Да отбележа че за да сваля, естествено започнах да следя какво ям. Предимно протеинови храни, никакъв хляб и сладко един път в месеца си позволявах.И така, септември дойде ли, както съм в калориен дефицид, започвам да качвам. Нещото, което знам, че правя е не пиенето на вода. Може би лятото стигам до 1л,но за зимата съм сигурна че е по-малко от 500мл. Моля за коментари и мнения. Къде бъркам?
06.04.19
12:06
Здрасти!
Магическата пръчка може би се крие във факта, че в България рязко намаляваш физическата активност и увеличаваш храната?
Само може да гадаем, докато не опишеш с подробности ежедневието си там и тук, както и храната, защото 10 кг не са нещо, което се случва просто така. Не е 1-2-3 кг, които могат да варират непрекъснато.
А че водата е малко, е така.
06.04.19
13:09
Аз не съм обяснила подробно, за което се извинявам. Когато се върна, продължавам да се храня в калориен дифицит и да тотално спирам да се движа. Идва един момент, в който започвам да качвам, не 10 от раз, но да кажем по килограм на седмица. Следователно това ме демотивира, започвам да похапвам и до Коледа съм готова 😁.
08.04.19
18:24
След като продължаваш да ядеш по същия начин, както си се хранила докато си спортувала, НО в България не спортуваш, значи не си в калориен дефицит 🙂
Със спирането на движението вадиш нещо важно от уравнението. Нормално е, като не намаляваш храната и не се движиш, да качваш.
А останалото вече е ясно, след като това качване те кара вече да похапваш и още по-стабилно. 🙂
Решението е да не спираш да се движиш и в България, да продължаваш да внимаваш как се храниш и да не преяждаш по празници.
09.04.19
14:53
😊След като и тази година достигнах до тези килограми и т. к нямах особенна възможност за движение, реших да инвестирам някой лев за фитнес в къщи.
09.04.19
14:57
От февруари тренирам, спазвам някакви диети и нищо. От две седмици (след като прочетох много из сайта) започнах нвд и тази тренировка https://www.bb-team.org/workout/1284_garantirano-otslabvane-za-ambitsiozni-hora-razpolagashti-s-vreme
Сега чакам да видя дали ще има резултати.
21.04.19
21:16
.
Мнението беше редактирано от Диана Атанасова на 23.04.19 18:13.
22.04.19
08:00
.
Мнението беше редактирано от Диана Атанасова на 23.04.19 18:14.
23.04.19
09:27
.
Мнението беше редактирано от Диана Атанасова на 23.04.19 18:14.