17.04.19
09:46
Здравейте! На 18 години, ако има значение. Та, тази година ми предстои бал, обаче роклята която си взех, ми беше точна като размерите, днес я пробвам и в бедрата ми е малко голяма. По принцип тренирам, но явно съм отслабнала. Какви упражнения да правя за по бързо уголемяване на бедрата, освен клековете?
17.04.19
10:01
Здрасти!
Не е само до упражненията.
Хранене, възстановяване и най-вече - да имаш достатъчно време, за да качиш предимно от активно тегло, а не от мазнини, което предполагам не искаш. За това обаче наистина си трябва повече от месец.
Все пак - колко килограми си свалила, колко сантиметра от обиколката на бедрата? Звучи ми като да има осезаема разлика.
17.04.19
10:04
казано от Вероника Налбатска на 17.04.19, 10:01:
Здрасти!
Не е само до упражненията.
Хранене, възстановяване и най-вече - да имаш достатъчно време, за да качиш предимно от активно тегло, а не от мазнини, което предполагам не искаш. За това обаче наистина си трябва повече от месец.Все пак - колко килограми си свалила, колко сантиметра от обиколката на бедрата? Звучи ми като да има осезаема разлика.
Със около 3 см, не е такъв проблем, но не стои естествено роклята. А за килограми свалих 2 кг, понеже бях болна.
17.04.19
10:20
2 кг са нищо, ще ги възстановиш за този месец, след като си вече здрава.
Хапвай добре, тренирай цялото тяло 2-3 пъти седмично.
За упражненията за долна част, бих препоръчала клекове, хип тръст, румънска тяга, бедрени сгъвания и разгъвания.
Но слагай по-предизвикатни тежести, да не ти е прекалено леко.