Естрогенен блокер при комбинация от добавки

СЦ

30.04.19
16:46

Здравейте ,нов съм в форума и търся отговор на въпроса ми!
На 27год съм. Занимавам се с фитнес от доста време.
От към хранителен и тренировъчен режим мисля,че съм ОК.
Обичам да експериментирам и да проверявам кое ,как ми действа,та реших да направя следната комбинация от добавки за повишаване на естественото производство на тестостерон.
Продуктите ще са:
Д-аспартанова киселина,трибулус и ZMA.
Въпроса ми е следния,какъв естрогенен блокер бихте ми предложили да приемам по време на взимането на въпросните добавки. Защото не ми се рискува с тамоксифен.
Благодаря Ви предварително!

30.04.19
16:56

Екстракт от коприва по 2 грама на ден. Моят съвет е ако можеш вземи си animal test тои има хубав коплект естроген блокъри и към него надграждай. Примерно към него можеш да сложиш още грам и половина ДАА, ЗМА, трибулус, мака. Става добър стак, но излиза скъпо.

HU

30.04.19
17:00

казано от Unrivaled на 30.04.19, 16:56:

Екстракт от коприва по 2 грама на ден. Моят съвет е ако можеш вземи си animal test тои има хубав коплект естроген блокъри и към него надграждай. Примерно към него можеш да сложиш още грам и половина ДАА, ЗМА, трибулус, мака. Става добър стак, но излиза скъпо.

Приемах и трите добавки без естрогенен блокер,не мисля,че ти трябва. Не си на химия ,че да ти трябват подобни протектори.

Мнението беше редактирано от Hustle на 30.04.19 17:05.

30.04.19
17:57

То идеята мисля, че е да увеличи свободния тестостерон, за да увеличи напредъка, а не да те предпази от гинекомастия, която с добавки е много трудно постижима.

HU

30.04.19
18:11

казано от Unrivaled на 30.04.19, 17:57:

То идеята мисля, че е да увеличи свободния тестостерон, за да увеличи напредъка, а не да те предпази от гинекомастия, която с добавки е много трудно постижима.

В този случай съм напълно съгласен с теб! Мисля,че фирмата SAN имаха хубав продукт който е естрогенен блокер.

30.04.19
18:42

Чесно да ти кажа не съм пил техни добавки но пих екстракт от коприва на ноу и бях доста доволен. Много издръжливост имах, но пих по 9 таблетки на ден, което е 40 лева за 10 дни.

HU

30.04.19
18:52

казано от Unrivaled на 30.04.19, 18:42:

Чесно да ти кажа не съм пил техни добавки но пих екстракт от коприва на ноу и бях доста доволен. Много издръжливост имах, но пих по 9 таблетки на ден, което е 40 лева за 10 дни.

На Now слаб продукт не съм намерил. Аз от цикъла с въпросните добавки които автора иска да пробва ,останах доволен. Много плътности сила.
От д-аспартановата киселина взимах по 3гр,трибулуса около 3/4гр. Единствено имах лек дискомфорт в стомаха.

30.04.19
18:53

Първо, екстрактът не е от коприва (листа), а само от корена.
Второ, не е естрогенов блокер, а инхибитор на ароматазата.

30.04.19
19:04

казано от Margi на 30.04.19, 18:53:

Да, моя грешка.

02.05.19
11:52

казано от Margi на 30.04.19, 18:53:

Трето, не е АИ, а в някаква степен се свързва със СХСГ вместо тестостерона. Та ако ще е инхибитор на нещо, то е СХСГ инхибитор.
Ама колко точно е тая някаква степен е друг въпрос.

И бай дъ уей какво е това нещо естрогенов блокер? За един приятел питам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1