04.05.19
17:16
Здравейте!
От, около 3 години, близо тренирам усилено силово в, и извън фитнес залата.
Първата година постигнах уникални резултати, заради които околните ме мислеха, за фитнес-инструктор. Тогава работех в съвсем противоположна сфера.
Наблюдавайки бързата ми промяна, дори моите инструктори се учудваха, а хората около мен започнаха все по-често да ме съветват да се насоча в тази сфера.
За съжаление ми се наложи да започна нова работа, която не ми позволяваше да отделят желаното време, и постепенно изгубих постигнатите релеф и плочки, а бях изчистила всички мазнини, като и съблюдавай стриктни режими.
Начина ми на живот, на новата работа не ми позволяваше същата свобода в подбора, на правилната храна, и доста бързо качих килограми!
След месец се върнах отново, към любимите тренировки, но постигнатите резултати не успях, да си върна и до сега!
Въпреки това успях отново да вляза във форма, и доста бързо да наваксам загубеното!
В един момент сама достигнах, до извода, че съм вманиачена, и превърна хобито си в работа.
Повечето, от познанията си съм ги придобила, от практика и четене, както и от съвети на трениращи. Курс не съм завършила все още, но имам намерение.
Въпросът ми е, на няколко места вече видях обяви, за обучение и работа едновременно.
Според вас възможно ли е, да има повече такива алтернативни решения?!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
04.05.19
20:43
казано от Ивелина Димова на 04.05.19, 17:16:
Здравейте!
От, около 3 години, близо тренирам усилено силово в, и извън фитнес залата.
Първата година постигнах уникални резултати, заради които околните ме мислеха, за фитнес-инструктор. Тогава работех в съвсем противоположна сфера.
Наблюдавайки бързата ми промяна, дори моите инструктори се учудваха, а хората около мен започнаха все по-често да ме съветват да се насоча в тази сфера.
За съжаление ми се наложи да започна нова работа, която не ми позволяваше да отделят желаното време, и постепенно изгубих постигнатите релеф и плочки, а бях изчистила всички мазнини, като и съблюдавай стриктни режими.
Начина ми на живот, на новата работа не ми позволяваше същата свобода в подбора, на правилната храна, и доста бързо качих килограми!
След месец се върнах отново, към любимите тренировки, но постигнатите резултати не успях, да си върна и до сега!
Въпреки това успях отново да вляза във форма, и доста бързо да наваксам загубеното!
В един момент сама достигнах, до извода, че съм вманиачена, и превърна хобито си в работа.
Повечето, от познанията си съм ги придобила, от практика и четене, както и от съвети на трениращи. Курс не съм завършила все още, но имам намерение.
Въпросът ми е, на няколко места вече видях обяви, за обучение и работа едновременно.
Според вас възможно ли е, да има повече такива алтернативни решения?!
05.05.19
10:10
Здрасти!
Вероятно е предлагане на обучение как да работиш на конкретното място с техните клиенти и по техните разбирания, а не като цяло да те научат на кой знае какво за биохимия и физиология. Второто не вярвам да се случи.
Аз лично се надявам да има малко подобни решения, защото те, в дългосрочен план, не биха дали добри плодове.
Иначе у нас се предлагат курсове за фитнес треньори, но друг е въпросът колко са качествени и те. Ако искаш наистина нещо по-добро, ориентирай се в чужбина.
А снимката с каква цел си я прикачила?
06.09.19
17:48
Известно време услугата https://bg.alternatief.me/likealyzer анализира нашата страница, а след това дава резултатите от анализа и полезни съвети как да подобрим ситуацията. Опитвам се да анализирам една от работните си страници. Услугата ми дава следните препоръки.
Мнението беше редактирано от Lucey Baggio на 06.09.19 17:49.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече