Имам силно влечение, към фитнеса!

Здравейте!
От, около 3 години, близо тренирам усилено силово в, и извън фитнес залата.
Първата година постигнах уникални резултати, заради които околните ме мислеха, за фитнес-инструктор. Тогава работех в съвсем противоположна сфера.
Наблюдавайки бързата ми промяна, дори моите инструктори се учудваха, а хората около мен започнаха все по-често да ме съветват да се насоча в тази сфера.
За съжаление ми се наложи да започна нова работа, която не ми позволяваше да отделят желаното време, и постепенно изгубих постигнатите релеф и плочки, а бях изчистила всички мазнини, като и съблюдавай стриктни режими.
Начина ми на живот, на новата работа не ми позволяваше същата свобода в подбора, на правилната храна, и доста бързо качих килограми!
След месец се върнах отново, към любимите тренировки, но постигнатите резултати не успях, да си върна и до сега!
Въпреки това успях отново да вляза във форма, и доста бързо да наваксам загубеното!
В един момент сама достигнах, до извода, че съм вманиачена, и превърна хобито си в работа.
Повечето, от познанията си съм ги придобила, от практика и четене, както и от съвети на трениращи. Курс не съм завършила все още, но имам намерение.
Въпросът ми е, на няколко места вече видях обяви, за обучение и работа едновременно.
Според вас възможно ли е, да има повече такива алтернативни решения?!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

казано от Ивелина Димова на 04.05.19, 17:16:

Здравейте!
От, около 3 години, близо тренирам усилено силово в, и извън фитнес залата.
Първата година постигнах уникални резултати, заради които околните ме мислеха, за фитнес-инструктор. Тогава работех в съвсем противоположна сфера.
Наблюдавайки бързата ми промяна, дори моите инструктори се учудваха, а хората около мен започнаха все по-често да ме съветват да се насоча в тази сфера.
За съжаление ми се наложи да започна нова работа, която не ми позволяваше да отделят желаното време, и постепенно изгубих постигнатите релеф и плочки, а бях изчистила всички мазнини, като и съблюдавай стриктни режими.
Начина ми на живот, на новата работа не ми позволяваше същата свобода в подбора, на правилната храна, и доста бързо качих килограми!
След месец се върнах отново, към любимите тренировки, но постигнатите резултати не успях, да си върна и до сега!
Въпреки това успях отново да вляза във форма, и доста бързо да наваксам загубеното!
В един момент сама достигнах, до извода, че съм вманиачена, и превърна хобито си в работа.
Повечето, от познанията си съм ги придобила, от практика и четене, както и от съвети на трениращи. Курс не съм завършила все още, но имам намерение.
Въпросът ми е, на няколко места вече видях обяви, за обучение и работа едновременно.
Според вас възможно ли е, да има повече такива алтернативни решения?!

Здрасти!

Вероятно е предлагане на обучение как да работиш на конкретното място с техните клиенти и по техните разбирания, а не като цяло да те научат на кой знае какво за биохимия и физиология. Второто не вярвам да се случи.
Аз лично се надявам да има малко подобни решения, защото те, в дългосрочен план, не биха дали добри плодове.

Иначе у нас се предлагат курсове за фитнес треньори, но друг е въпросът колко са качествени и те. Ако искаш наистина нещо по-добро, ориентирай се в чужбина.

А снимката с каква цел си я прикачила?

06.09.19
17:48

Известно време услугата https://bg.alternatief.me/likealyzer анализира нашата страница, а след това дава резултатите от анализа и полезни съвети как да подобрим ситуацията.  Опитвам се да анализирам една от работните си страници.  Услугата ми дава следните препоръки.

Мнението беше редактирано от Lucey Baggio на 06.09.19 17:49.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1