Хранителен състав на домашен хляб от хлебопекарна - КАК?

05.05.19
21:22

Здравейте,
Тъй като често си правя домашен хляб в хлебопекарна с брашно от лимец, бих искал да го добавя в таблицата с макроси.

Продуктите са:
450гр. брашно от лимец
30кг. краве масло
1 с.л. захар
2 ч.л сол
7гр. суха мая

Спрямо тези продукти и грамажа изчислих, че калориите му са 1881kcal в сурово състояние.
Това означава ли, че след като хляба се изпече и се разреже точно на 10 филийки, всяка една от тях ще бъде равна на 188,1kcal ? Или иначе казано, как да направя сметката след като хляба е изпечен?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1