Бинтове или наколенка

12.05.19
17:04

Имам проблем с дясното коляно и забелязах, че ако го натегна с бинт се чувствам по-добре? Искам да може да се натяга повечко и в този смисъл кое е по-удачно? Ако някой е доволен от даден продукт ще се радвам да го сподели тук.

12.05.19
17:58

Най-добре е да си възтановиш коляното и да забравиш бинтове и наколенки.

13.05.19
12:12

казано от Бат Милко на 12.05.19, 17:04:

Имам проблем с дясното коляно и забелязах, че ако го натегна с бинт се чувствам по-добре? Искам да може да се натяга повечко и в този смисъл кое е по-удачно? Ако някой е доволен от даден продукт ще се радвам да го сподели тук.

Много зависи от какво естество ти е проблема с коляното. За компресия на стават и прилежащите и структури едни трибойски наколенки са достатъчни. Но ако искаш компресия на сухожилието на квадрицепса трибойските бинтове вършат несравнимо по-добра работа.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 13.05.19 12:12.

13.05.19
12:27

казано от James Hinks на 13.05.19, 12:12:

казано от Бат Милко на 12.05.19, 17:04:

Много зависи от какво естество ти е проблема с коляното. За компресия на стават и прилежащите и структури едни трибойски наколенки са достатъчни. Но ако искаш компресия на сухожилието на квадрицепса трибойските бинтове вършат несравнимо по-добра работа.

Проблемът с бинтовете е, че са трудни и времеемки за намотаване, а ако не са навити достатъчно стегнато, не осигуряват кой знае каква компресия.

13.05.19
12:29

Не мога да се съглася. Ти трибойски битнове слагал ли си, даже без да ги натягаш максимално?

13.05.19
12:34

казано от James Hinks на 13.05.19, 12:29:

Не мога да се съглася. Ти трибойски битнове слагал ли си, даже без да ги натягаш максимално?

Слагал съм колкото за експеримента и то точно с цел да видя дали ще пазат ректуса.
Проблемът е, че не знам как да ги стегна добре - точно за това говоря.

13.05.19
13:01

Те се стягат много лесно, ама е дискомфортно като са максимално натегнати.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1