Избор на блендер

13.05.19
11:54

Здравейте!
В процес на подбор на помощник съм 🙂
Искам да си меля ядки за хумус, да си правя фъстъчено/бадемово масло, но в същото време да е подходящ за смутита, шейкове и да е лесно за подръжка.
Първоначално мислех за Nutribullet, но реших да Ви попитам - Вие какво ползвате 🙂

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
Bart Simpson

13.05.19
12:34

Това е F1:
...
Иначе-всичко на braun.

13.05.19
16:36

Термомикс е ненужно скъп уред за 95% от ползващите го. А и май изобщо нямат представители в България.
Nutribullet дава удобството, че съдинката му е преносима, но за цената си е доста слаб като мощност.

Общо взето не е кой знае каква технология блендера - мотор, които върти ножове. Важното е да има мощност (поне 500 вата, а най-добре 800+), за да се справя с по-твърди или замразени плодове.

Набележи си два-три модела в пасващ ценови клас и виж какви са им рецензиите в амазон (us, uk, de).
Aз ползвам Krups KB5031 от година и нещо и нямам оплаквания. не беше и скъп (40 евро)

13.05.19
17:50

Разгледаи е блендерите на мулинекс, качествени са на прилични цени.

13.05.19
17:55

И аз търся нещо,което няма да ми отнема два пъти повече време за почистване и поддръжка от времето за приготвяне и консумиране на храната, бонус е удобството, че смилам и нося... Имам един комплект пластмаси и ножове и капаци с дръжка (мотор) пасатор,но е много трудоемко да го ползвам за бърз шейк.

14.10.20
17:37

Аз наскоро си закупих евтин блендер за под 50лв от Магпром и съм супер доволна. Уредът е с драскотина по корпуса и без опаковка, за това е на тази цена, но вече няколко месеца работи без проблем. Та исках да кажа, че и евтините уреди вършат работа.

14.10.20
23:06

Аз пък си донесох Нутрибулет Про от щатите на половин цена, но не погледнах, че е на 110V и отиде директно на боклука, купих си аналога му от Лидъл на Силвъркрест за 70лв и съм много доволен вече две години.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 14.10.20 23:14.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1