Проблем с тренировките) :

14.05.19
20:47

Здравейте, казвам се Емир на 18 години.
Тренирам от 7 месеца. Имам малък проблем с тренировките този месец и ще съм ви много благодарен ако ми помогнете.
Този месец докато на вънка има слънце няма да мога нито да ям, нито да пия. Но за мое щастие сега завършвам училище и вече не ходиме много на училище 🙂
Имам план за тренировките, които ще са 3 пъти в седмицата Понеделник, Сряда, Неделя. Тренировките се състоят от Табата с продължителност 5 минути + 3 Серии Клекове + 3 Серии Военна преса. Упражненията ще ги изпълнявам с повторения от 8 до 15 повторения ( Тренирам във къщи този месец и затова са толкова повторения).
Та ето го подробно плана за този месец:
5: 00- ( Сутринта) заспивам
13: 00- 14: 00- Събуждам се
20: 50- Изяждам 50гр. Фурми + 1 доза BCAA + 1 литър вода.
21: 40- Тренировка
След тренировка:
150гр. Ориз ( Измерен е суров)
400гр. Пилешко месо
350гр. Извара Жоси
3: 50- ( Нощ)
8 Белтъка
70гр. Овесени ядки
50гр. Орехи
50гр. Фурми

Малко информация за мен:
Ръст- 166см.
Тегло- 69кг
Тип тяло: Ендоморф
Нямам много стрес в живота ми.
Тренировъчния ми стаж в залата е 7 месеца.
Поддържащите ми калории този месец са около 2400- 2500
Това са макросите за храненето ми през този месец:
Протеин: 174гр.
Въглехидрати: 247гр.
Мазнини: 54гр.
Калории: 2,260

Изключил съм жълтък от яйцата защото съм алергичен към него и се отразява тази алергия на лицето ми 😄
Та въпроса ми е дали съм го измислил добре. Не изпитвам никаква умора. Благодаря предварително.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1