26.05.19
11:29
Здравейте, проблемът ми е че, ми трябва гейнър за маса но не обичам сладко просто не мога да понасям сладко когато ям го повръщам организма ми не го харесва, и да попитам знаете ли добавка за покачване на маса която да не е сладка?
Благодаря за вниманието!
26.05.19
12:12
Абе защо като се каже “покачване на маса”, всеки тръгва за разни добавки. “Добавката” за покачване на мускулна маса, се нарича храна-месо, яйца, млечни продукти, ориз, картофи, салати от зеленчуци и т.н. и т.н. Сладко, бяла захар, тестено и др. подобни въобще не ти трябват. Яж горните неща, нагоди ги така, че да си в калориен излишък и тренирай.
Попрочети малко-тук има тонове инфо в статии за хранене, смятане на калории и тренировки.
Не се сещам за неовкусен гейнър, но има много протеини с тези характеристики. Особено хидролизата и изалата на NOW. Храни се качествено както каза колегата и ако искъш допълни с някои от тия протеини. Аз примерно си взимам големи консерви с телешко по 600 грама и след тренировка една такава консерва и 500-600 грама ориз с грах, моркови и царевица + 2 дози протеин ми идва много добре в период на качване и резултата си е екстра.