28.07.05
17:25
Ако не съм улучил мястото на темата , извинете ме.Във форума на kaldata.com е въведена репутация на потребителите.Потребители с над 100 поста могат да гласуват положително или отрицателно за репутацията на някой потребител.Пример: За неизползвана търсачка минус 1 , за неправилен правопис минус едно.Друг пример: За бърз и изчерпателен отговор плюс 1. За добър стил на писане плюс едно.Не съм много сигурен ,но май при минус 7 репутация се отнемат правата за постване на нова тема за 30 дни.Предлагам ако има възможност и в този форум да се въведе тази система.Според мен така може да бъдат предотвратени повтарящите се теми.По този начин потребителите могат да бъдат “накарани” да използват търсачката, за да не им спадне репутацията.Естествено е че трябва да има разумни причини за гласуване за репутация, а не например някой да наговори приятелите си да му гласуват репутация 10-20 и нагоре , а пък тоя да продължава да спами форума и да не използва търсачката.Мисля че предложението е добро и заслужава да му се обърне внимание.