01.06.19
11:40
Здравейте, време е и аз да си направя дневник, тъй като тренировките ми куцат
здравата. Тренирам меко казано хаотично, къде поради ангажименти, къде поради разсеяност и тн. Казвам се Станислав и съм от София. На 26 години съм, 83кг при ръст 178-180 😄 Зависи от повода. Дълги години съм тренирал ръгби и имам някои травми, които си ме преследват неизменно.
Така, сега по същество. Работя 2 на 2, т.е. Дневна, нощна - два дни почивам. Тренирам по сплит 4 пъти седмично. В момента правя баналните комбинации като гръб с трицепс и тн. Заради работата тренировките са през ден. Изглеждат така:
1. Гърди и бицепс
-лег 4х8
-преса 4х10
-кросоувър 4х12
-кофи 3х отказ
-сгъване с лост 3х8
-сгъване дъмбели 3х8
2. Гръб И трицепс
- гребане с щанга 4х10
- вертикален скрипец 4х10
- набирания 3х отказ
-френско 3х8
- разгъване на скрипец 3х10
3. Рамена
- раменна преса с лост 4х10
- вертолет 4х10
- преса с дъмбели 3х10
- разтваряне в страни с дъмбели 3х12 или отказ
4. Крака
- клек 5х5
- разгъване 4х12
Темата беше редактирана от Бат Милко на 01.06.19 11:41.
01.06.19
12:25
Според мен при такава подредба на работното време и почивните дни, най-удачния вариант би бил горна-долна или бутащи-дърпащи в двата почивни дни. При горна-долна или бутащи-дърпащи ще тренираш по-често мускулните групи за по-къс период, т.е. да кажем: горна, долна, работен, работен, горна, долна, работен, работен. Или комбинацията по същия начин с бутащи, дърпащи.
ПС....Как ги тренираш през ден, като си дневна, нощна.
Мнението беше редактирано от Деян на 01.06.19 12:30.
Днес съм на работа. Храната:
500гр. Телешки кюфтета
6 яйца (4 цели)
100гр. Кашкавал
100гр. Сирене
200гр. Картофи на фурна
Салати
Тия дни нямам грам апетит. Дори и това количество го ям трудно.
Мнението беше редактирано от Бат Милко на 01.06.19 12:35.
казано от Деян на 01.06.19, 12:25:
Според мен при такава подредба на работното време и почивните дни, най-удачния вариант би бил горна-долна или бутащи-дърпащи в двата почивни дни. При горна-долна или бутащи-дърпащи ще тренираш по-често мускулните групи за по-къс период, т.е. да кажем: горна, долна, работен, работен, горна, долна, работен, работен. Или комбинацията по същия начин с бутащи, дърпащи.
ПС....Как ги тренираш през ден, като си дневна, нощна.
Преди дневната тренирам, бачкам дневна, в деня преди нощната смяна пак тренирам. В деня след нощната почивам и на другия преди дневната пак тренирам. В деня след нощната смяна не ми е оферта да тренирам, смазан съм.
Мнението беше редактирано от Бат Милко на 01.06.19 12:36.