08.06.19
08:37
Здравейте! Който следи дневникът ми, знае че имам психично заболяване (шизофрения). Проблема е там, че се случват периоди в които имам огромна загуба на сили. Получавам задух, мускулна слабост, трудна концентрация и трудно средоточаване. Силовите тренировки много ми помагат да се справям със болестта ми, но там е проблема че поради горните изброени симптоми, силите ми стигат само за едно упражнение. Докато отмине този период, смятам да тренирам по следния начин, ден 1 лег с пауза, 3-5 серии х3-5 повторения. Ден 2, преден клек 3-5 серии, х3-5 повторения. Ден 3, тяга 3-5 серии, х3-5 повторения. И така повтарям. Накрая имам сили за 2-3 серии колелце от колене и планк. Ще правя корем след всяка тренировка. Спрях се на тези три упражнения, защото са можеби най-основните. Ако започна изпълнение на второ тежко упражнение за деня, горните симптоми се засилват. Което от своя страна води до риск от травма или изпадане в нервна криза. Не искам да се отказвам от силовите тренировки, защото виждам добри резултати и спорта като цяло ми помага, малко от малко, да си контролирам здравословния проблем. Благодаря предварително на всички за отделеното внимание!