12.06.19
21:08
Здравейте! Целта ми е да изчистя мазнини по бедрата, целулита и да стегна тялото. Висока съм 1.67, и тежа 60 кг. От около месец, 3-4 пъти седмично правя HIIT тренировки с кростренажора - 20 минути след ставане, половин банан и малка чаша кафе с лъжичка кокосово масло. Пия зелен чай, и магнезий след тренировка. Започнах с 10 мин, сега стигам до 25, 30сек.бързо и 30 сек.умерено. След кардиото правя 2 серии клякания по 15 повторения, 2 серии коремни преси, упражнения за ръцете, страничен и класически планк и стречинг.След 30 мин хапвам една филийка хляб с бекон, или само парче бекон, не изпитвам глад. До обед хапвам нещо сладко, но не всеки ден, хляб и газирано избягвам. През ден правя антицелулитен масаж вкъщи със загряващ гел за бедрата. Въпроса ми е защо толкова бързо качвам мускулна маса и бедрата и дупето ми се увеличиха, а свалям паласки, и как да използвам различните степени на кростренажора. Много ще бъда благодарна ако някой ме насочи.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 12.06.19 22:46.
Увеличи кляканията, не се притеснявай от мускулната маса, храненето ти е предимно от въглехидрати и наситени мазнини ( бекона и сладкото ). Замени тоя банан с друг плод като боровинки, малини, ягоди.., замени бекона с пилешко и риба, а хляба ако можеш си вземи черен, а най добре го махни напълно. Зеления сутрин и преди тренировка е най-добре. Вкарай и малко ядки в храната си примерно по 50 грама орехи, които са богати на йод, за да произвеждаш достатъчно хормони от щитовидната жлеза и да набавиш полезни мазнини. Дай си време примерно 2 месеца и ще видиш страхотни резултати.
14.06.19
22:17
Здрасти!
Няма как да си качила чак толкова мускулна маса за един месец, с тези тренировки и с това хранене.
По-скоро усещаш мускулатурата си по-тонизирана спрямо преди да започнеш тренировките.
За целите ти обаче, е добре да намалиш това кардио и да включиш повече силови упражнения.
Относно храната е нужно да опишеш по-подробно и повече примерно дни, но ми се струва, че е небалансирана.