♂️

24.06.19
14:31

Последно време съм изгубил рутина. Пускам едно тефтерче за дядо Санбат (Сатурн по ромейски), да покажа порядък в труда. Нямам конкретни спортни цели - където искам да съм, съм. Преди години спрях да ходя на щанги че нещо взе да ме мързи много. Не разбрах какво точно ми омръзна в цялата работа, но за сметка на това не ми беше омръзнало да подържам машината в добро здраве. Последно в гимназията след известно време посредствени тренировки и диети станах много зарибен на трибоя за няколко години, сетне намерих още по-якия спорт - силов многобой. Многобоя не продължи дълго време, едно лято. Скараха се пича дето ме тренираше (Владо Ризов) и тренера на залата (Здравко Стоичков), след което останах на сухо. Продължих да ходя на тая зала в Славия, смених от многобой на олимпийски движения, но не беше баш мойто. Успоредно с това, па и в последствие експериментирах допълнително, бях дал шанс и на кросфита като бруталния спорт за бруталните машини. Много ме мързи за тоя тип трениране, иначе само много добри отзиви имам. По някое време започнах следване във ВУЗ и от тогава само по изключение съм влизал във фитнес зала.
Аз друго успях да скалъпя по време на следването ми. Поставил си бях за цел някак да внедря атлетиката в бита. Доста се озъртах, кърски професии колкото щеш, но в крайна сметка се задържах в един дърводелски цех. Братче, фермерски разходки да искаш! Тяга се прави по цял ден, все носиш талпи, дънери и трупи. С единия колега набор се бъзикаме как ръцете ни станаха менгемета за броени седмици. А монтажи като има - иди носи масивни дъбови изделия нагоре по стълбите 12 етажа щото за 5см. не се побира нещото в асансьора. Работя за цигански пари, но физическото натоварване което целях не можеше да бъде по-перфектно - получавам наготово многобой + кросфит взети заедно, хващам занаят, изучих устройство и работа с някои големи стационарни машини, и за капак на всичко в края на работния ден след всичките тия подаръци аз допълнително получавам дневен надник, който е на стойност колкото една месечна карта за фитнес. И за добра мера от години се движа навсякъде с колело - всяка сутрин и вечер за работа по няколко километра е абсолютния минимум. От където и да го погледнеш, това в София си е интервално кардио по два пъти на ден.

Тоя казус временно го считам решен. Сега обаче друго ме зариби. Зариби ме едно наблюдение, което направих когато преди време експериментално бях пробвал вегански да ям. Направи ми впечатление тогава, че въпреки страхотния вкус на храните и обилните количества, все бях гладен и все бях недоволен. Някак все преял, но недохранен и все благи храни яде, но апетита беше все ненаситен. Отрезвяващо беше как всеки път като хапнех месо и живвах. Тогава не го отчетох като голяма работа защото нямах контекст, но сега имам причини да подозирам че човек си се ражда с физиологическата интуиция за това кои хранителни вещества в организма са в излишък или недостиг.
Втората лампичка ми светна като наблюдавах котката си - покрай него започнах да обръщам повече внимание на хранителните навици на животните. Казваха ми да порцирам храната на животното, че някои ядяли до самозабрава. Моя не беше такъв. Даже тия котки и кучета дето ядат до самозабрава са някакво изключение, а почти всички останали които съм наблюдавал си знаят и кога, и по колко. Даже съм се чудил защо някои меса котката ми ги предпочита понякога и убива за тях, а в други моменти са му безразлични. Същото нещо се е било случвало с мен когато с недоумение в края на маратон с колелото разбирам че най-вкусното нещо на света за мене в тоя даден момент е кокосова вода и/или авокадо - храни, които във всеки един друг момент са ми някак неприятни... Авокадото си ми е направо противно... После събрах две и две и разбрах че калия в клетъчните депа се отделя от организма главно чрез изпотяването и за разлика от витамините, чийто излишък се складира в черния дроб и от там организма си тегли необходимите количества с дни напред, то минералите трябва по-начесто да се приемат тъй като се изразходват ден за ден и тялото ми почти няма метод за съхранение в системата. И се получава следното: единствения момент, в който тия висококалиеви храни ми се услаждат, съвпада само и единствено с моментите, в които съм отделил собствените си калиеви запаси.
Сетне тая хищническата диета дето стана много вървежна на запад я практикувам доста, но при нея чак след известно време става ясно че няма ли млечни продукти, няма калций и няма ли цитруси или градински зеленчуци, няма и витамин Ц. Като бях спрял млечните продукти се хванах как съм започнал да правя нещо, което никога не съм правил, и то съвсем безсъзнателно - като си пека пиле, започнах да кльопам и меките кости. Може да е съвпадение, но добих вкус и за една отвратителна за мене храна, цацата, и се чудя дали не е заради калция в костиците. Витамин Ц на тая карниворска диета може да се набави ако ядеш миди всеки ден или се натровиш от черен дроб, тъй като костния мозък, сърчица и дробчета имат доволно количество желязо, но ако решиш да си осигуриш витамин Ц-то от дроб, смятай че си се отровил с желязо преди да си набавил витаминчето. Апропо забравих да спомена, че хранителните добавки са забранени, ще ставам абориген. И така, 1-2-3 седмици без витамин Ц и като отворя един буркан с айвар, го изяждам наведнъж, и то въпреки вкусовото ми презрение към патладжана. Цитрусите също са отвратително семейство плодове за моите вкусови рецептори, но след някоя друга седмица carnivorous feasting и лимона ГО ЯМ ЦЯЛ С ВСЕ КОРАТА КАТО ЯГОДКА сешсе. Риби също презирах доста, но когато не ядеш салати със седмици и щеш не щеш прояждаш риба - сьомга, скумрия някои видове, риба тон и други морски и речни дарове са единствения източник на магнезий който някога ще видиш ако решиш да го караш хищническата.

Иначе казано, аз с цялата тая работа дето изписах исках да изразя наблюдението си че е възможно човек да се храни хем интуитивно, хем правилно. Винаги го е имало това ‘дето едни казват да си слушаш тялото, че то знаело най-добре, и като противотежест на това ги има и другите, които казват че ако си слушам тялото, няма да стана изобщо от леглото сутрин и ще се разкапя от мързел и кльопачка. Втория вариант беше моята истина кажи речи цал живот. Новото сега е че за пръв път в първия е истината. Това сега за пръв път го виждам вероятно защото периода, в който се намирам в момента, е и най-продължителния интервал от време, в който не съм ял захарни изделия, пакетирани боклуци и всякаквите там тестени и нишестени разядки. Затова се потупвам сам по рамото и отварям дневник. Казах вече, дневника ще ми даде систематиката и рутината за да знам какво правя. Аз от месеци си водя такъв дневник в главата, но все забравям нещо или все не ми излизат сметките, затова почвам да пиша. Няма да има опис на тренировки защото е невъзможно да предам дословно цялото разнообразие на натоварването през деня. Ще има опис на това какви храни влизат в мене, как излизат и дали ми е гот от цялата работа. Добре сте ми дошли на госте.

п.п. Обичам да пиша.

Темата беше редактирана от Thrashmetal на 28.06.19 01:00.

24.06.19
19:30

Качвам снимка за влага на очите, това е текущото положение от една година цехова работа с променлива диета - първите месеци доста въглехидрати вкарвах, главно тесто да върви с мършата, но после открих постенето и въглехидрата отпадна изцяло. Поне в очите ми, де, аз пак си зареждах от време на време, и то от лакомия или успокоително. Гладолечението доста ми отвори очите за седитивните свойства на повечето въглехидрати, разбирам как аз самия съм го ползвал доста в живота си и също така виждам когато другите около мен го правят със същите мотиви. Та, сега сме скарани. Бях им сърдит че нямам плочки и около нова година си обещах да имам.

Ей го на, 59кг. с мокри дрехи. Това да служи за отправна точка, че като изключим снимките за шофьорските курсове, аз не съм се снимал от както избраха Обама.

24.06.19
22:57

Днеска ден почивен. Разходих се до центъра с колелото в най-големия дъжд - цаката е в синтетиката. Рашгард за горнище, долнище бермуди тип бански и едни гумени цървули. Така цял следобед съм до кости мокър, но във всеки един безистен мога да изсъхна за минути.
Казах че няма да описвам тренировки, ама правих малко набирания като се прибрах.
6х12 за здраве

24062019

330млл. комерсиално алое вера
150млл. кафе чисто

2бр. едри скариди
300-400гр. врат + бут пържени в мас
100гр. биволско сирене

50-100гр. сух шпек
50-100гр. кашкавал
3бр. М яйца в 50гр. масло, олио
1/2 домат
100гр. биволско сирене


Тоя пичага просто изкарва някой лев, но аз така или иначе си бях зарибен на алое вера като напитка, тъй като напитките подходящи за някакъв кетонен режим са в оскъдица, аз чайове много не обичам, обикновена газирана вода с лед и лимон за вит. Ц, кокосовата вода без добавена захар също ми върши доста добра работа, а в краен случай има едни сокове Аспазия дето имат разни химии с 0 калории и захар, но с подсладители. Ето наскоро се светнах и за това. Скъпо, мамка му, скъпо и то и кокосовата вода, но човек си прави сметка.

Мнението беше редактирано от Thrashmetal на 24.06.19 23:21.

24.06.19
23:13

Eкстремни глупости дрънкат в клипа.

25.06.19
23:04

Много се радвам на гръмотевици. Иначе хубаво нещо е отпуската. Пара в джоба си да имаш също не е зле.

25062019
Ставане в 8:00

150млл. кафе, цигари, коз - лакомо всичко
1ч. йога асани свободен стил

2бр. М яйца / 50гр. масло / 100гр. домат
50гр. плосък хляб / 100гр. биволско сирене / 50гр. кашкавал

Цял ден на колелото. Днеска сервизирах един стар bmx от гаража, без колче и седло, без спирачки... И направо ми се разкапаха рамената и прасците от тая въшка. Тъкмо натоварването е антагонистично спрямо вчерашните набирания.

1.5л. окф алое вера въпреки балъщината на тоя клип, щото аз се срещам все с хора, все по градинки и компании и нямам много начини да избегна бирата. Па да си кажа правичката пак си се черпих една бира в края на деня.
330млл. бира

Овчарска салата:
1/2 розов домат / маслини / кашкавал
50гр. сух шпек
100гр. пушена сьомга рагу
50гр. лютеница без добавена захар
50млл. кафе

1бр. кокосов орех

Овчарска салата отново на втора вечеря.
Трудно я доядох, хапва ми се готвенко. Вадя пилешки крилца от камерата и утре си пека на фурна с някоя друга гъба и/или морков.

0млл. вода за деня

25.06.19
23:31

Успех ти желая, прочетох дневника ти. Пишеш увлекателно. Наистина ли си 59кг на снимката? И колко си висок?

26.06.19
00:15

Ице, 170 санта съм висок, ама на 26 години продължавам да раста мамка му и прасе.

edit: точно на тая снимка от завчера съм сигурно 65! Баси майката колко ядохме тоя сбор уикенда! Но от край време 59 ми е златната точка, щото беше яко като ходех 100кг. танк преди като вдигнах 220 тяга за пръв път, но и това да си тънък като слама и брз као кобра си е супер яко изживяване.

Също така ми се  щеше да имах някакви “преди” снимки да се вижда какъв тънък шишко бях като спрях с щангите. Едни тънки китки, вратле, тесен гръден кош и като седне пупата все скрива колана. Знам че съм младолик, но не ми се щеше да съм направо бавноразвиващ се, защото днескашно време това определено не е случая. Да не говорим за най-големия ми комплекс дето ми пречеше да обличам определени тениски, че супер много ми бяха набъбнали зърната и диагнозата беше гинекомастия.

ПО СЛЕ ПИСС

Искам да изпиша някои неща за постенето. Затова стана фикс идея орелефяването, за което най-голям успех получих когато започнах да правя сухи пости без вода, воден пост и интервален пост (intermittent fasting). Идеята на водния пост беше че това елиминира всякакви метаболитни процеси и действа като филтрация от една страна, детоксикация от друга. Autophagy се нарича процеса на вътреклетъчно хранене, който не се докопва първо до мускулната маса в състояние на глад (както се вярваше и продължава да се вярва - гладолечение му викахме презрително), ами изпървом се избират болните и старите клетки по тялото и се рециклират те. Направи ми впечатление, че тоя мъртволяк и боклук по очите, микроскопичните телца които се открояват когато се вгледате в бял монитор или в небето, след ден-два-три воден пост и изчезват от погледа ми - колкото по-дълъг поста, толкова по-чисти очите. Тоест вътреклетъчното хранене е буквално, човека каквото има. Чак след това започва сериозна необходимост от АТП аденозин трифосфат, който може да се извлече от подкожните мазнини до колкото ги има, и чак след изчерпването на този ресурс започва истинското самоизяждане на важни тъкани... А, да не говорим че изкарвам плочки за един или два двудневни или тридневни цикли на воден пост, при това независимо дали съм се освинвал цяла седмица преди това!
Сетне, сухия пост имал съвсем друга цел и съвсем друг чалъм. Разликата между водния и сухия е малка, но съществена. Сухия пост вкарвал тялото изключително бързо в режим на жажда, при което се случва същото нещо като при вътреклетъчното хранене, само че в тоя случай е пиене, и главния източник на вода в тялото в случая започва от подкожните мазнини. Изненада, а? Страхотен ресурс, служи хем за храна за запас, но служело и за вода. Та за да утоли жаждата за хаш две о, тялото троши главоломно мазнинния запас с цел подържане на жизнените функции. С това отслабнах аз, с това отслабнаха майка ми и баща ми, с това отслабва и един колега и за сега това ни стига. Аз съм добре запознат с фитнес културата на американското общество и тия хора съвсем са запалени и поляризирани на тая тема в момента. Като цяло се прави временно и задължително се захранва и запоява накрая въпреки изкушението глада да продължи прекомерно дълго (или често) с цел да продължават да спадат повече и повече килограмите.
И накрая за това, дето братята американци наричат вече OMAD, one meal a day, дето преди беше warrior diet и него си го правя още от гимназията, туй наистина ме отучи да търся утеха в храната при всеки малък стрес и наистина регулираше телесното ми тегло добре въпреки своеволията в диетата.
По същество най-сетне - дотук съм научил това, и не знам дали е вярно така казано, ама така изпълнено си работи като по образец! Опитвам се някак да комбинирам всичките тия неща, за които знам че работят. Знам и че кетогенната “диета” определено е за предпочитане за мен лично пред стария глюкозен метод на зареждане. Знам и че като имам зор да снема възпаления или други дразнения някъде по организма мога да мина на изцяло хищен режим с яко мазнини и сланина, в който ще мога дълги периоди от време да се възстановявам без да умра от глад, безсъние или умора. Всичко това дотук беше сравнително лесно за интегриране дори в студентския живот или по улиците. Сега остана фината настройка. Като за пръв път сядам да уча за минералите и витамините си давам сметка защо преди множко време имаше такъв бум на разделното хранене и разбирам защо толкова хора са се абонирали вокално за тая идея, само че още не съм намерил кога да седна сериозно да сметна горе долу от кое колко ми трябва и кои храни по колко от какво дават и кои неща задължително се приемат отделно, като калций и желязо, или пък неща които се приемат задължително заедно като вит. К1 и К2 с разните там минерали за пълно усвояване, и даже имало и неща които трябва в баланс да се взимат, видите ли. Магнезия и калция работели в синергия за стягането и отпускането на определени тъкани, а пък натрия (сол) и калия трябвало да са в баланс поради трети и пети причини.
Начинанието не става никак по-лесно с това че много от тия витамини и минерали нямат просто 1-2 главни функции, ами тия съвсем не са хаирсъзи и имат по 1001 функции дето само доктор Хаус може да се сети че си болен щото точно тая тръба е счупена и не може да доставя тоя минерал на оня орган.

п.п. №2 Много се кефя на дневниците на някои хора сега и направо ми се доходи на фитнес да държа лостове в ръките си. Но най-вече видях че и ДЕДМЕНУОКИНГ си пуснал тефтерче и бори абсолютно същите демони като мене. Мартине, пиши ми мой. 😄 И аз ги правя тия маймунджалъци вече известно време и мога да дам акъл.

Мнението беше редактирано от Thrashmetal на 26.06.19 00:51.

Увлекателно пишеш 🙂

Добре дошъл при дневниците!

27.06.19
02:41

27062019

Събуждане в 8, ставане в 10:00
150млл. кафе с 0.2мг. LSD без захар хе-хе

Следобеда на шосейката
500млл. вода от зелен кокос, 75гр. печени тиквени семки - К + Ma + Na бомба

2бр. агнешки кебабчета
2бр. телешки кюфтета
50гр. домашна лютеница

3бр. печени пилешки крилца с костите
150млл. кафе чисто
1-2ч. йога асани за падмасана на слънчева баня

500млл. кокосова вода
3бр. пил. крилца
6бр. орехи

0млл. вода за деня


Един акъл за печивата и като цяло за приготвянето на храната на изцяло месоядната диета - цялостната умора, трудното ставане от леглото сутрин и други симптоми на недохванване ме принудиха да измисля “cheat” “храните” на карниворското ядене, което всъщност го приближи доста до “палео” диетата - буквално на всяка манджа мерудия за К2, и също на всяко печиво/вариво/пърживо етц. се слага обилно червен пипер за вит. Ц, а от олиото и маслото - съответно витамин Е и А. Тоест чрез овкусяването мамех като не спазвах правилото “само месо”, но си набавях каквото ми трябваше и за кратките интервали в които съм го правил стриктно се чувствах отлично защото то си продължи да функционира като един вид краткосрочна елиминационна диета. Харесва ми идеята че растенията са лекарства, чайове, подправки и т.н., но не и храна.

п.п. Скоро време ще получа тестер за кетонни телца в урината да сме наясно точно колко бира изкарва оного от процесите на кетоза. Също в тоя ред на мисли утре ще питам в някоя аптека дали се продават такива уреди за диабетици дето измерват кръвната захар и глюкозната/инсулиновата активация, да разбера кои храни за мен лично предизвикват глюкозна активация и инсулинов пик като на тоя клип:

Мнението беше редактирано от Thrashmetal на 27.06.19 03:11.

28.06.19
00:25

Не намерих глюкомер. Иначе цял ден на пазар и домакинска работа, но ми се щеше да се разландисвам пред компютъра и да го изгладувам днес, а утре да доям едни картофи за зареждане и да ми се махат от къщата вече. Уви:

28062019
Събуждане в 8, ставане в 10 - трябва да спра да го правя това, успиването задължително ми прави ставането после по-мъчно.

2бр. яйца XL бъркани / 30гр. масло / 50гр. козе сирене / домат / магданоз
150млл. кафе - пак почнах да пия често. И това допивам, че ми го донесоха, и то да ми се маха от главата.

500млл. кокосова вода
Тичах яко: западен парк - народен театър - гробищата на малашевци - обратно до народен - обратно до западен парк. За кво са ти цигари като има такива прашни улици.
500млл. кокосова вода

200гр. шпек + 500гр. шопска салата - розов домат, краставица гергана, 150гр. козе сирене, маслини, магданоз, олио
150млл. кафе, к’во като е 23ч.

2бр. яйца XL бъркани / 30гр. масло / 50гр. козе сирене / домат / магданоз
1.5л. газирана вода за деня - издържах! Милилитър бира не съм близвал днеска, а не е като да не ми се щеше.
~120гр. белтъчини всичко на всичко (зависи колко му даваш на шпека)

Утре ще видим дали ще има картофи с пържолите. Ако съм грохнал след днескашната улична одисея, ще има.

п.п. Напуснах работа.

Мнението беше редактирано от Thrashmetal на 28.06.19 00:49.

28.06.19
22:44

28062019
Ставане в 9

150млл. кафе с мляко
Колело 20-30км.
650млл. сок от моркови

2бр. яйца XL / 50гр. козе сирене / 50гр. шпек / 30гр. масло / домат / магданоз / олио
150млл. кафе + 150млл. сгъстено мляко

2бр. вратна пържола с кост / 50гр. кашкавал / магданоз / сок от лимон
500млл. сок от домати
150млл. кафе + сгъстено мляко

2бр. яйца XL / 50гр. козе сирене / 30гр. масло / домат / магданоз / олио
330млл. кокосова вода

0млл. вода за деня
~150гр. белтъчини


п.п. Хубаво описвам протеините, за мазнините мисля че е все тая (колкото повече, толкова по-добре), но може би няма да е лошо да започна да описвам въглехидратите като цяло - захарите в тия неща дето ги пия през деня може да се окаже че се натрупват и оказват повече влияние от колкото да съм предполагал. Верно че кокосовата вода има 2гр. въглехидрати на 100млл. съдържание, сиреч пренебрежимо количество, но както се вижда тия неща ги пия с литри заради единия калий - една кутия 1л. кокосова вода значи има 20гр. захари, а това са толкова въглехидрати, колкото в една обилна супена лъжица мед. Верно също така че я дават с нисък гликемичен индекс в нета, но като цяло няма да е лошо да седи като информация, щото аз отскоро го правя това с тия сокове и ако случайно има нещо в бъдеще - да се знай.

п.п.2 За информация относно съдържанието на хранителни стойности черпя от тая база данни: https://tools.myfooddata.com/nutrition-facts.php

29.06.19
23:46

29062019
Ставане в 8, кафе с неподсладено кондензирано мляко, 7х12 кофички за закуска и после с колелото из центъра. Цял ден нямам никакъв апетит. Единствено дето се излъгах да вечерям едно контрафиле с яйца и кашкавал + чаша доматен сок.
~1л. газирана вода за деня

п.п. Сега след като супер изведнъж напуснах работа, което ще рече че не ходя на “тренировки”, аз си нямам представа какво предстои от тук насетне. 😄
Ще продължавам да описвам както досега, макар и на първо време безцелно, защото ако трябва да бъда честен нямах търпение началото на дневника да съвпадне с края на отпуската и да ги комбинирам двете. Сега трябва в движение да измисля нещо интересно.

01.07.19
12:52

Vacant… Coming soon!

06.07.19
21:49

На снимките #1 ми е новото работно место, а на #2 ми е новата диета. Не описвам щото няма нищо научно-информативно за бъдещето. Още няколко дни има до края на събитието, след което ще съм събрал достатъчно пари да си купя още някоя друга седмица безвремие и експериментиране. Ще пиша тогава.

13.07.19
09:30

Връщам се в залата.

13072019
  Демонтирахме съораженията, легиона продължава турнето в Киев. Не ме взеха с тях, наемат местни работници за по-евтино - с мене чак догодина.
Една седмица изкарах на полето в с. Мрамор на хляб и вода. Тъй както идвам от един месец кетогенна диета, ме изненада че докато работехме съм свалил съм 2кг. и се орелефих още повече. Но това не е толкова голяма изненада, де - работата беше много, а аз дори за минутка не сядах да почивам, даже като ме видяха че темпото на работа се определя спрямо мене, ми дадоха радио и ме е направиха бригадир на циганската дружина. Славни времена...

  Иначе календара бърза нещо, много хаос, няма два еднакви дни. Ще се наложи пак да тръгна на фитнес за поне месец, искам малко порядък в графика (какъв график? трябва ми график, трябва ми дневник в бб-тийм). С това май е време да обявя най-сетне новата дългосрочна цел. Досегашната дългосрочна цел беше да си се разхождам с орелефени плочки по улицата. Това стана още миналото лято. Сетне исках да изкарам достатъчно седмици/месеци без въглехидрати за т. нар. fat adaptation - което също считам за успех, защото преди това аз не можех да си позволя дори един уикенд въглехидратни пиршествувания без да има последици, докато сега виждам че вече мога като каракачанките да я карам с дни, дори седмици само на тестени изделия и закуски без да се омазнявам дори грам (апропо това на тоя етап вече е независимо от нивото на физ. активност).
  И така, следващата задачка закачка е малко по-посредствена - покачване на мускулна маса. Целя да имам възможно най-дебел врат и широки плещи, възнамерявам да постигна това с цялостно покачване на телесната маса + особен акцент върху упражненията за врат. Продължавам с доказалата се стратегия “бавно, но сигурно”. За тактика избирам добрия стар “метод 25” като за вработване, а вече това в каква форма съм ще определи допълнително как ще си доизмисля упражненията тренировките. Допълнителна особеност е, че ще продължа с кето диетата и ще следя много внимателно как се чувствам. Ще си взема мерки от цялото тяло като в доброто старо време, ще обявя някакво начало тия дни и ще се видим в края на инстанцията.

Надъхан съм, изгарям от нетърпение да видя колко ми е нетренирания от години трибой. Довечера вечеряме железо!

п.п. Не, не довечера... Излизам веднага, ще разкажа след малко.

edit: Е*и му майката 😄 От 5 квартални фитнеса два са фалирали, един е в ремонт, един не разбрах дали не са отпуска и последния иска 10лв. вход за единична тренировка. Бая не съм в час. И понеже не вярвам в случайни неща - по път докато обикалях квартала ми се обади прещипания нерв на гръбнака, сякаш е по-правилно да кротувам. Нищо, и утре е ден.

Мнението беше редактирано от Thrashmetal на 13.07.19 10:29.

15.07.19
09:01

Пичове, няма какво да се скатавам. Ходих на зала и от срам не знам какво да кажа. Много мразим такива отрезвителни шамари.

14072019, вчера

клек
лег
тяга

Без думи. 150кг. тяга ме отказа. Нали ръцете ми беха менгемета? С прав хват тръгнах да изпускам щангата още на 120. Колан нямаше в залата, фитилите свършиха работа до някъде. На лежанката не посмях да сложа повече от 50кг. за повторения, ръчичките ми трепереха като на аматьор и рамената ме болят. На кляканията също не сложих повече от 50кг. щото лоста ми убиваше много на гърба. Единственото хубаво в цялата ситуация е че от йогата имам перфектна форма на тягата и клековете са си олимпийския ass to grass, a преди правех главно сумо тяга заради късата амплитуда и плитки клякания че ме захлупваше щангата.

Гледам световните рекорди за категория до 59кг. и като цяло имам много работа - тия пичове вадят 500-600-700кг. сбор от трите движения, а аз още живея с илюзията че работата тренирала тялото. Е, не е така! Прави са били чичаците да ми обясняват че работата гърби, а не те прави здрав. Много ми е кисело. Заебавам ги тия цехаджийски гупости, взех каквото взех от там и сега е време да си бръсна и отивам да ставам авиомеханик. Не знам кога и как, ще взема още една бакалаварска степен ако трябва, но вече тежко ще се носи само за удоволствие и здраве.

Thrashmetal не може да си влезе в акаунта, аз съм Thrashmetal2 (някой мод да помага - сайта не ми разпознава електронната поща, не съществувала).

  Суеверен съм и затова си затраях за около месец, не една работа съм урочасвал така като слагам рибата в тигана преди да съм я хванал. Интервюто мина много добре, очаквам обаждане до края на седмицата и ставам стажант - младжи авиомеханик.
  Иначе правя кръгови тренировки, лигавя се, вече тялото ми е мисля достатъчно в час и ще мога да започна да си правя врата дебел в най-скоро време.
  Също така до г/д едно новолуние време семейството ме напуска по живо по здраво и ще имам пак доста месеци възможност за строга дисциплина - сам е най-лесно. За сега си кльопам сравнително безразборно щото живота ми е динамичен и имам нужда от допаминови почивки... А и ми се струва че скоро време ще се наложи да се простя с немалка част от свободата на младините ми щото след последната четвъртина от тая година вече нищо няма да бъде същото, та и затова продължавам да си трая известно време. Аз ще разбера когато дойде момента и тогава почвам редовно да си практикувам и описвам some next level shit.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1